Tak jsem zkusil tu vaši "poznávačku" a hlásím se do řad Robbů. Škoda, že výběr postav je tak omezený. Ve dvou otázkách jsem se zásadně rozcházel se všemi nabízenými možnostmi - je znát, že chybí jakýkoliv neutrální pohled - a volil jsem tak víceméně náhodně z těch odpovědí, co mi byly méně proti srsti.
Zajímalo by mě, která otázka je klíčová pro rozlišení Ned/Robb, neboťsnad kromě té úplně první (kde má odpověď sedí spíš na Neda) je podle mě rozdíl v jejich povahách z pohledu testu minimální.
Krisa: Jasně, pokud možno hned naproti posteli. Probudit se uprostřed noci, všude tma jak v pytli, rozsvítit lampičku... a tohle by bylo to první, co by bylo vidět... :) Hm... Boží-neboží, materiálu na noční můry mám i tak dost. Já osobně bych tohle radši neriskovala. ;D
Komentáře
Něco se němcum musi uznat. Ty jejich valecny hymny měli něco do sebe a pochodovat uměli jak nikdo jinej.
Modlitba k Matce. Sansina písnička.
Zajímalo by mě, která otázka je klíčová pro rozlišení Ned/Robb, neboťsnad kromě té úplně první (kde má odpověď sedí spíš na Neda) je podle mě rozdíl v jejich povahách z pohledu testu minimální.
Až mě z toho zamrazilo...
Hm... Boží-neboží, materiálu na noční můry mám i tak dost. Já osobně bych tohle radši neriskovala. ;D
Arya- světle modrošedá
Robb- tmavě modrá (do šeda?)
Bran- tmavě hnědá
Rickon-netroufám si určit
Jon-světle hnědá
Pořád nevidím, v čem jsou stejné... :)