prasezlesa: Ano, nepochopiL. Holt nemám ráD lidi, co neustále dělají, že sežrali všechnu moudrost světa, dokazují ostatním, jací jsou to všichni idioti a nebojí se urážek i přímo užít... A ve chvíli, kdy se mají vyjádřit ve vlastním jazyce, použijí absolutně nesprávné (gramaticky i logicky), neexistující slovní spojení.
btw.: Miss znamená slečna. Byl bych tedy rád, kdybys se mnou mluvil jako s holkou... (Zrovna v mém případě to z nicku odvodit lze...)
Jinak, rád bych pogratuloval Gepetovi k úspěšnému experimentu. Podařilo se ti prokázat, že prase reaguje nejen na světlo a tmu, ale i na psaný text, neboť dokázalo vyhledat topic určený pro něj. Tento objev bude bezpochyby znamenat mimořádný průlom v prasologii. :)
:D Vidím ten článok na Wikipédií
Prasológia je vedný odbor založený Griffom v roku 2012 na podnet úspešného projektu Pigga Reaktta maxima od Gepeta :D
Miss Utahraptor: Čeština je celá nelogická, prakticky se řídí náhodnými pravidly. Existuje v ní dokonce i dvojitý zápor. Nevím teda, proč by to mělo zrovna u tohohle vadit.
Tak tohle hodně vysvětluje - holt nezvládáš ani pravidla češtiny, takže ruština nebo slovenština je úplně mimo obzor. Ale co já se odvážím ozývat, já jsem jenom dement, co zvládnul jedině fildu :D
prasezlesa: Tak to bych takového dementa chtěla vidět. Víš vůbec, jaké obory jsou na filosofické fakultě? Víš vůbec, co je ke studiu humanitních/sociálních/pedagogických oborů potřeba všechno dělat "mimo" pouhého chození do školy? Neříkám, že tyto obory jsou nejnáročnější, to vůbec ne (kam se hrabeme na medicínu), ale zas taková sranda to taky není. To má být argument na to, že tvé hodnocení práce podle vydělaných peněz je zcestné, protože to u mě není na prvním místě.
jj, určitě temnej, vždyť ta písnička by mohla v klidu aspirovat na takovou hymnu Temných.
Źe jo. To mám radost, že to někdo cítí stejně. Není to svoboda člověka, který se s rozchodem vyrovnal, ale takového, co je mu všechno jedno. Tohle si může člověk zapět před tím, než skočí z Nuseláku nebo spíš vezme pušku a vytřílí půl školy...
To Prasopes (nebo jak...) Sapr! Tady se to smí! Ve své ubohosti jsem se podíval na Tvůj příspěvek ohledně dementů z fildy, mistře. Neboj se, nejsem studentem filosofie, takže nebudu hledat Tvou Podměrečnou Opeřenost k nakopání do zadele, ale rád bych věděl jaké vzdělání máš Ty , abychom se mohli ještě více sblížit.
svoa00: Já ta pravidla zvládám, ale nic to nemění na tom, že nevychází z logiky.
Krisa: Četl jsem několik prací, které stačily k tomu, aby toho člověka nevyhodily, a to mi stačí k tomu si myslet, že jsou to školy pro idioty.
"protože to u mě není na prvním místě" U mě taky ne, nic takového jsem nepsal, však jsem psal o oboru, který mě i baví. Ty peníze beru jako něco navíc k tomu, že budu moct dělat to, co mě baví.
Čeština je celá nelogická, prakticky se řídí náhodnými pravidly. Existuje v ní dokonce i dvojitý zápor. Nevím teda, proč by to mělo zrovna u tohohle vadit.
Spisovná čeština je umělý jazyk, který vytvořili obrozenci ze čtyř interdialektů - obecná čeština, obecná lašština, slovenština a ještějeden, na který si teď nevzpomínám). Ty interdialekty byli od sebe vzdálené asi jako dnešní čeština a slovenština.
Mno a oni vzali z každého nějaký rys, splácali to dohromady, dali tomu nějaká pravidla a vytvořili jazyk, kterým prakticky nikdo nemluví a rozhodně ho nikdo nemá jako mateřštinu. Ale bylo to nutný.
Proto máme ostatně vzory, jinak by si každý sklońoval a časoval, jak by se mu líbilo.
64871: Tohle může tvrdit klidně někdo se základkou. Nemusím nějakou školu studovat, abych ji mohl hodnotit. Nebo mi snad chceš tvrdit, že kdokoliv, kdo chce na CSFD zhodnotit film, by měl nejdřív film natočit? Ty jsi tak beznadějně hloupý, asi jako 99% lidí tady.
64871: Tohle může tvrdit klidně někdo se základkou. Nemusím nějakou školu studovat, abych ji mohl hodnotit. Nebo mi snad chceš tvrdit, že kdokoliv, kdo chce na CSFD zhodnotit film, by měl nejdřív film natočit? Ty jsi tak beznadějně hloupý, asi jako 99% lidí tady.
1. múdra veta... stále si aj tak o tebe myslím, že si blb :P
Nikolivěk, ale měl by se na ten film aspoň kouknout, ne skouknout recenzi a následně vytrubovat do světa své soudy. Na něco jsem se ptal, srdíčko, odpovíš? Dobře, prolomím ledy, jsi ještě ostýchavý. Já studuju na matfyzu obecnou fyziku. Tak šup, teď ty.
Krisa: Četl jsem jich několik a z různých škol. A není moc pravděpodobné, že jsem vytáhl jen ty špatné. A i kdyby, tak tak moc špatná práce, se kterou někdo prolezl, by neměla být ani jedna.
Komentáře
btw.: Miss znamená slečna. Byl bych tedy rád, kdybys se mnou mluvil jako s holkou... (Zrovna v mém případě to z nicku odvodit lze...)
Prasológia je vedný odbor založený Griffom v roku 2012 na podnet úspešného projektu Pigga Reaktta maxima od Gepeta :D
Nebolí to?
To má být argument na to, že tvé hodnocení práce podle vydělaných peněz je zcestné, protože to u mě není na prvním místě.
Sapr! Tady se to smí!
Ve své ubohosti jsem se podíval na Tvůj příspěvek ohledně dementů z fildy, mistře.
Neboj se, nejsem studentem filosofie, takže nebudu hledat Tvou Podměrečnou Opeřenost k nakopání do zadele, ale rád bych věděl jaké vzdělání máš Ty , abychom se mohli ještě více sblížit.
Krisa: Četl jsem několik prací, které stačily k tomu, aby toho člověka nevyhodily, a to mi stačí k tomu si myslet, že jsou to školy pro idioty.
"protože to u mě není na prvním místě"
U mě taky ne, nic takového jsem nepsal, však jsem psal o oboru, který mě i baví. Ty peníze beru jako něco navíc k tomu, že budu moct dělat to, co mě baví.
Mno a oni vzali z každého nějaký rys, splácali to dohromady, dali tomu nějaká pravidla a vytvořili jazyk, kterým prakticky nikdo nemluví a rozhodně ho nikdo nemá jako mateřštinu. Ale bylo to nutný.
Proto máme ostatně vzory, jinak by si každý sklońoval a časoval, jak by se mu líbilo.
Ve skrytu duše se mu stýská po "starých časech".
Ne, nebylo to nutný. A kdyby nějací obrozenci neexistovali, rozhodně by to tu dnes bylo lepší.
Na něco jsem se ptal, srdíčko, odpovíš? Dobře, prolomím ledy, jsi ještě ostýchavý. Já studuju na matfyzu obecnou fyziku.
Tak šup, teď ty.