Já jen že dáváš lidem falešné naděje! Rozdíl je skoro půl milionu... :oP A co bych na tom vlastně měla komentovat? Větší zbytečnost a ohavnost jsem zatím nepotkala. Spokojen? ;)
Na zde již známém DollDivine se dnes objevila hra, na kterou jsem se těšila snad ještě víc než na Game of Thrones Maker- Pin-Up Deluxe. :D Tady je výsledek tříhodinové šikany nebohých slečen/dam ze Světa ledu a ohně: Jedna nejmenovaná osoba opět dělala příšerné potíže, co se odstínu vlasů týče. Jedna postava je dvakrát. :)
Obara, Arianne, holka s puntíkovanýma šatama, Marge, Mel, Dany, holka dost podobná Aše (možná Arya) , Cersei, Tyene, Ygritte, Aša, na té Taeně prostě trvám :D, Sansa a Lyanna, Šae, velká neznámá?
1 Obara- ano 2 Arianne- ne 3 holka s puntíkama 4 Marge- ne (dvě drobné nápovědy) 5 Mel- ano 6 Dany- ano 7 podobná Aše- Arya ne 8 Cersei- ano 9 Tyene- ano 10 Ygritte- ano 11 Aša- ano 12 Taena- ne 13 Sansa- ano 14 Lyanna, Šae...- ne
Ještě jednou zopakuji, že jedna postava je tam dvakrát. :)
Komentáře
místo toho abys komentovala odkaz, zbytečně píchaš kolem:)
Licencovaný HBO trům
na druhou stranu, poštovné je zdarma :D a líbí se mi hláška "Tato skvělá nabídka je limitovaná, proto neváhejte!" :D už vidím ty davy lidí:D
Bratříček koupí... Já ho nakonec ukecám.... :D
A co bych na tom vlastně měla komentovat? Větší zbytečnost a ohavnost jsem zatím nepotkala. Spokojen? ;)
jako "křeslo" k tv asi nic moc, když si každý stěžuje jak je nepohodlný:D
Smutný. moc smutný.
Tady je výsledek tříhodinové šikany nebohých slečen/dam ze Světa ledu a ohně:
Jedna nejmenovaná osoba opět dělala příšerné potíže, co se odstínu vlasů týče. Jedna postava je dvakrát. :)
Zkus si to otevřít v novém okně, aby to bylo větší. Jsou tam "nápovědy"- doplňky, tetování, barevná sladěnost apod.
edit: Jo, a jsou to postavy z celé ságy.
A tu poslední bych tipla na Ašaru Dayne.
2 Arianne- ne
3 holka s puntíkama
4 Marge- ne (dvě drobné nápovědy)
5 Mel- ano
6 Dany- ano
7 podobná Aše- Arya ne
8 Cersei- ano
9 Tyene- ano
10 Ygritte- ano
11 Aša- ano
12 Taena- ne
13 Sansa- ano
14 Lyanna, Šae...- ne
Ještě jednou zopakuji, že jedna postava je tam dvakrát. :)
Margaery- ano
Ašara- ne
edit: Zbytek ještě na předešlé stránce.