Krisa: Četl jsem jich několik a z různých škol. A není moc pravděpodobné, že jsem vytáhl jen ty špatné. A i kdyby, tak tak moc špatná práce, se kterou někdo prolezl, by neměla být ani jedna.
Jenže to by se dalo říci i o dalších školách/fakultách. Já četla práce kamarádů, kteří chodí na technické školy a byla to katastrofa, se kterou by mne vyrazili (hlavně citace). Takže mám právo říci, že Fakulty informatiky jsou pro blby? Nemyslím si!
svoa00: Nevím,. proč bych měl lhát. A už vůbec nevím, proč bych lhal ve známce z ruštiny a přiznal, že tomu nerozumím. Kdybys věděla, jak probíhá výuka jazyků v našem školství, věděla bys, že je to úplně klidně možné.
Musím souhlasit. Já se nikdy v životě neučil neměcky (kromě toho co nám cpou ve škole) a přesto jsem při zkušebníé maturitě němčinou prošel.
Prasíku, tak ty mi nechceš odpovědět... nad tím mi srdénko usedá, věř mi, protože jsem skutečně doufal že jsi v reálu přesně takový, jakého jsem si tě vysnil... Smím Ti, Mistře, políbit lemroucha?
Víš, ono to není tak jednoduchý,jak by se mohlo zdát. To, co se dělo u nás v 90tých letech, je slaboučký, velmi slaboučký, odvar toho, co se dělo v Rusku. My jsme trochu zakolísali a pak vykročili správným směrem. Rusko spadlo na čumák, rozbilo si hubu a stále ještě se zvedá.
Přečti si fantasy Tajná historie moskvy, tam je to obstojně popsané. Veškerý řád se rozpadl, začal boj o zdroje, právo silnějšího, během pár dní vyrostly mafiánské struktury. málokdo to přímo cítil jako přerod od totality k demokracii. Třeba rodiče mojí kamarádky dělali v jaderném výzkumu a náhle byli na dlažbě, nemohli sehnat žádnou práci. (Ano, rozumem člověk chápe, že se ten systém vyčerpal i morálně, právně, ekonomicky, ale ta obroda byla pro lidi tvrdá)
Ale ano, autor teskní po starých časech, je to z knížek cítit .-)
Víš, ono to není tak jednoduchý,jak by se mohlo zdát. To, co se dělo u nás v 90tých letech, je slaboučký, velmi slaboučký, odvar toho, co se dělo v Rusku. My jsme trochu zakolísali a pak vykročili správným směrem. Rusko spadlo na čumák, rozbilo si hubu a stále ještě se zvedá.
Přečti si fantasy Tajná historie moskvy, tam je to obstojně popsané. Veškerý řád se rozpadl, začal boj o zdroje, právo silnějšího, během pár dní vyrostly mafiánské struktury. málokdo to přímo cítil jako přerod od totality k demokracii. Třeba rodiče mojí kamarádky dělali v jaderném výzkumu a náhle byli na dlažbě, nemohli sehnat žádnou práci. (Ano, rozumem člověk chápe, že se ten systém vyčerpal i morálně, právně, ekonomicky, ale ta obroda byla pro lidi tvrdá)
Já celkem tuším, jak to v 90. letech v Rusku probíhalo, o dějiny se totiž zajímám. :)
Och, ve své pomalosti jsem nestačil na Tvoje vyznání! A...A...Ano! Už to vidím! Už vím, co studuješ, Mistře Prase, a to, co zřím...ach, nemohu to popsat slovy, možná jen něčím jako...pfrchchchchchehehehe! Je mi vše jasno, ó Pane. Vidím Tvůj Matrix!
Komentáře
Pořád jsi mi neodpověděl a já jsem tak nedočkavý...
64871: Možná jsi to ještě nepochopil, ale někdo, kdo není idiot, odpoví buď napoprvé, nebo vůbec.
Pořád jsi mi neodpověděl a já jsem tak nedočkavý...
http://www.casopis-studujicich.tym.cz/view.php?cisloclanku=2007110005
Krisa: Ano, některé fakulty informatiky jsou pro blby. Ale fildy jsou pro blby všechny.
nad tím mi srdénko usedá, věř mi, protože jsem skutečně doufal že jsi v reálu přesně takový, jakého jsem si tě vysnil...
Smím Ti, Mistře, políbit lemroucha?
A...A...Ano! Už to vidím! Už vím, co studuješ, Mistře Prase, a to, co zřím...ach, nemohu to popsat slovy, možná jen něčím jako...pfrchchchchchehehehe!
Je mi vše jasno, ó Pane.
Vidím Tvůj Matrix!