Dámy a pánové - jistota je jistota, píšu do zápisníku v autobuse (při mém rukopisu není třeba obávat se zneužití, navíc stav českých silnic napomáhá zašifrovat bílým šumem)... a následně doma přepisuju do kompu každý den (a v podstatě od začátku, protože ten náčrt za autobusu se mi buď nelíbí, nebo jej nejsem schopen přečíst sám...). A samozřejmě ukládat, ukládat ukládat... Desítky souborů, několik disků a nejméně jeden (nezainteresovaný) člověk... PS: Kdo jej najde a zveřejní můj článek přede mnou, má u mě čokoládu... (A jestli to náhodou udělá dotyčný záměrně, ať radši nechce vědět co u mě má... :o)).
:-)) kámoš mi kdysi psával dopisy "rozježděné autobusem" jak to nazýval :-)) byly skutečně výtečné...ještěže jeho rukopis byl jinak velmi dobře čitelný, tak jsem ten zbytek zkrátka odhadla:-))
Je ve větě "Ašara Dayne náhle přestala tančit se svým partnerem, rozběhla se přes celý sál k Eddardovi, chlípně se usmívajíce, popadla ho za vousy, zlomila v pase a vrazila mu jazyk až do krku" dobře ten přechodník? :-)
Aha, to mi něco připomíná - zapomněla jsem na název. No co už, stává se.
Ale ať už je sobota, já se těším jak malý děcko. Vlastně to asi zas tak velkolepý nebude, ale stejně už jsem hrozně natěšená. Brácha si ze mně dělá srandu, že z toho mám druhý vánoce, ale já už se fakt hrozně těším. Dneska se mi dokonce zdálo o Ašaře. (ach ten můj sloh...)
Mně se včera normálně zdálo o jedné uživatelce tohoto fóra - fakt, nekecám. Ale nebudu říkat o které, aby nezpychla. :-) Jo, a byl to normální, slušný sen. :-)
Jo to mě se jednou zdálo, že se Cersei přiznala, že J, T a M jsou bastardi, ale lidé z KL jí to odpustili, protože měla dobrej motivační projev, že musí zlikvidovat Standu na zdi. A potom se přenesla na Zimohrad, měla modrou masku a zpívala si, že iron throne is hers (no, už se mi zdají sny v angličtině).
Jo to mě se jednou zdálo, že se Cersei přiznala, že J, T a M jsou bastardi, ale lidé z KL jí to odpustili, protože měla dobrej motivační projev, že musí zlikvidovat Standu na zdi. A potom se přenesla na Zimohrad, měla modrou masku a zpívala si, že iron throne is hers (no, už se mi zdají sny v angličtině).
Heavy, která? Slibuju za ni, že nezpychne :-)
Ta jedna možná nespychne, ale ostatní se nas...... :-D
Lady Sansa: jak tady před posledním dílem lidi řešili, jakou radu komu Luwin dá, tak se mi druhý den zdál sen, že zpovídal Ohaře, který mu vyprávěl o svém strašném dětství :D. Byli v té hospodě, kde Cat zajala Tyriona :D.
Ta jedna možná nespychne, ale ostatní se nas...... :-D
Jakože všechny celé dny sníme o tom, že se heavymu bude o nás zdát?
Komentáře
#define "Dones":
.cut "awindsofwinter.doc";
.moveto "panička";
>end
#define "panička":
=IP: *vaša IP*
>end
:))))
Ještě tam dopiš příkaz "Pochválit, podrbat za uchem a pusu na čumáček." ;D
A samozřejmě ukládat, ukládat ukládat... Desítky souborů, několik disků a nejméně jeden (nezainteresovaný) člověk... PS: Kdo jej najde a zveřejní můj článek přede mnou, má u mě čokoládu... (A jestli to náhodou udělá dotyčný záměrně, ať radši nechce vědět co u mě má... :o)).
Asi nie.
žena - usmívajíc, muž - usmívaje
usmívajíce bude pro množné číslo
Panebože, tohle snad radši ani nechci číst :o)))
Ale ať už je sobota, já se těším jak malý děcko. Vlastně to asi zas tak velkolepý nebude, ale stejně už jsem hrozně natěšená. Brácha si ze mně dělá srandu, že z toho mám druhý vánoce, ale já už se fakt hrozně těším. Dneska se mi dokonce zdálo o Ašaře. (ach ten můj sloh...)
No samy o sobě ne, ale když už Heavy vzbudil naděje ... :-)