Fanouškovská fikce

1161719212253

Komentáře

• No ja som to pochopila, ze do 16teho vratane, takze poslem to asi v nedelu nadranom :)
  • Jsem jediná, co tu přešlapuje? Aleku, nebuď zlý a nahoď udičku - stačí jen pár kousků na čtení...16,6, se zveřejňuje a já nemohla dospat ! Prosím prosím, smutně koukám a na nohu ti slintám....
  • Zdaleka ne jediná. Mě to dokonce donutilo vstát před desátou ráno a to se často nestává.
  • Jay napsal(a):

"Do sálu vklouzl Ned, rozcuchaný, poškrábaný a s rtěnkou na čele, dělal jakoby nic.
    Asi minutu po něm se v sále objevila i Ašara, rozčepýřená, tváře zarudlé, oči rozzářené, a rovněž se tvářila jakoby nic."
    Takže já tam minuty mám. :-)

Rtěnka na čele... ježišmarjá, to jim oběma bylo 9 ? :-D
  • Nakoniec som sa rozhodol, že moju poviedku nebudem zverejňovať, ale radšej sa ponasnažím zhodnotiť to, čo tu dajú iný uživatelia. Dúfam, že som vás nesklamal :D
  • Hlavně abychom my nezklamali tebe :))
  • Až teraz som si všimol tú "rtěnku" v tej ukážke .D To je asi nejaká od Meybelin Tyrell :D
  • erik1131 napsal(a):

Nakoniec som sa rozhodol, že moju poviedku nebudem zverejňovať, ale radšej sa ponasnažím zhodnotiť to, čo tu dajú iný uživatelia. Dúfam, že som vás nesklamal :D

Tož to ještě záleží na tom, co myslíš tím "zhodnotit"... :o)
    Nicméně mohu-li zaurgovat, tak to nezveřejnění přehodnoť... Měl jsem podobný pocit poté, co jsem dal kolegyni ke kontrole a ta mi rozsekala pravopis až za vrata. BTW: Pomohlo by, kdyby Alek zveřejnil alespoň řádově počet lidí, kteří už jdou s kůží na trh.
  • Ja som mal ten pocit hneď po odoslaníá :D To už sa ale vrátiť nedalo.. Erik neboj sa a pošli to, inak budeš na Gepetovom liste hneď pod Ministrom školstva :P
  • Před deseti dny Alek hlásil 7...ale od té doby jistě přibylo :-)
  • Ak nie, tak sa mi rozšíri Gepetov list :D
  • Tak to jsem zvědav, kolik se toho sejde :-) Ale varuji vás, jestli to bude moc dlouhé tak číst nebudu. Mám na čtení lákavější věci. Třeba Tanec :-)
  • Monty - nikdo tě nenutí ani číst ani bodovat...se tváříš jako by to byla existenční podmínka na fóru :-))
  • Monti je na mojom zozname :D Sa mu vkradnem do domu/bytu, odstránim ho z cesty a ukradnem poklad, ó, ten najvyšší :D
  • Montezuma3 napsal(a):

Mám na čtení lákavější věci. Třeba Tanec :-)

Ještě že jsem tuto překážku odstranil z cesty už před nějakým měsícem, holt angličtina je nenahraditelná...
  • Aleku, ale tím jsi prakticky prozradil, kdo napsal :-)) A nevím jak kdo, ale já byhc nebyla šťastná, že je na fóru veřejně mé jméno s mailem, což pak lze vygůglit......
  • Meno mi nevadí, ale e-mail troška áno :)) Nesťažujem sa, len hovorím, že hádam stačilo povedať tie mená :)
  • Jarla napsal(a):

Aleku, ale tím jsi prakticky prozradil, kdo napsal :-)) A nevím jak kdo, ale já byhc nebyla šťastná, že je na fóru veřejně mé jméno s mailem, což pak lze vygůglit......

To, že víme kdo napsal je OK, mail by být nemusel, ale co, já se dám jistě dohledat i z jiných náznaků. :o)
    A ano, asi by víc bodl seznam nicků, takhle jen vím, že tam jsem... a že jsem nás čekal víc.
  • Seznam nicků není schválně, aby bylo hlasování anonymní. Logicky jde odvodit kdo je kdo a až na dva jsem poznala všechny....ale tomu se právě má soutěž vyvarovat...
  • Teraz všetci vedia, že sa volám Eva Binusová .D :D Hádam sa Evka neurazí, že som použil jej meno re tento vtípek :)
  • Nie, Brano, Evka sa neurazí :-)
  • Hmm :) To si ty?
    Napadl ma Tyna a troch aj ty :)
    BTW, obľubujem skôr prezývku Bran :P
    Ja trdlo, teraz som sit všimol, ako mi to mohlo tak pomaly dopnúť..
  • No hele, já bych samozřejmě rád dal vaše nicky nebo jen jména, ale já je neznam, když jste se většinou nepodepsali. Stejně tak vám fakt nebudu každýmu odpovídat na mail, i když jste si o to psali :-)

Že jsou tak známé nicky těch co napsali? No a co proboha? Copak jsem to provázal s konkrétními povídkami? Nechápu, kde je problém...
  • Drahý Brane - ale já přece vůbec netvrdila, že něco budu psát :-)) Já chtěla číst, co předvedete vy :-)) Kdepak, lov inde :-))
  • jo a nebojte, později to smažu, aby to nebylo zpětně dohledatelný... jinak to momentálně vyřešit neumim.
  • Alek napsal(a):

No hele, já bych samozřejmě rád dal vaše nicky nebo jen jména, ale já je neznam, když jste se většinou nepodepsali. Stejně tak vám fakt nebudu každýmu odpovídat na mail, i když jste si o to psali :-)

Že jsou tak známé nicky těch co napsali? No a co proboha? Copak jsem to provázal s konkrétními povídkami? Nechápu, kde je problém...

Ja problém naozaj nemám, len tie maily vadili, ale to je už opraveé :)
    Jarla napsal(a):

Drahý Brane - ale já přece vůbec netvrdila, že něco budu psát :-)) Já chtěla číst, co předvedete vy :-)) Kdepak, lov inde :-))

Už som vyriešil, moje ctené lordstvo sa pozrelo na mail a došlo mu to :)))
  • Ja problém naozaj nemám, len tie maily vadili, ale to je už opraveé :)

Tak, každej nemusí hned vědět, že jsem ten jedinej trubka, co to posílal z pracovního mailu :o)
  • Potřeboval bych poradit.
    Jaký je rozdíl mezi slovy anonymní - tajný - soukromý a na pytel?
  • heavy_head napsal(a):

Potřeboval bych poradit.
    Jaký je rozdíl mezi slovy anonymní - tajný - soukromý a na pytel?

Ve slově pohodový ? ;-)
  • Spíš ve slově nepochopený. ;-)

Přidat komentář

bolditalicunderlinestrikecodeimageurlquotespoiler

Ahoj cizinče!

Vypadá to, že zde ještě nevlastníš účet. Pokud se chceš zapojit do diskuze, klikni na jedno ze dvou tlačítek níže.

V této diskuzi