Hra o trůny bude mít 3. řadu!

15791011

Komentáře

• No neke! Fakt?
  • It is Known :-)
  • Sajn napsal(a):

Titán je dost podstatná věc, která dělá z Braavosu to, co je. Nemůžou ho vynechat. Tedy jen v případě, že si s městem poradí tak jako s Qarthem. Ten mě dost zklamal.

Nápodobne - vstúp za papierové hradby do sveta jednej vertikálnej kulisy a objav naše mesto... :D
  • sveva napsal(a):

svoa00 napsal(a):

Lidi, uvědomujete si, že Braavos musí působit středověce, což pro Benátky ani Leiden neplatí? V seriálu si klidně můžou vystačit s přístavem a okolím, to zvládnou natočit kdekoliv.

Jj, uvědomujeme. :-)) Proto jsem psala, že to stejně asi zvládnou v Belfastu.
    Braavos si stejně každý představuje jinak, já třeba jako středověký Amsterdam s domečkama natlačenýma na sebe, kanálama a mostama... :-)
    Ja som si ho predstavoval ako... Osrovy.. Milóny malých ostrovov... Na každom nejaký ten domček, pospojované kamennou uličkou a všade len kanálová voda..
  • Flanker: Ak nevies, co je couch surfing, treba hned napravit :). Znamy prednedavnom ubytoval dve Brazilcanky a nevedel si to vynachvalit :)
  • Hildegarda napsal(a):

Flanker: Ak nevies, co je couch surfing, treba hned napravit :). Znamy prednedavnom ubytoval dve Brazilcanky a nevedel si to vynachvalit :)

Na to už jsem starej a usedlej :(
  • no, taky musíš mít ten gauč dobře lokalizovaný. mám pocit, že do Háje by se moc cizinců nehrnulo. ale Prááha, to je jiná :-)

• Aaaach!
    edit: http://www.bbc.co.uk/news/uk-northern-ireland-18879742 Tady jsou stejné nové záběry v lepší kvalitě.
  • To jsme toho viděli... :-)
  • Ach, Jaime :)
  • To se mi zdá, nebo Nikolaj vypadá s fousama ještě líp než předtím?! :-)
  • Nevada napsal(a):

Ach, Jaime :)

Myslíš Chaime? :-) v neděli jsem nedopatřením viděla poslední díl v češtině. brrrr, to byla hrůza.
  • sveva napsal(a):

To se mi zdá, nebo Nikolaj vypadá s fousama ještě líp než předtím?! :-)

Nezdá. Dokonce i když je špinavý a orvaný jak vandrák ;)
    brbr napsal(a):

Nevada napsal(a):

Ach, Jaime :)

Myslíš Chaime? :-) v neděli jsem nedopatřením viděla poslední díl v češtině. brrrr, to byla hrůza.
    Čert vem Chajmeho. A Jaimeho si nahraď Nikolajem, píšu jméno ze zvyku :))
  • brbr napsal(a):

Taky jsem to viděla. Jen poslední díl - ze zvědavosti. Z Brienne jsem měla osypky
  • Nejenže Jaimeho vyslovují chajme, vemte si třeba Cersei. Když chce říct, že něco patří Jaimemu, řekne 'chajmovo' místo 'chajmeho'. Fakt hnus :X
  • Já to nechápu, to v tom dabingu není nikdo, kdo by to viděl a SLYŠEL v originále????
  • Bůh ví. Mě by vůbec zajímalo, jak docílili výslovnosti chajme...
  • O tom je lepší nepřemejšlet, tvůrci dabingu to taky nedělali :-)
  • Čekám kdy Chajme vytáhne místo meče tóru a řekne Šalom. :-)
  • :D Děsím se, co udělají z Qyburna. Určitě nějakého Kájibrna, nebo něco takového :) :D
  • Kája z Brna ?
  • Sajn napsal(a):

Bůh ví. Mě by vůbec zajímalo, jak docílili výslovnosti chajme...

Inspirace španělštinou :)
  • No i kdyby se někde inspirovali, tak to pak nedodržujou. Viz hrozná anglická výslovnost Brana. Přitom Tywina zase myslim vyslovují klasicky jak se píše...
  • Tywina vyslovují Tájvin. Což mi taky vadí, neboť Tyriona taky nevyslovují Tájrion. Brrr...
  • jo, tak maj tam Tájvina - horší, než jsem si pamatoval.
  • A nečte se Tywin normálně Tájvin? Nebo to tam říkají fakt nějak divně?
  • Kolikokoli napsal(a):

A nečte se Tywin normálně Tájvin? Nebo to tam říkají fakt nějak divně?

Přiznám se že to tak taky čtu...

Přidat komentář

bolditalicunderlinestrikecodeimageurlquotespoiler
You can use Simple Html in your postDomů NovinkyKomentovat jako ...

Ahoj cizinče!

Vypadá to, že zde ještě nevlastníš účet. Pokud se chceš zapojit do diskuze, klikni na jedno ze dvou tlačítek níže.

V této diskuzi