Bohové anglického počasí mají krutý smysl pro humor. Z dnešních prvních tři Wimbledonských zápasů jsem viděl jen jeden set,předtím než byl zápas přerušen. Tucet panošů jak přetahují přes kurt plachtu. A teď čučím, na Italku co odmítá hrát na mokré trávě.
Kdo zná Dračáka, asi si vzpomene na úvodní ilustrační příběh hraničáře jarika. Když jsem DrDa učil Elišku, přejmenovali jsme postavu na Járynu, tak to bude ono...
Tak match Radwanska - Kirilenko zatím nejlepší co jsem na letošním Wimbledonu viděl, a neříkám to jen proto, že jsou obě moje velké favoritky. Asi je to tím neustálým odkládáním kvůli dešti. Odehrají jeden set a jdou si na hodinku odpočnout pod střechu. Pak se vrátí plné energie a zase se do toho opřou na plno. Snad se třetího setu dočkám ještě dnes :D
Sagan dnes potesil, konecne dovod, preco sledovat cyklistiku aj ked zevraj 30 percent ludi pozera Tour iba kvoli panorame :)
ne že bych mu to nepřál, o tom žádná, ale ciklistika je momentálně v takovém bodě, kdy bych tu vrcholovou část zrušil, všechny do jednoho bych je poslal na testy, těch 10% procent čistých bych postavil na lajnu a rozdejte si to mezi sebou....nejlépe to vystihnul jeden odborník na cyklistitiku, který komentoval pozitivní nález na nepovolené látky u velké části vitězů etapy, stylem: "Nevím jak nazvat člověka, sportovce, který ví, že dopuje, žene se do cíle aby byli první, kde je pak automaticky poslán na testy, kde se ihned prokáže že dopoval"
Já teda nějak nechápu to podivování se nad tím, že cyklisti dopují - člověk přece nemůže (i s trénkem) jen tak vydržet jezdit denodenně 200 km na kole. Dopují všichni, jen ti "hloupější" berou to, co je zakázané a umí se na to přijít.
To nemá s hloupostí co dělat. Ti nejbohatší prostě mají ty nejúčinnější krycí látky, přístí rok už se samozřejmě bude vědět, jak je identifikovat a budou potřeba zas nějaké nové "nezjistitelné". Všechno je kalkulované riziko, záleží na množství, kdy se rozhodneš vysadit, osobních dispozicích apod. Navíc jsem přesvědčen, že tzv. přepadové kontroly (myslím ty v přípravě) jsou přepadové jak pro koho.. Když se podíváš na vítěze Tour od dob Induraina, tak závodníci se sice mění, ale "páni doktoři" zůstávají stále stejní :-)
To nemá s hloupostí co dělat. Ti nejbohatší prostě mají ty nejúčinnější krycí látky, přístí rok už se samozřejmě bude vědět, jak je identifikovat a budou potřeba zas nějaké nové "nezjistitelné". Všechno je kalkulované riziko, záleží na množství, kdy se rozhodneš vysadit, osobních dispozicích apod. Navíc jsem přesvědčen, že tzv. přepadové kontroly (myslím ty v přípravě) jsou přepadové jak pro koho.. Když se podíváš na vítěze Tour od dob Induraina, tak závodníci se sice mění, ale "páni doktoři" zůstávají stále stejní :-)
Přesně na to jsme myslela při novém desetibojařském zázraku z emeriky v rámci pumpování emerického ega :-D
Komentáře
Z dnešních prvních tři Wimbledonských zápasů jsem viděl jen jeden set,předtím než byl zápas přerušen. Tucet panošů jak přetahují přes kurt plachtu. A teď čučím, na Italku co odmítá hrát na mokré trávě.
"Nevím jak nazvat člověka, sportovce, který ví, že dopuje, žene se do cíle aby byli první, kde je pak automaticky poslán na testy, kde se ihned prokáže že dopoval"