Skládka zbytočností aka Egohora (napíš čo chceš topic)

1235713

Komentáře

• Tyna napsal(a):

taková svoboda v podání Lukjaněnka
    Podle mě ve skrytu duše fandí světlejm.
    (Ale stydí se to přiznat, pak by to nebylo kúúúúl. Ale pššššt!)
  • A několik slušných prací jsem samozřejmě četl taky, ale to nic nemění na tom, že těch špatných je fakt hodně.
  • Griff napsal(a):

Mně se, kupříkladu, velice líbila tato bakalářská práce z FF MU Přezdívky v počítačové hře World of Warcraft:

počujem WoW? :P slyntám...
    Já už mám pár let po odvykačce. ;)
  • prasezlesa napsal(a):

A několik slušných prací jsem samozřejmě četl taky, ale to nic nemění na tom, že těch špatných je fakt hodně.

Prasíku, ty lumpe!
    Pořád jsi mi neodpověděl a já jsem tak nedočkavý...
  • Krisa napsal(a):

Krisa napsal(a):

prasezlesa napsal(a):

prasezlesa napsal(a):

Griff: Co to meleš za sračky, prasata reagují na mnohem víc věcí než světlo a tmu, a vědělo se to už předtím. Prase je například chytřejší než pes.

Prasa je aj čistotnejšie...

Prase je ve všech ohledech lepší než pes.
    A líp chutná (vtip - psa jsem nikdy nejedla a nikdy nebudu)
    :D A čo taká krysa :D
    To taky nevím :D A zkoušet taky nebudu
    To by bolo od teba kanibalistické :D

• 64871: Možná jsi to ještě nepochopil, ale někdo, kdo není idiot, odpoví buď napoprvé, nebo vůbec.
  • prasezlesa napsal(a):

A několik slušných prací jsem samozřejmě četl taky, ale to nic nemění na tom, že těch špatných je fakt hodně.

Prasíku, ty lumpe!
    Pořád jsi mi neodpověděl a já jsem tak nedočkavý...
  • prasezlesa napsal(a):

Krisa: Četl jsem jich několik a z různých škol. A není moc pravděpodobné, že jsem vytáhl jen ty špatné. A i kdyby, tak tak moc špatná práce, se kterou někdo prolezl, by neměla být ani jedna.

Jenže to by se dalo říci i o dalších školách/fakultách. Já četla práce kamarádů, kteří chodí na technické školy a byla to katastrofa, se kterou by mne vyrazili (hlavně citace). Takže mám právo říci, že Fakulty informatiky jsou pro blby? Nemyslím si!
  • prasezlesa: Takže kterou školu pro idioty studuješ ty?

• Krisa: Ano, některé fakulty informatiky jsou pro blby. Ale fildy jsou pro blby všechny.
  • svoa00: Nevím,. proč bych měl lhát. A už vůbec nevím, proč bych lhal ve známce z ruštiny a přiznal, že tomu nerozumím. Kdybys věděla, jak probíhá výuka jazyků v našem školství, věděla bys, že je to úplně klidně možné.
    Musím souhlasit. Já se nikdy v životě neučil neměcky (kromě toho co nám cpou ve škole) a přesto jsem při zkušebníé maturitě němčinou prošel.
  • svoa00 : Už jsem to tu psal, studuju rekreologii.
  • Prasíku, tak ty mi nechceš odpovědět...
    nad tím mi srdénko usedá, věř mi, protože jsem skutečně doufal že jsi v reálu přesně takový, jakého jsem si tě vysnil...
    Smím Ti, Mistře, políbit lemroucha?
  • Ve skrytu duše se mu stýská po "starých časech".
    Víš, ono to není tak jednoduchý,jak by se mohlo zdát. To, co se dělo u nás v 90tých letech, je slaboučký, velmi slaboučký, odvar toho, co se dělo v Rusku. My jsme trochu zakolísali a pak vykročili správným směrem. Rusko spadlo na čumák, rozbilo si hubu a stále ještě se zvedá.

Přečti si fantasy Tajná historie moskvy, tam je to obstojně popsané. Veškerý řád se rozpadl, začal boj o zdroje, právo silnějšího, během pár dní vyrostly mafiánské struktury. málokdo to přímo cítil jako přerod od totality k demokracii. Třeba rodiče mojí kamarádky dělali v jaderném výzkumu a náhle byli na dlažbě, nemohli sehnat žádnou práci. (Ano, rozumem člověk chápe, že se ten systém vyčerpal i morálně, právně, ekonomicky, ale ta obroda byla pro lidi tvrdá)

Ale ano, autor teskní po starých časech, je to z knížek cítit .-)
  • 64871: Ale já studuju rekreologii, už jsem ti to psal.
  • prasezlesa napsal(a):

64871: Možná jsi to ještě nepochopil, ale někdo, kdo není idiot, odpoví buď napoprvé, nebo vůbec.

prasezlesa napsal(a):
    Priznanie, že si idiot?
  • Lord Gepeto Illar: Ne, to byl idiot-test.
  • Neprošel jsi.
  • Tyna napsal(a):

Ve skrytu duše se mu stýská po "starých časech".
    Víš, ono to není tak jednoduchý,jak by se mohlo zdát. To, co se dělo u nás v 90tých letech, je slaboučký, velmi slaboučký, odvar toho, co se dělo v Rusku. My jsme trochu zakolísali a pak vykročili správným směrem. Rusko spadlo na čumák, rozbilo si hubu a stále ještě se zvedá.

Přečti si fantasy Tajná historie moskvy, tam je to obstojně popsané. Veškerý řád se rozpadl, začal boj o zdroje, právo silnějšího, během pár dní vyrostly mafiánské struktury. málokdo to přímo cítil jako přerod od totality k demokracii. Třeba rodiče mojí kamarádky dělali v jaderném výzkumu a náhle byli na dlažbě, nemohli sehnat žádnou práci. (Ano, rozumem člověk chápe, že se ten systém vyčerpal i morálně, právně, ekonomicky, ale ta obroda byla pro lidi tvrdá)

Ale ano, autor teskní po starých časech, je to z knížek cítit .-)
    Já celkem tuším, jak to v 90. letech v Rusku probíhalo, o dějiny se totiž zajímám. :)
  • Och, ve své pomalosti jsem nestačil na Tvoje vyznání!
    A...A...Ano! Už to vidím! Už vím, co studuješ, Mistře Prase, a to, co zřím...ach, nemohu to popsat slovy, možná jen něčím jako...pfrchchchchchehehehe!
    Je mi vše jasno, ó Pane.
    Vidím Tvůj Matrix!
  • Tyna napsal(a):

... Přečti si fantasy Tajná historie moskvy, ...

Líbila? Já jí mám hodně ráda a zatím jsem se setkala převážně s dost nespokojenými reakcemi...
  • prasezlesa napsal(a):

64871: Ale já studuju rekreologii, už jsem ti to psal.

Ty jo, žádná jaderná fyzika, jak se to mohlo stát?
  • 64871: Můžeš mi olízat řitní věnec.
  • prasezlesa napsal(a):

Neprošel jsi.

Som idiot negativný? och...
  • svoa00: Jo, nepochybně je pravda, že studuju rekreologii.. Upal se.

• Lord Gepeto Illar: Ne, jsi idiot.
  • svoa00 napsal(a):

prasezlesa napsal(a):

Možná nevidí atomy přes ego
  • prasezlesa napsal(a):

Neprošel jsi.

Som idiot negativný? och...
    To Tě mrzí, co?! ;D
  • 64871 napsal(a):

svoa00 napsal(a):

prasezlesa napsal(a):

Možná nevidí atomy přes ego
    Což vede k otázce, z čeho se skládá ego???

Přidat komentář

bolditalicunderlinestrikecodeimageurlquotespoiler

Ahoj cizinče!

Vypadá to, že zde ještě nevlastníš účet. Pokud se chceš zapojit do diskuze, klikni na jedno ze dvou tlačítek níže.

V této diskuzi