Skládka zbytočností aka Egohora (napíš čo chceš topic)

1568101113

Komentáře

• prasezlesa napsal(a):

Tyna : Vím, že mluví o Varysovi.

Ne o Varysovi, o jeho "ztraceném příslušenství"....
  • Prasezlesa: Komu fandíš z holek?
  • Miss Utahraptor : Však ano. Varysovi od začátku jde o to, aby mohl najít čaroděje, který mu vrátí penis.
  • Everett Young : Asi nikomu.
  • Everett Young napsal(a):

Prasezlesa: Komu fandíš z holek?

Holky nemá rád. (sour grapes)
  • prasezlesa: Co tedy myslí těmi "malými ptáčky", co má schované na každém rohu....
  • Miss Utahraptor: Co to s tím má společného?

Griff: Mám, ale není tam žádná, které bych fandil. Stejně jako je tam jen jeden chlap, kterému fandím. Kdyby tam nebyl Malíček, nefandil bych nikomu. Možná by ti neškodilo začít k myšlení používat hlavu.
  • Tyna : Vím, že mluví o Varysovi.
    Aha,tak v tom případě :-)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

i když vyloučit to nelze...
  • Kdyby tam nebyl Malíček, nefandil bych nikomu. Možná by ti neškodilo začít k myšlení používat hlavu.
    Fandíš někomu, jehož hlavní motivací je nanaplněná láska.
    jú, netušila jsem, že jsi takový romantik

Jako je to vcelku hezký, ale takovým divně nezdravým úchylným způsobem...
  • Ne, to není jeho hlavní motivace.
  • A co je jeho hlavní motivace?
  • Ale je. Chce moc. Ale ještě víc než to chce Cat/Sansu a nedokáže se kvůli nim ovládat. Jeho jediná slabina.
  • Everett Young napsal(a):

Ale je. Chce moc. Ale ještě víc než to chce Cat/Sansu a nedokáže se kvůli nim ovládat. Jeho jediná slabina.

Jediná, ale OBROVSKÁ.
  • Však ano. Varysovi od začátku jde o to, aby mohl najít čaroděje, který mu vrátí penis.

To bysme asi všichni padli na čumec, kdyby toto v poslední knize vyšlo najevo. Celé to vzniklo kvůli tomu, že si Varys chtěl konečně štrejchnout.

Freude, Freude, vždycky na tě dojde :-)

To už by byl lepší Malíček a jeho obsese Cat
  • Jeho motivace je moc. To, že je Cat jeho slabina, neznamená, že je to jeho motivace.
  • Jediná, ale OBROVSKÁ.
    Právě proto mám radši Varyse který takovouto chybu neudělá.
  • Sex je dost důležitý, nevím, proč by to tak nemohlo být.
  • Everett Young : A kdyby tam byl nechybující, bezcitný robot, tak toho bys měl úplně nejradši.
  • prasezlesa napsal(a):

Everett Young : A kdyby tam byl nechybující, bezcitný robot, tak toho bys měl úplně nejradši.

Ne, toho bys měl úplně nejradši ty, jaks tady už psal. :)
  • Jediná, ale OBROVSKÁ.

Podle mě to CELÝ dělá, aby si pofoukal bebíčko, že nedostal více urozenou Cat. Rozpoutal pomstu Starkům (vzali mu Cat), pak Lannisterům (aby jim vyfouknul malou Cat- Sansu), pak zabil Lysu (ay měl hnízdečko pro malou Cat - Sansu).

• Griff : Jo, měl. Ale on taky, vzhledem k tomu, že jeho argument, proč mít radši Varyse, je, že neudělá chybu. Jenomže Varys má debilní cíl, takže je mi celkem jedno, že na cestě k tomu cíli neudělá chybu.
  • Podle mě to CELÝ dělá, aby si pofoukal bebíčko, že nedostal více urozenou Cat. Rozpoutal pomstu Starkům (vzali mu Cat), pak Lannisterům (aby jim vyfouknul malou Cat- Sansu), pak zabil Lysu (ay měl hnízdečko pro malou Cat - Sansu).
    Správně. Uražená pýcha jedné vypočítavé svině.
  • Myslím, že GRRM stále ještě neodkryl, co Varys vlastně chce...
  • Everett Young : Ale je vidět, že ať si umane cokoliv, tak dokáže svoji vůli prosazovat vůči komukoliv. To se mi na něm líbí. Obrátit se proti Lannisterům, spřádat proti nim intriky v době, kdy jim sloužím .. Jó, tomu říkám odvaha.
  • Správně. Uražená pýcha jedné vypočítavé svině.

Ten až na ni konečně vleze, očekávám fanfáry... :-)
  • prasezlesa napsal(a):

.. Jenomže Varys má debilní cíl ...

Debilní cíl...
    To jest Targaryeni na trůně (souhlasila bych, i když si nejsem jistá, jestli to skutečně je definitivní cíl), nebo znovuzískání genitálií (což je jen Tvá hypotéza a ano, jako životní cíl je debilní)?
  • Miss Utahraptor : Targaryeni na trůně.
  • Prase: Ty jsi mě asi do teď nepochopil. Mě nevadí že dělá to co dělá. Mě vadí že to dělá kvůli Sanse / Cat. Jak může být někdo tak neuvěřitelně retardovaný a dělat tohle kvůli někomu o kom ani nemá cenu plýtvat slovy.
  • Miss Utahraptor : A získání genitálií teda rozhodně není debilní cíl .. Bez penisu asi těžko bude mít děti, a předat své geny dál je v podstatě cíl každého člověka.
  • Everett Young : To je mi jedno.

Přidat komentář

bolditalicunderlinestrikecodeimageurlquotespoiler

Ahoj cizinče!

Vypadá to, že zde ještě nevlastníš účet. Pokud se chceš zapojit do diskuze, klikni na jedno ze dvou tlačítek níže.

V této diskuzi