Jon Sníh

1242527293048

Komentáře

• OK, rozumím tomu správně tak, že Alfie říká, že Jon není přímo incestní, ale má k tomu blízko? Huh :/
  • Že by byl jeho otcem Jon Arryn - Nedův "náhradní táta"? Třeba byla Lyanna opravdu na starší. Jen trochu víc, než kategorie "Rhaegar" :o))
  • Zaujalo mě, že v tý souvislosti mluví o následnictví a Targaryenech, ale ten incest mě taky docela vyděsil. :D

Třeba si z něj George jenom vystřelil... :D
  • Nebo si Alfie vystřelil z reportéra, ví a kecá. :)
  • že by byla pravdivá teorie Lyanna+Ned? :-)
  • brbr napsal(a):

že by byla pravdivá teorie Lyanna+Ned? :-)

No, aspoň to zůstalo v rodině... :D
  • Ale Luke Skywalker nepochádza z incestu.
  • Amanita: Ale kamarádil se svojí ségrou :)
  • Blackfish napsal(a):

Jon se narodil z čisté síly a jeho matka je: Teď se podržte: ROS!

Martinovská verze PANNY Marie...
  • Jon se narodil z čisté síly a jeho matka je: Teď se podržte: ROS! A jeho sestra byla Ygritte :P You know nothing ALFIE ALLEN!
  • Krisa: A bol z rádu, ktorý sa nesmel ženiť. Viac paralel už asi nenájdem.
  • Krisa napsal(a):

Amanita: Ale kamarádil se svojí ségrou :)

No, aby se Jon fakt nezačal kamarádit s Dany... :P
  • Tak co, kdo z vás tipoval, že Jonův otec je Darth Vader? :D
  • Amanita napsal(a):

Krisa: A bol z rádu, ktorý sa nesmel ženiť. Viac paralel už asi nenájdem.

Takže Jonův otec byl z Noční hlídky? No beztak tam vždycky nějaký Stark oxidoval :-))
  • myslím, si že je to zámerne zvedenie fanúšikov zo stopy. neverím, že by grrm povedal hercovi takú dôležitú info a už vôbec neverím, že by si herec dovolil dávať nejaké stopy a indície. to je výsostne GRRM právo a myslím, že sa na to teší.
    možno je to celé plán, aby trochu utíchli R+L teórie.
  • Zvlaštní, jak si to každej vykládá jinak, mně to naopak docela utvrdilo v R+L teorii (pravda, ten incest do toho moc nezapadá :D)...
    A mad man sees what he sees. :)
  • Taky si myslím, že AA kecal, ledaže by to z GRRM vymlátil :)
  • Krisa napsal(a):

Taky si myslím, že AA kecal, ledaže by to z GRRM vymlátil :)

Teď jsi mě na něco přivedla... Alfie Allen je Azor Ahai! :D
  • sveva: Taky jsem na to koukala, když jsem to psala :D:D:D
  • Tak trochu mě napadlo, jestli otcem není šílený král? To neni až tak nemožný ne?
  • flanker.27: Taky mi to blesklo hlavou, u Martina je to možný všechno, i když zrovna tohle by bylo fakt překombinovaný. Navíc v pěti knížkách zrovna k tomuhle není žádný vodítko. Takže si budu dál myslet, že Alfie prostě kecá ;)
  • Tuší někdo, proč Lyanna po Harrenově zůstala v Králově přístavišti (odkud ji potom Rhaegar unesl) a neodjela zpátky na Zimohrad? ;-)
  • A unesl ji tamodtud? Nebylo to nějaký přepadení poc estě? Jen mě tak napadá. Varys chystal jakejsi komplot ke svržená Aeryse a nastolení Rhaegara. Co když únos Lyanny byl takovej protikomplot, jak zdiskreditovat syna a zbavit se ho?
  • Jak tak studuji události 15 let před dějem Písně, přicházím na to, že Martin logistické problémy (jak se kam někdo dostal a proč) vůbec neřešil. A pište pak fan fiction. :-)
  • No autor holt před 21 lety netušil, že to bude někdo číst a dumat nad tím a tak tam nafrtal zmínky o kde čem bez ladu a skladu a širšího ukotvení a teď mu tam ty události plápolají ve větru :-))
  • A nenapadlo vás, že koně/havrani/lidi jsou v Západozemí jednoduše rychlejší než tady u nás? :)))
  • Benjen Lyanna ?
  • ser heavy: a on jí unesl z Králova přístaviště? Já měla vždycky za to, že po turnaji zůstala v Harrenově..

Ten Aerys mě taky napadl, ale... tomu prostě nechci věřit. :D Pokud jde o to, že Jon se dozví, že jeho otcem je nějakej "padouch", tak proč ne ten Rhaegar? Starčata přece věří, že Lyannu unesl a znásilnil, a jejich otec bojoval proti Targaryenům ve válce...
  • zaujímavé.... benjen... to je dobrá stopa, zaujímavo to znie... starkovia majú nakoniec bližšie k Lannisterom a Targaryenom ako si myslíme :)
  • A proto šoupli Benjena na Zeď. Je to jasný :)

Přidat komentář

bolditalicunderlinestrikecodeimageurlquotespoiler
You can use Simple Html in your postDomů PostavyKomentovat jako ...

Ahoj cizinče!

Vypadá to, že zde ještě nevlastníš účet. Pokud se chceš zapojit do diskuze, klikni na jedno ze dvou tlačítek níže.

V této diskuzi