Roger je jen jeden. A i když lehce za zenitem a na třetím/čtvrtém místě žebříku, tak pořád prostě jednička ;)
EDIT: Čímž netvrdím, že Nadal není silový hráč a netěží z fyzičky a bušení do úderů nevyužívá možné maximum. Je, těží, využívá. Ovšem když chce a nebo potřebuje, tak umí zahrát i krásný tenis. Ale není v tom sám. Dnes to dělá hodně tenistů i tenistek. Proto Roger už není král a proto se třeba geniální Hingisová odepsala, když se tomu snažila přizpůsobit.
ad Federer - já si pamatuju na nějaký předlonský wimbledon, kde ho vypráskal Berdych a Federer to těžce neunes, říkal jak neměl svůj den, že berdych nic nehrál, že dneska by ho porazil každý apod. Dost ubohý to bylo a trochu to sundalo moje mínění o něm. Ale co naplat, jeho tenis je prostě krásnej na pohled (v tomhle nemá sobě rovného) a pořád docela efektivní.
Odborníci očekávali, že to takhle nejspíše dopadne....ale v Anglii to je pro ně hrdina, konečně má šanci Murray, který nad Nadalem vždycky pohořel. Kolik, že už let nevyhrála "Anglie" wimbledon?
Osobně mě nejvíce zajíma zápas S. Williams-J. Zheng, který má zatím parádní vývoj, myslím si, že jestli by na Serenu Peťka za ty dvě kola narazila, nepostoupí dál..
Já bych i koukal, ale nemám moc rád ten formát - vadí mi to neustálý přeskakování kamery z jednoho sportoviště na druhé, prokládání (pro nás) zajímavých disciplín běhy (kde až na výjimky neúčinkují Češi). Viděl jsem letos teda jen kvalifikaci ženské tyčky a konec oštěpu mužů. Překážky jsem prošvih, finále tyčky koukám taky a dokonce se zlatilo...
Já atletiku sleduji, teda neviděla jsem všechno, ale využívám to jako doprovod k válení se po tréninku :))). Překvapilo mne, jaký tam čeští atleti předvádějí skvělé výsledky a nejen ty medailové - já si na rozdíl od sportovních redaktorů TV Nova myslím, že 5., 10., 15. apod. místo v Evropě, případně postup do finále či semifinále, je dobrý výsledek a úspěch :).
No tak na OH bude v atletice trošičku jiná konkurence než na ME (hlavně USA, Jamajka v kratších bězích, Keňa a Etiopie v delších bězích, neevropští atleti v technických disciplínách a samozřejmě i evropané, kteří vynechali ME). Tím samozřejmě nechci schazovat výkony z ME, ale přece jenom je světová konkurence trošku větší.
však on to správně řekl Maslák, že sice fajn, že je mistrem Evropy, ale spousta atletů kvůli OH vynechala. takže hlavní cíl je letos OH. ale v Helsinkám to Čechům celkem jde, to je fakt.
však on to správně řekl Maslák, že sice fajn, že je mistrem Evropy, ale spousta atletů kvůli OH vynechala. takže hlavní cíl je letos OH. ale v Helsinkám to Čechům celkem jde, to je fakt.
To jo, však je vidět, že většina se blíží či dokonce překonává osobáky/nejlepší výkony v sezóně, což je velký úspěch.
no, po ich zápase s portugalskom som im chcel prestať fandiť, to bolo utrpenie. a dnes zase bez útočníka... taliani.... menší synovia veľkých otcov.... nech vyhrá ten kto bude hrať dobrý futbal.
Komentáře
EDIT: Čímž netvrdím, že Nadal není silový hráč a netěží z fyzičky a bušení do úderů nevyužívá možné maximum. Je, těží, využívá.
Ovšem když chce a nebo potřebuje, tak umí zahrát i krásný tenis. Ale není v tom sám. Dnes to dělá hodně tenistů i tenistek. Proto Roger už není král a proto se třeba geniální Hingisová odepsala, když se tomu snažila přizpůsobit.
ad Federer - já si pamatuju na nějaký předlonský wimbledon, kde ho vypráskal Berdych a Federer to těžce neunes, říkal jak neměl svůj den, že berdych nic nehrál, že dneska by ho porazil každý apod. Dost ubohý to bylo a trochu to sundalo moje mínění o něm. Ale co naplat, jeho tenis je prostě krásnej na pohled (v tomhle nemá sobě rovného) a pořád docela efektivní.
Osobně mě nejvíce zajíma zápas S. Williams-J. Zheng, který má zatím parádní vývoj, myslím si, že jestli by na Serenu Peťka za ty dvě kola narazila, nepostoupí dál..
Hlavně ať si naši ty výkony schovají na tam.
Kdo vyhraje? Tapas nebo Makaróny?
Go Gigi! :-)