Ano, rozjezdy seriálu jsou špatné, Díly za půlkou série jsou vždy mnohem lepší než v té první (filmové řemeslo, příklon ke knize), poslední tradičně zcela nejlepší. A přesto myslím, že by na ně neměl head koukat. Pokud mu nesedí vadí HBO styl, tak je v podstatě jedno, na kterou epizodu se podívá, nebo jestli se podívá na na GoT či na Řím. To přeškrtnutí je záměr, mně to taky v GoTu ne zcela sedí, ale prostě pořád je to z mnohem větší části zatraceně dokonalé filmové řemeslo, které oživuje milovaný příběh. Head prostě tenhle kompromis nežere, tak mu ho pořád nenuťte. Jsem si jist, že na jeho hodnocení by se nic nezměnilo ani kdyby to viděl celý, jen by to bylo o hodně delší :-)
Tak to jste si moc neužili, protože ty pikantní scény tam byly jen zpočátku série... Později už dokonce nebyly ani tam, kde se přímo nabízely.
Potom nás to začalo bavit tak, že jsme místo HBO zapojili vlastní fantasii a teprve to bylo ono :-) Od doby, co do postele nelezeme v botech a napůl oblečení se ty zážitky nesrovnatelně zlepšily :-D
Hildegardo - kdyby takoví neexistovali, tak bychom se neměli s flankerem čemu chechtat :-) My víme, že jsou.....
Smailik nenahradi ton hlasu a uskrn....maj folt :)
Víš, to nebylo o tom, že by to herečce neslušelo v kožené kombinéze. My se smáli tomu, jak si někteří jedinci "zpestřují" svůj ložnicový život tím, že se do těch kombinéz spajdrmenů, betmenů, kapitán emeriků a podobně převlékají :-))
Teď mi to připomnělo zápletku L. A.: Přísně tajné. Tam mimo jiné na přání zámožných klientů plasticky uipravovali lepší štětky do podoby filmovejch hvězd. To je zhruba podobný :))
Jinak Kate je samozřejmě pěkná, jen nesmí přesvědčovat, že umí bojový umění :)
Víš, to nebylo o tom, že by to herečce neslušelo v kožené kombinéze. My se smáli tomu, jak si někteří jedinci "zpestřují" svůj ložnicový život tím, že se do těch kombinéz spajdrmenů, betmenů, kapitán emeriků a podobně převlékají :-))
Sestricka z Kramarov, sen vsetkych ... :) Kolegyna prisla na karneval v kostyme policajtky v latexe, ale ona si to mohla dovolit, prsia sa jej drali aj tam kde sa nemohli a 45 kg zivej vahy. Uz absolutne nezalezalo na tom, kto mal co oblecene. :)
Teď mi to připomnělo zápletku L. A.: Přísně tajné. Tam mimo jiné na přání zámožných klientů plasticky uipravovali lepší štětky do podoby filmovejch hvězd. To je zhruba podobný :))
(Se mi vybavila scéna, kdy tam Guy Pearce nazve "Lanu Turnerovou" lacinou štětkou. A jak se mu tam kvůli tomu Kevin Spacey pěkně ušklíbá za ramenem :o)) )
Komentáře
Ale mimochodem bylo překvapivě častý, že vojáci byli ženatí a rodinu (manželku i děti) tahali s sebou.
nesedívadí HBO styl, tak je v podstatě jedno, na kterou epizodu se podívá, nebo jestli se podívá na na GoT či na Řím. To přeškrtnutí je záměr, mně to taky v GoTu ne zcela sedí, ale prostě pořád je to z mnohem větší části zatraceně dokonalé filmové řemeslo, které oživuje milovaný příběh. Head prostě tenhle kompromis nežere, tak mu ho pořád nenuťte. Jsem si jist, že na jeho hodnocení by se nic nezměnilo ani kdyby to viděl celý, jen by to bylo o hodně delší :-)Jinak Kate je samozřejmě pěkná, jen nesmí přesvědčovat, že umí bojový umění :)
Kolegyna prisla na karneval v kostyme policajtky v latexe, ale ona si to mohla dovolit, prsia sa jej drali aj tam kde sa nemohli a 45 kg zivej vahy. Uz absolutne nezalezalo na tom, kto mal co oblecene. :)
BTW to vlastně natočili těsně po její smrti.