Když více je méně

1171820222341

Komentáře

• no ona se i taková markytánka mohla stát Děvkou po vítězné bitvě i nedobrovolně [0´=
  • To mohla kterákoli holka z blízké vesnice...
    Ale mimochodem bylo překvapivě častý, že vojáci byli ženatí a rodinu (manželku i děti) tahali s sebou.
  • to platilo i u odvedenců? Já měl za to že se to praktikovalo hlavně u žoldáků
  • Jo, třeba v 18. století to bylo naprosto běžný. Ještě Napoleon když táhnul do Ruska tak s armádou táhlo spousta rodin.
  • děkuji za obohacující informace, nevíte náhodou o nějaké knize která by se podobným tématům (zákulisí vojsk a tak podobně) zabývala?
  • Tak pro jistotu ještě jednou - vím, že markytánka je/byla obchodnice. Ale taky má to oslovení (u nás) určitý hanlivý nádech a proto jsem ho použila.
  • Chudák lady Talisa :)
  • Co je na ní vlastně tak nesnášeníhodného?
  • markytánka Mariánka
  • Ano, rozjezdy seriálu jsou špatné, Díly za půlkou série jsou vždy mnohem lepší než v té první (filmové řemeslo, příklon ke knize), poslední tradičně zcela nejlepší. A přesto myslím, že by na ně neměl head koukat. Pokud mu nesedí vadí HBO styl, tak je v podstatě jedno, na kterou epizodu se podívá, nebo jestli se podívá na na GoT či na Řím. To přeškrtnutí je záměr, mně to taky v GoTu ne zcela sedí, ale prostě pořád je to z mnohem větší části zatraceně dokonalé filmové řemeslo, které oživuje milovaný příběh. Head prostě tenhle kompromis nežere, tak mu ho pořád nenuťte. Jsem si jist, že na jeho hodnocení by se nic nezměnilo ani kdyby to viděl celý, jen by to bylo o hodně delší :-)
  • Přistihl jsi jí při činu? :)
    Ano. Taková ta scéna kde se válí po zemi s Robem :)
  • Nevada napsal(a):

Tak to jste si moc neužili, protože ty pikantní scény tam byly jen zpočátku série... Později už dokonce nebyly ani tam, kde se přímo nabízely.

Potom nás to začalo bavit tak, že jsme místo HBO zapojili vlastní fantasii a teprve to bylo ono :-) Od doby, co do postele nelezeme v botech a napůl oblečení se ty zážitky nesrovnatelně zlepšily :-D
  • Od doby, co do postele nelezeme v botech a napůl oblečení
    Někdy se v posteli dějou věci, co :)
  • Jo, ale leteckou kuklu a mokrý chřest jsem zamítla rovnou :-p
  • A co vklouznutí do kostýmu Spidermana?
  • Spájdrmen je trapas...povšechně chlap v jakékoliv kombinéze navíc elastické je vyložený trapas - bych se uchechtala k smrti :-D
  • Tak to prrrr, poznam vela asertivnych jedincov, ktori mali po tomto tazke sny :)
  • Hildegardo - kdyby takoví neexistovali, tak bychom se neměli s flankerem čemu chechtat :-) My víme, že jsou.....
  • Kate v tom filme vyzerala náhodou skvelo .D
  • A pak že nerostou :-))
  • Jarla napsal(a):

Hildegardo - kdyby takoví neexistovali, tak bychom se neměli s flankerem čemu chechtat :-) My víme, že jsou.....

Smailik nenahradi ton hlasu a uskrn....maj folt :)
  • Hildegarda napsal(a):

Jarla napsal(a):

Hildegardo - kdyby takoví neexistovali, tak bychom se neměli s flankerem čemu chechtat :-) My víme, že jsou.....

Smailik nenahradi ton hlasu a uskrn....maj folt :)
    Víš, to nebylo o tom, že by to herečce neslušelo v kožené kombinéze. My se smáli tomu, jak si někteří jedinci "zpestřují" svůj ložnicový život tím, že se do těch kombinéz spajdrmenů, betmenů, kapitán emeriků a podobně převlékají :-))
  • Takí ľudia ešte sú? :O Ste divní
  • Ženský v kombinézách na tom nejsou o nic líp, byť pár submisivních masochistů bude tvrdit opak :)
  • Teď mi to připomnělo zápletku L. A.: Přísně tajné. Tam mimo jiné na přání zámožných klientů plasticky uipravovali lepší štětky do podoby filmovejch hvězd. To je zhruba podobný :))

Jinak Kate je samozřejmě pěkná, jen nesmí přesvědčovat, že umí bojový umění :)
  • Jarla napsal(a):

Víš, to nebylo o tom, že by to herečce neslušelo v kožené kombinéze. My se smáli tomu, jak si někteří jedinci "zpestřují" svůj ložnicový život tím, že se do těch kombinéz spajdrmenů, betmenů, kapitán emeriků a podobně převlékají :-))

Sestricka z Kramarov, sen vsetkych ... :)
    Kolegyna prisla na karneval v kostyme policajtky v latexe, ale ona si to mohla dovolit, prsia sa jej drali aj tam kde sa nemohli a 45 kg zivej vahy. Uz absolutne nezalezalo na tom, kto mal co oblecene. :)
  • flanker.27 napsal(a):

Teď mi to připomnělo zápletku L. A.: Přísně tajné. Tam mimo jiné na přání zámožných klientů plasticky uipravovali lepší štětky do podoby filmovejch hvězd. To je zhruba podobný :))

(Se mi vybavila scéna, kdy tam Guy Pearce nazve "Lanu Turnerovou" lacinou štětkou. A jak se mu tam kvůli tomu Kevin Spacey pěkně ušklíbá za ramenem :o)) )
  • Se málo vidí, taková sebereflexe v Hollywoodu.
    BTW to vlastně natočili těsně po její smrti.
  • Výborný film. Vždycky když to opakují v tv, tak se dívám.
  • Jj, já taky. A mám ho i na DVD, patří mezi moje nejoblíbenější.

Přidat komentář

bolditalicunderlinestrikecodeimageurlquotespoiler
You can use Simple Html in your postDomů SeriálKomentovat jako ...

Ahoj cizinče!

Vypadá to, že zde ještě nevlastníš účet. Pokud se chceš zapojit do diskuze, klikni na jedno ze dvou tlačítek níže.

V této diskuzi