Jsem jediná, co tu přešlapuje? Aleku, nebuď zlý a nahoď udičku - stačí jen pár kousků na čtení...16,6, se zveřejňuje a já nemohla dospat ! Prosím prosím, smutně koukám a na nohu ti slintám....
"Do sálu vklouzl Ned, rozcuchaný, poškrábaný a s rtěnkou na čele, dělal jakoby nic. Asi minutu po něm se v sále objevila i Ašara, rozčepýřená, tváře zarudlé, oči rozzářené, a rovněž se tvářila jakoby nic." Takže já tam minuty mám. :-)
Rtěnka na čele... ježišmarjá, to jim oběma bylo 9 ? :-D
Nakoniec som sa rozhodol, že moju poviedku nebudem zverejňovať, ale radšej sa ponasnažím zhodnotiť to, čo tu dajú iný uživatelia. Dúfam, že som vás nesklamal :D
Nakoniec som sa rozhodol, že moju poviedku nebudem zverejňovať, ale radšej sa ponasnažím zhodnotiť to, čo tu dajú iný uživatelia. Dúfam, že som vás nesklamal :D
Tož to ještě záleží na tom, co myslíš tím "zhodnotit"... :o) Nicméně mohu-li zaurgovat, tak to nezveřejnění přehodnoť... Měl jsem podobný pocit poté, co jsem dal kolegyni ke kontrole a ta mi rozsekala pravopis až za vrata. BTW: Pomohlo by, kdyby Alek zveřejnil alespoň řádově počet lidí, kteří už jdou s kůží na trh.
Ja som mal ten pocit hneď po odoslaníá :D To už sa ale vrátiť nedalo.. Erik neboj sa a pošli to, inak budeš na Gepetovom liste hneď pod Ministrom školstva :P
Aleku, ale tím jsi prakticky prozradil, kdo napsal :-)) A nevím jak kdo, ale já byhc nebyla šťastná, že je na fóru veřejně mé jméno s mailem, což pak lze vygůglit......
Aleku, ale tím jsi prakticky prozradil, kdo napsal :-)) A nevím jak kdo, ale já byhc nebyla šťastná, že je na fóru veřejně mé jméno s mailem, což pak lze vygůglit......
To, že víme kdo napsal je OK, mail by být nemusel, ale co, já se dám jistě dohledat i z jiných náznaků. :o) A ano, asi by víc bodl seznam nicků, takhle jen vím, že tam jsem... a že jsem nás čekal víc.
Seznam nicků není schválně, aby bylo hlasování anonymní. Logicky jde odvodit kdo je kdo a až na dva jsem poznala všechny....ale tomu se právě má soutěž vyvarovat...
Hmm :) To si ty? Napadl ma Tyna a troch aj ty :) BTW, obľubujem skôr prezývku Bran :P Ja trdlo, teraz som sit všimol, ako mi to mohlo tak pomaly dopnúť..
No hele, já bych samozřejmě rád dal vaše nicky nebo jen jména, ale já je neznam, když jste se většinou nepodepsali. Stejně tak vám fakt nebudu každýmu odpovídat na mail, i když jste si o to psali :-)
Že jsou tak známé nicky těch co napsali? No a co proboha? Copak jsem to provázal s konkrétními povídkami? Nechápu, kde je problém...
No hele, já bych samozřejmě rád dal vaše nicky nebo jen jména, ale já je neznam, když jste se většinou nepodepsali. Stejně tak vám fakt nebudu každýmu odpovídat na mail, i když jste si o to psali :-)
Že jsou tak známé nicky těch co napsali? No a co proboha? Copak jsem to provázal s konkrétními povídkami? Nechápu, kde je problém...
Ja problém naozaj nemám, len tie maily vadili, ale to je už opraveé :)
Komentáře
Nicméně mohu-li zaurgovat, tak to nezveřejnění přehodnoť... Měl jsem podobný pocit poté, co jsem dal kolegyni ke kontrole a ta mi rozsekala pravopis až za vrata. BTW: Pomohlo by, kdyby Alek zveřejnil alespoň řádově počet lidí, kteří už jdou s kůží na trh.
A ano, asi by víc bodl seznam nicků, takhle jen vím, že tam jsem... a že jsem nás čekal víc.
Napadl ma Tyna a troch aj ty :)
BTW, obľubujem skôr prezývku Bran :P
Ja trdlo, teraz som sit všimol, ako mi to mohlo tak pomaly dopnúť..
Jaký je rozdíl mezi slovy anonymní - tajný - soukromý a na pytel?