Dobre, zabudneme, len jedna poznámku - Veď ja som ten komentár bral ako vtip a tu som to pochopil rozvedené tak, akby to bolo úplne vážne, preto ma to zmatlo ./
Gepeto: ano, přesně stejný problém jsem měl já. Neboť svoa ten komentář myslela zcela ironicky. Každopádně děkuju Everettovi za vysvětlení. Že já jsem se vůbec na něco ptal. Omlouvám se všem, které tato diskuze pobouřila -- moje otázka obravdu nebyla myšlena jinak, než ze zvědavosti (nejdříve jsem myslel, že se mi nezobrazuje nějaké video). Čekal jsem jednoduchou odpověď a konec diskuze.
Kdo jen Maisie napadne, na toho blok betonu upadne! Kdo se na ni špatně podívá, toho ruka mu pápá udělá! Kdo na ni špatného slova má, toho Ramsey na hraní dostane! :D
Kdo jen Maisie napadne, na toho blok betonu upadne! Kdo se na ni špatně podívá, toho ruka mu pápá udělá! Kdo na ni špatného slova má, toho Ramsey na hraní dostane! :D
Teď jsem byl moment na pochybách jestli je to Sandor nebo Jaqen. Pak mě došlo že Jaqen měl tak jen vlasy :D Jinak k Arye, velice se mi líbil způsob jakým to udělala v Tanci s Draky. Na to by nepřišel ani Ezio Auditore da Firenze.
Komentáře
Že já jsem se vůbec na něco ptal. Omlouvám se všem, které tato diskuze pobouřila -- moje otázka obravdu nebyla myšlena jinak, než ze zvědavosti (nejdříve jsem myslel, že se mi nezobrazuje nějaké video). Čekal jsem jednoduchou odpověď a konec diskuze.
Jinak k Arye, velice se mi líbil způsob jakým to udělala v Tanci s Draky. Na to by nepřišel ani Ezio Auditore da Firenze.
To je možná námět třetí Expendables. Pro Martina do pekla.
I když teda jestli ten konec měl znamenat, že když dostaneme to po čem toužíme už to neni ono tak nesouhlasim. :)
Vyšla mi moje malá oblíbenkyně Arya... Zkusí někdo dát Cersei? :D
ach :D ale myslel som si :P