FC NEVADA DRAGONS

1505153555670

Komentáře

• Bohové anglického počasí mají krutý smysl pro humor.
    Z dnešních prvních tři Wimbledonských zápasů jsem viděl jen jeden set,předtím než byl zápas přerušen. Tucet panošů jak přetahují přes kurt plachtu. A teď čučím, na Italku co odmítá hrát na mokré trávě.
  • Tak včera celkem suverénně smetli Španělé Itálii. Neviděl jsem moc povedenych Italských akcí.
  • Kde myslíte, že nakonec skončí Jaryn? :)
  • Přiznám se, že nevím kdo je Jaryn a ani google mi to neprozradil.
  • Jaromír Jágr ;)
  • Kdo zná Dračáka, asi si vzpomene na úvodní ilustrační příběh hraničáře jarika. Když jsem DrDa učil Elišku, přejmenovali jsme postavu na Járynu, tak to bude ono...
  • Já doufám, že natočí ještě pár parádních reklam na Sazku. Kde bude hrát hokej, mi je tak nějak úplně jedno :).
  • Krisa napsal(a):

Já doufám, že natočí ještě pár parádních reklam na Sazku. Kde bude hrát hokej, mi je tak nějak úplně jedno :).

No jo, Jarda Jágr, lamač dívčích srdcí. :D
  • Já si pamatuju akorát reklamu, ve který fandí HC Consulting
  • :D Prej parádních...
  • No dobrá, tak nejlepší nebyla na Sazku, ale na bingo :)
  • Krisa napsal(a):

No dobrá, tak nejlepší nebyla na Sazku, ale na bingo :)

:D
  • Griff napsal(a):

Kde myslíte, že nakonec skončí Jaryn? :)

U Inny :-)
  • Co u Dornovy ženy?
  • No Inna přece. Jágrova puhajka. :-)
  • Inna z Rumunska?
  • Jej! Kvitová je KO
  • jsou si kvit...
  • Tak match Radwanska - Kirilenko zatím nejlepší co jsem na letošním Wimbledonu viděl, a neříkám to jen proto, že jsou obě moje velké favoritky. Asi je to tím neustálým odkládáním kvůli dešti. Odehrají jeden set a jdou si na hodinku odpočnout pod střechu. Pak se vrátí plné energie a zase se do toho opřou na plno. Snad se třetího setu dočkám ještě dnes :D
  • Sagan dnes potesil, konecne dovod, preco sledovat cyklistiku aj ked zevraj 30 percent ludi pozera Tour iba kvoli panorame :)
  • Hildegarda napsal(a):

Sagan dnes potesil, konecne dovod, preco sledovat cyklistiku aj ked zevraj 30 percent ludi pozera Tour iba kvoli panorame :)

ne že bych mu to nepřál, o tom žádná, ale ciklistika je momentálně v takovém bodě, kdy bych tu vrcholovou část zrušil, všechny do jednoho bych je poslal na testy, těch 10% procent čistých bych postavil na lajnu a rozdejte si to mezi sebou....nejlépe to vystihnul jeden odborník na cyklistitiku, který komentoval pozitivní nález na nepovolené látky u velké části vitězů etapy, stylem:
    "Nevím jak nazvat člověka, sportovce, který ví, že dopuje, žene se do cíle aby byli první, kde je pak automaticky poslán na testy, kde se ihned prokáže že dopoval"
  • Hej, cyklistika nie je najcistejsi sport, ale prave preto potesi, ze Sagan vyhral :)
  • Já teda nějak nechápu to podivování se nad tím, že cyklisti dopují - člověk přece nemůže (i s trénkem) jen tak vydržet jezdit denodenně 200 km na kole. Dopují všichni, jen ti "hloupější" berou to, co je zakázané a umí se na to přijít.
  • To nemá s hloupostí co dělat. Ti nejbohatší prostě mají ty nejúčinnější krycí látky, přístí rok už se samozřejmě bude vědět, jak je identifikovat a budou potřeba zas nějaké nové "nezjistitelné". Všechno je kalkulované riziko, záleží na množství, kdy se rozhodneš vysadit, osobních dispozicích apod. Navíc jsem přesvědčen, že tzv. přepadové kontroly (myslím ty v přípravě) jsou přepadové jak pro koho.. Když se podíváš na vítěze Tour od dob Induraina, tak závodníci se sice mění, ale "páni doktoři" zůstávají stále stejní :-)
  • Tak Jágr jde do Dallasu...
  • Co bude s Bobby Ewingem těžit ropu?
  • Ugla napsal(a):

To nemá s hloupostí co dělat. Ti nejbohatší prostě mají ty nejúčinnější krycí látky, přístí rok už se samozřejmě bude vědět, jak je identifikovat a budou potřeba zas nějaké nové "nezjistitelné". Všechno je kalkulované riziko, záleží na množství, kdy se rozhodneš vysadit, osobních dispozicích apod. Navíc jsem přesvědčen, že tzv. přepadové kontroly (myslím ty v přípravě) jsou přepadové jak pro koho.. Když se podíváš na vítěze Tour od dob Induraina, tak závodníci se sice mění, ale "páni doktoři" zůstávají stále stejní :-)

Přesně na to jsme myslela při novém desetibojařském zázraku z emeriky v rámci pumpování emerického ega :-D
  • Ugla: A proto to bylo v uvozovkách ;)
  • Kéž by Federer hrál celý zápas jako v prvním gamu. Go Roger!
  • No ale ak by mohol angličan vyhrať wimbledon, tsk to bude grejt. A sagan je kráľ!

Přidat komentář

bolditalicunderlinestrikecodeimageurlquotespoiler

Ahoj cizinče!

Vypadá to, že zde ještě nevlastníš účet. Pokud se chceš zapojit do diskuze, klikni na jedno ze dvou tlačítek níže.

V této diskuzi