Skládka zbytočností aka Egohora (napíš čo chceš topic)

1246713

Komentáře

• prasezlesa: Ano, nepochopiL. Holt nemám ráD lidi, co neustále dělají, že sežrali všechnu moudrost světa, dokazují ostatním, jací jsou to všichni idioti a nebojí se urážek i přímo užít... A ve chvíli, kdy se mají vyjádřit ve vlastním jazyce, použijí absolutně nesprávné (gramaticky i logicky), neexistující slovní spojení.

btw.: Miss znamená slečna. Byl bych tedy rád, kdybys se mnou mluvil jako s holkou... (Zrovna v mém případě to z nicku odvodit lze...)
  • Griff napsal(a):

Jinak, rád bych pogratuloval Gepetovi k úspěšnému experimentu. Podařilo se ti prokázat, že prase reaguje nejen na světlo a tmu, ale i na psaný text, neboť dokázalo vyhledat topic určený pro něj. Tento objev bude bezpochyby znamenat mimořádný průlom v prasologii. :)

:D Vidím ten článok na Wikipédií

Prasológia je vedný odbor založený Griffom v roku 2012 na podnet úspešného projektu Pigga Reaktta maxima od Gepeta :D
  • Lepší než slovenština.
    Tož synku z Holomóca, to nemyslíš vážně, viď :-)
  • prasezlesa napsal(a):

Griff: Co to meleš za sračky, prasata reagují na mnohem víc věcí než světlo a tmu, a vědělo se to už předtím. Prase je například chytřejší než pes.

Prasa je aj čistotnejšie...
  • prasezlesa napsal(a):

Griff: Co to meleš za sračky, prasata reagují na mnohem víc věcí než světlo a tmu, a vědělo se to už předtím. Prase je například chytřejší než pes.

Ale já nehovořím o prasatech, ale o praseti.
  • prasezlesa napsal(a):

Prase je ve všech ohledech lepší než pes.
  • Griff: Tak to meleš ještě větší hovadiny. To, že umí prase číst, se ukázalo už ve chvíli, kdy napsalo svůj první příspěvek.

Nebolí to?
  • prasezlesa napsal(a):

Miss Utahraptor: Čeština je celá nelogická, prakticky se řídí náhodnými pravidly. Existuje v ní dokonce i dvojitý zápor. Nevím teda, proč by to mělo zrovna u tohohle vadit.

Tak tohle hodně vysvětluje - holt nezvládáš ani pravidla češtiny, takže ruština nebo slovenština je úplně mimo obzor. Ale co já se odvážím ozývat, já jsem jenom dement, co zvládnul jedině fildu :D
  • prasezlesa: Tak to bych takového dementa chtěla vidět. Víš vůbec, jaké obory jsou na filosofické fakultě? Víš vůbec, co je ke studiu humanitních/sociálních/pedagogických oborů potřeba všechno dělat "mimo" pouhého chození do školy? Neříkám, že tyto obory jsou nejnáročnější, to vůbec ne (kam se hrabeme na medicínu), ale zas taková sranda to taky není.
    To má být argument na to, že tvé hodnocení práce podle vydělaných peněz je zcestné, protože to u mě není na prvním místě.
  • Tyna napsal(a):

jj, určitě temnej, vždyť ta písnička by mohla v klidu aspirovat na takovou hymnu Temných.
    Źe jo. To mám radost, že to někdo cítí stejně. Není to svoboda člověka, který se s rozchodem vyrovnal, ale takového, co je mu všechno jedno. Tohle si může člověk zapět před tím, než skočí z Nuseláku nebo spíš vezme pušku a vytřílí půl školy...
    No jo, taková svoboda v podání Lukjaněnka. :)
  • prasezlesa napsal(a):

Griff: Tak to meleš ještě větší hovadiny. To, že umí prase číst, se ukázalo už ve chvíli, kdy napsalo svůj první příspěvek. ...

Číst umí, ale zpracování přečteného a následná správná reakce mu dělá nemalé problémy....
  • To Prasopes (nebo jak...)
    Sapr! Tady se to smí!
    Ve své ubohosti jsem se podíval na Tvůj příspěvek ohledně dementů z fildy, mistře.
    Neboj se, nejsem studentem filosofie, takže nebudu hledat Tvou Podměrečnou Opeřenost k nakopání do zadele, ale rád bych věděl jaké vzdělání máš Ty , abychom se mohli ještě více sblížit.
  • prasezlesa napsal(a):

Griff: Tak to meleš ještě větší hovadiny. To, že umí prase číst, se ukázalo už ve chvíli, kdy napsalo svůj první příspěvek.

Nebolí to?

Ale já nepíšu nic o čtení. Já píšu o reakci na psaný text. :)
  • svoa00: Já ta pravidla zvládám, ale nic to nemění na tom, že nevychází z logiky.

Krisa: Četl jsem několik prací, které stačily k tomu, aby toho člověka nevyhodily, a to mi stačí k tomu si myslet, že jsou to školy pro idioty.

"protože to u mě není na prvním místě"
    U mě taky ne, nic takového jsem nepsal, však jsem psal o oboru, který mě i baví. Ty peníze beru jako něco navíc k tomu, že budu moct dělat to, co mě baví.
  • Čeština je celá nelogická, prakticky se řídí náhodnými pravidly. Existuje v ní dokonce i dvojitý zápor. Nevím teda, proč by to mělo zrovna u tohohle vadit.
    Spisovná čeština je umělý jazyk, který vytvořili obrozenci ze čtyř interdialektů - obecná čeština, obecná lašština, slovenština a ještějeden, na který si teď nevzpomínám). Ty interdialekty byli od sebe vzdálené asi jako dnešní čeština a slovenština.

Mno a oni vzali z každého nějaký rys, splácali to dohromady, dali tomu nějaká pravidla a vytvořili jazyk, kterým prakticky nikdo nemluví a rozhodně ho nikdo nemá jako mateřštinu. Ale bylo to nutný.

Proto máme ostatně vzory, jinak by si každý sklońoval a časoval, jak by se mu líbilo.
  • prasezlesa napsal(a):

prasezlesa napsal(a):

A líp chutná (vtip - psa jsem nikdy nejedla a nikdy nebudu)
  • 64871: Tohle může tvrdit klidně někdo se základkou. Nemusím nějakou školu studovat, abych ji mohl hodnotit. Nebo mi snad chceš tvrdit, že kdokoliv, kdo chce na CSFD zhodnotit film, by měl nejdřív film natočit? Ty jsi tak beznadějně hloupý, asi jako 99% lidí tady.
  • taková svoboda v podání Lukjaněnka
    Podle mě ve skrytu duše fandí světlejm.
  • Krisa napsal(a):

prasezlesa napsal(a):

prasezlesa napsal(a):

:D A čo taká krysa :D
  • Tyna napsal(a):

taková svoboda v podání Lukjaněnka
    Podle mě ve skrytu duše fandí světlejm.
    Podle mě ne ve skrytu duše, ale docela okatě. :)
    Ve skrytu duše se mu stýská po "starých časech".
  • "Ale bylo to nutný."
    Ne, nebylo to nutný. A kdyby nějací obrozenci neexistovali, rozhodně by to tu dnes bylo lepší.
  • prasezlesa napsal(a):

Krisa: Četl jsem několik prací, které stačily k tomu, aby toho člověka nevyhodily, a to mi stačí k tomu si myslet, že jsou to školy pro idioty.

Ou, takže všechny FF hodnotíš na základě několika prací nějakých lidí? To leccos vysvětluje.
  • prasezlesa napsal(a):

64871: Tohle může tvrdit klidně někdo se základkou. Nemusím nějakou školu studovat, abych ji mohl hodnotit. Nebo mi snad chceš tvrdit, že kdokoliv, kdo chce na CSFD zhodnotit film, by měl nejdřív film natočit? Ty jsi tak beznadějně hloupý, asi jako 99% lidí tady.

1. múdra veta... stále si aj tak o tebe myslím, že si blb :P
  • Mně se, kupříkladu, velice líbila tato bakalářská práce z FF MU Přezdívky v počítačové hře World of Warcraft:
  • prasezlesa napsal(a):

"Ale bylo to nutný."
    Ne, nebylo to nutný. A kdyby nějací obrozenci neexistovali, rozhodně by to tu dnes bylo lepší.

Bez teba?
  • prasezlesa napsal(a):

64871: Tohle může tvrdit klidně někdo se základkou. Nemusím nějakou školu studovat, abych ji mohl hodnotit. Nebo mi snad chceš tvrdit, že kdokoliv, kdo chce na CSFD zhodnotit film, by měl nejdřív film natočit? Ty jsi tak beznadějně hloupý, asi jako 99% lidí tady.

Nikolivěk, ale měl by se na ten film aspoň kouknout, ne skouknout recenzi a následně vytrubovat do světa své soudy.
    Na něco jsem se ptal, srdíčko, odpovíš? Dobře, prolomím ledy, jsi ještě ostýchavý. Já studuju na matfyzu obecnou fyziku.
    Tak šup, teď ty.
  • Krisa: Četl jsem jich několik a z různých škol. A není moc pravděpodobné, že jsem vytáhl jen ty špatné. A i kdyby, tak tak moc špatná práce, se kterou někdo prolezl, by neměla být ani jedna.
  • Griff napsal(a):

Mně se, kupříkladu, velice líbila tato bakalářská práce z FF MU Přezdívky v počítačové hře World of Warcraft:

počujem WoW? :P slyntám...
  • Krisa napsal(a):

prasezlesa napsal(a):

prasezlesa napsal(a):

:D A čo taká krysa :D
    To taky nevím :D A zkoušet taky nebudu
  • 64871: Však já jsem četl práce těch studentů, nehodnotím tu školu, aniž bych o ní cokoliv věděl.

Přidat komentář

bolditalicunderlinestrikecodeimageurlquotespoiler

Ahoj cizinče!

Vypadá to, že zde ještě nevlastníš účet. Pokud se chceš zapojit do diskuze, klikni na jedno ze dvou tlačítek níže.

V této diskuzi