Odkazy , obrázky...

1474850525380

Komentáře

• Čtvrt milion? Vždyť je tam cena 720 tis.
  • každy na to ma :D!!! běžně se mi takove penize vali v kapse :D:D
  • Nevada napsal(a):

Čtvrt milion? Vždyť je tam cena 720 tis.

jeje stane, né že bych nevěděl jak se čte 750 000, prostě se stane:D
    místo toho abys komentovala odkaz, zbytečně píchaš kolem:)
  • tak už i české eshopy nabízí :D za pouhých tři čtvrtě mega
    Licencovaný HBO trům

na druhou stranu, poštovné je zdarma :D a líbí se mi hláška "Tato skvělá nabídka je limitovaná, proto neváhejte!" :D už vidím ty davy lidí:D
  • Bohužel, jelikož se nám zatím nepodařilo sesadit Joffreyho z opravdového Železného trůnu, nabízeme pouze (oficiální licencovanou) repliku.
    :D

Bratříček koupí... Já ho nakonec ukecám.... :D
  • Já jen že dáváš lidem falešné naděje! Rozdíl je skoro půl milionu... :oP
    A co bych na tom vlastně měla komentovat? Větší zbytečnost a ohavnost jsem zatím nepotkala. Spokojen? ;)
  • Pf, a ještě tam z chudáka Davose udělali jakéhosi Sira. Už jen za to si zaslouží ignorovat.
  • no právě že raději nic, když to nemáš co komentovat :D už jsem to opravil.
    jako "křeslo" k tv asi nic moc, když si každý stěžuje jak je nepohodlný:D
  • Velmi pěkné. Essos sice není podle oficiálních map, ale moc se mi líbí zpracování.
  • Spoilery pro koho a k čemu?
  • Ke konci nekterejch filmu se Seanem Beanem. :D Čert to vem stejně jsme je všichni viděli.

• Smutný. moc smutný.
  • Jo ták, já myslela že se to týká Písně nebo seriálu :))
  • svoa00 napsal(a):
    pěkné, moc pěkné, hlavně Gift a New Gift.
  • Blackfish napsal(a):

Smutný. moc smutný.
    je nějaký film, kde ten chudák neumře.
  • Silent Hill
  • Na zde již známém DollDivine se dnes objevila hra, na kterou jsem se těšila snad ještě víc než na Game of Thrones Maker- Pin-Up Deluxe. :D
    Tady je výsledek tříhodinové šikany nebohých slečen/dam ze Světa ledu a ohně:
    13 postaviček
    Jedna nejmenovaná osoba opět dělala příšerné potíže, co se odstínu vlasů týče. Jedna postava je dvakrát. :)
  • Roztomilí Targaryeni... Zvláštní... :D
    Game of Thrones House Buttons by NikkiWardArt
  • Tohle ale není ani knižní topic...
    Mám dojem, že každý topic, který není seriálový, je "knižní"... A tam můžeme bezpečně po Hostinu.
  • Miss Utahraptor napsal(a):

Ale třeba jednou mít budou... Nevíme přece, kam se nakonec podělo Robbovo tělo, ne?! A Jon s Branem jsou tak příhodně hned u Zdi.... :D

:D :D Modrý humor... Jiný humor...
    Nevada napsal(a):

Běžte s Hodorem už do .. někam. Dík ;)

Teraz si ma ranila :/ *fňuk*
    svoa00 napsal(a):
    :D Ten Gift je zabitý :D
  • MU: Aša, nevím, nevím, nevím, Melisandra, dlouho nevím, Taena, nevím, nevím. Nebo to neměly být postavy u GOT? Jsem mírně zmatená...
  • Lady Sansa napsal(a):

MU: Aša, nevím, nevím, nevím, Melisandra, dlouho nevím, Taena, nevím, nevím. Nebo to neměly být postavy u GOT? Jsem mírně zmatená...

Mel je správně. :)
    Zkus si to otevřít v novém okně, aby to bylo větší. Jsou tam "nápovědy"- doplňky, tetování, barevná sladěnost apod.

edit: Jo, a jsou to postavy z celé ságy.
  • Obara, Arianne, holka s puntíkovanýma šatama, Marge, Mel, Dany, holka dost podobná Aše (možná Arya) , Cersei, Tyene, Ygritte, Aša, na té Taeně prostě trvám :D, Sansa a Lyanna, Šae, velká neznámá?
  • Lyanna bude spíš ta druhá s modrou růží ve vlasech, ne? A ta puntíkovaná královna bude Margaery.
    A tu poslední bych tipla na Ašaru Dayne.
  • Lady Sansa napsal(a):

Obara, Arianne, holka s puntíkovanýma šatama, Marge, Mel, Dany, holka dost podobná Aše (možná Arya) , Cersei, Tyene, Ygritte, Aša, na té Taeně prostě trvám :D, Sansa a Lyanna, Šae, velká neznámá?

1 Obara- ano
    2 Arianne- ne
    3 holka s puntíkama
    4 Marge- ne (dvě drobné nápovědy)
    5 Mel- ano
    6 Dany- ano

7 podobná Aše- Arya ne
    8 Cersei- ano
    9 Tyene- ano
    10 Ygritte- ano
    11 Aša- ano

12 Taena- ne
    13 Sansa- ano
    14 Lyanna, Šae...- ne

Ještě jednou zopakuji, že jedna postava je tam dvakrát. :)
  • Pravda, pravda, drahý brachu. A teď jsem celá nažhavená na výsledky, takže MU, ujmi se tohoto velkého břemene a oznam nám výsledky :D
  • Nevada napsal(a):

Lyanna bude spíš ta druhá s modrou růží ve vlasech, ne? A ta puntíkovaná královna bude Margaery.
    A tu poslední bych tipla na Ašaru Dayne.

Lyanna- ano
    Margaery- ano

Ašara- ne

edit: Zbytek ještě na předešlé stránce.
  • Takže jsem skoro většinu, vlastně tak polovinu tipla? No tak to je určitě největší vítězství tohoto týdne, možná i měsíce :)

Přidat komentář

bolditalicunderlinestrikecodeimageurlquotespoiler

Ahoj cizinče!

Vypadá to, že zde ještě nevlastníš účet. Pokud se chceš zapojit do diskuze, klikni na jedno ze dvou tlačítek níže.

V této diskuzi