Griff: Mám, ale není tam žádná, které bych fandil. Stejně jako je tam jen jeden chlap, kterému fandím. Kdyby tam nebyl Malíček, nefandil bych nikomu. Možná by ti neškodilo začít k myšlení používat hlavu.
Podle mě to CELÝ dělá, aby si pofoukal bebíčko, že nedostal více urozenou Cat. Rozpoutal pomstu Starkům (vzali mu Cat), pak Lannisterům (aby jim vyfouknul malou Cat- Sansu), pak zabil Lysu (ay měl hnízdečko pro malou Cat - Sansu).
Griff : Jo, měl. Ale on taky, vzhledem k tomu, že jeho argument, proč mít radši Varyse, je, že neudělá chybu. Jenomže Varys má debilní cíl, takže je mi celkem jedno, že na cestě k tomu cíli neudělá chybu.
Podle mě to CELÝ dělá, aby si pofoukal bebíčko, že nedostal více urozenou Cat. Rozpoutal pomstu Starkům (vzali mu Cat), pak Lannisterům (aby jim vyfouknul malou Cat- Sansu), pak zabil Lysu (ay měl hnízdečko pro malou Cat - Sansu).
Everett Young : Ale je vidět, že ať si umane cokoliv, tak dokáže svoji vůli prosazovat vůči komukoliv. To se mi na něm líbí. Obrátit se proti Lannisterům, spřádat proti nim intriky v době, kdy jim sloužím .. Jó, tomu říkám odvaha.
Debilní cíl... To jest Targaryeni na trůně (souhlasila bych, i když si nejsem jistá, jestli to skutečně je definitivní cíl), nebo znovuzískání genitálií (což je jen Tvá hypotéza a ano, jako životní cíl je debilní)?
Prase: Ty jsi mě asi do teď nepochopil. Mě nevadí že dělá to co dělá. Mě vadí že to dělá kvůli Sanse / Cat. Jak může být někdo tak neuvěřitelně retardovaný a dělat tohle kvůli někomu o kom ani nemá cenu plýtvat slovy.
Miss Utahraptor : A získání genitálií teda rozhodně není debilní cíl .. Bez penisu asi těžko bude mít děti, a předat své geny dál je v podstatě cíl každého člověka.
Komentáře
Griff: Mám, ale není tam žádná, které bych fandil. Stejně jako je tam jen jeden chlap, kterému fandím. Kdyby tam nebyl Malíček, nefandil bych nikomu. Možná by ti neškodilo začít k myšlení používat hlavu.
i když vyloučit to nelze...
jú, netušila jsem, že jsi takový romantik
Jako je to vcelku hezký, ale takovým divně nezdravým úchylným způsobem...
Freude, Freude, vždycky na tě dojde :-)
To už by byl lepší Malíček a jeho obsese Cat
Griff : Jo, měl. Ale on taky, vzhledem k tomu, že jeho argument, proč mít radši Varyse, je, že neudělá chybu. Jenomže Varys má debilní cíl, takže je mi celkem jedno, že na cestě k tomu cíli neudělá chybu.
To jest Targaryeni na trůně (souhlasila bych, i když si nejsem jistá, jestli to skutečně je definitivní cíl), nebo znovuzískání genitálií (což je jen Tvá hypotéza a ano, jako životní cíl je debilní)?