FC NEVADA DRAGONS

1495052545570

Komentáře

• Roger je jen jeden. A i když lehce za zenitem a na třetím/čtvrtém místě žebříku, tak pořád prostě jednička ;)

EDIT: Čímž netvrdím, že Nadal není silový hráč a netěží z fyzičky a bušení do úderů nevyužívá možné maximum. Je, těží, využívá.
    Ovšem když chce a nebo potřebuje, tak umí zahrát i krásný tenis. Ale není v tom sám. Dnes to dělá hodně tenistů i tenistek. Proto Roger už není král a proto se třeba geniální Hingisová odepsala, když se tomu snažila přizpůsobit.
  • http://www.tenisportal.cz/zpravy/nadal-nehledal-alibi-a-dodal-rosol-tu-ma-sanci-dokazat-velke-veci-10409/ Na druhou stranu je to frajer... Třeba o Federovy se říká že si umí vytvořit dobrý mediální charisma, ale když není před kamerou tak se nechová moc příjemně...
  • jj, na konferenci to řek pěkně, respekt.

ad Federer - já si pamatuju na nějaký předlonský wimbledon, kde ho vypráskal Berdych a Federer to těžce neunes, říkal jak neměl svůj den, že berdych nic nehrál, že dneska by ho porazil každý apod. Dost ubohý to bylo a trochu to sundalo moje mínění o něm. Ale co naplat, jeho tenis je prostě krásnej na pohled (v tomhle nemá sobě rovného) a pořád docela efektivní.
  • Dufam, ze vyhra Djokovic, ale viac sa tesim na Tour, niekedy je super byt na materskej :)
  • tak Peťka dala Lepchenkove pěknou sadu :D naopak Lukáš zatím sadu dostává :-(
  • díky za připomenutí - takže dle očekávání Rosol zazářil a skončí?
  • z překvapení turnaje se stane zklamání a všichni ho budou proklínat, že vyřadil Nadala...
  • Odborníci očekávali, že to takhle nejspíše dopadne....ale v Anglii to je pro ně hrdina, konečně má šanci Murray, který nad Nadalem vždycky pohořel. Kolik, že už let nevyhrála "Anglie" wimbledon?

Osobně mě nejvíce zajíma zápas S. Williams-J. Zheng, který má zatím parádní vývoj, myslím si, že jestli by na Serenu Peťka za ty dvě kola narazila, nepostoupí dál..
  • Mno dneska je nabytej program, ale stream mě jistě bude servírovat přesně ty zápasy, které mě nezajímají :-/
  • To nik nepozera ME v atletike? Ved Cesi vali :)
  • Já bych i koukal, ale nemám moc rád ten formát - vadí mi to neustálý přeskakování kamery z jednoho sportoviště na druhé, prokládání (pro nás) zajímavých disciplín běhy (kde až na výjimky neúčinkují Češi). Viděl jsem letos teda jen kvalifikaci ženské tyčky a konec oštěpu mužů. Překážky jsem prošvih, finále tyčky koukám taky a dokonce se zlatilo...
  • Jj, my mame najlepsie piate miesto, u nas sa to s mladezou trochu posr...
  • Já atletiku sleduji, teda neviděla jsem všechno, ale využívám to jako doprovod k válení se po tréninku :))). Překvapilo mne, jaký tam čeští atleti předvádějí skvělé výsledky a nejen ty medailové - já si na rozdíl od sportovních redaktorů TV Nova myslím, že 5., 10., 15. apod. místo v Evropě, případně postup do finále či semifinále, je dobrý výsledek a úspěch :).
  • Nač se přejídat atletikou, když je olympiáda za dveřmi :-)
    Hlavně ať si naši ty výkony schovají na tam.
  • No tak na OH bude v atletice trošičku jiná konkurence než na ME (hlavně USA, Jamajka v kratších bězích, Keňa a Etiopie v delších bězích, neevropští atleti v technických disciplínách a samozřejmě i evropané, kteří vynechali ME). Tím samozřejmě nechci schazovat výkony z ME, ale přece jenom je světová konkurence trošku větší.
  • však on to správně řekl Maslák, že sice fajn, že je mistrem Evropy, ale spousta atletů kvůli OH vynechala. takže hlavní cíl je letos OH. ale v Helsinkám to Čechům celkem jde, to je fakt.
  • brbr napsal(a):

však on to správně řekl Maslák, že sice fajn, že je mistrem Evropy, ale spousta atletů kvůli OH vynechala. takže hlavní cíl je letos OH. ale v Helsinkám to Čechům celkem jde, to je fakt.

To jo, však je vidět, že většina se blíží či dokonce překonává osobáky/nejlepší výkony v sezóně, což je velký úspěch.
  • Tak co nějaká tipovačka na vítěze ME?
    Kdo vyhraje? Tapas nebo Makaróny?
  • Montezuma3 napsal(a):

Tak co nějaká tipovačka na vítěze ME?
    Kdo vyhraje? Tapas nebo Makaróny?

Vsadil bych na tapas, 89 minut budou těstoviny hypnotizovat a pak jim to tam fouknou. ;)
  • Asi Španělsko.
  • Já fandím Španělsku, už několik let, přestože se poslední dobou na fotbal vůbec nedívám :)
  • Krisa napsal(a):

Já fandím Španělsku, už několik let, přestože se poslední dobou na fotbal vůbec nedívám :)

Děláš dobře, bolí z toho oči. ;)
  • Griff napsal(a):

Krisa napsal(a):

Já fandím Španělsku, už několik let, přestože se poslední dobou na fotbal vůbec nedívám :)

Děláš dobře, bolí z toho oči. ;)
    Mě spíš všechny fotbaly a hokeje znechutili lidi (když nároďák vyhrává - jsou to naši, když prohrává - jsou to oni, vyhráli to pro nás, apod.)
  • no, po ich zápase s portugalskom som im chcel prestať fandiť, to bolo utrpenie. a dnes zase bez útočníka... taliani.... menší synovia veľkých otcov.... nech vyhrá ten kto bude hrať dobrý futbal.
  • FORZA ITALIA!
    Go Gigi! :-)
  • tak, ale prihrávka na druhý gól bola úžasná. presná na sekundu, na milimeter, do plného šprintu.
  • Go home, Gigi. ;-)
  • 49 minuta - Nádherná ukázka toho, že ten brankovej rozhodčí je úplně, ale úplně zbytečná věc :D
  • sarven napsal(a):

tak, ale prihrávka na druhý gól bola úžasná. presná na sekundu, na milimeter, do plného šprintu.

To bylo přesný jako ve Fife

Přidat komentář

bolditalicunderlinestrikecodeimageurlquotespoiler

Ahoj cizinče!

Vypadá to, že zde ještě nevlastníš účet. Pokud se chceš zapojit do diskuze, klikni na jedno ze dvou tlačítek níže.

V této diskuzi