Titán je dost podstatná věc, která dělá z Braavosu to, co je. Nemůžou ho vynechat. Tedy jen v případě, že si s městem poradí tak jako s Qarthem. Ten mě dost zklamal.
Nápodobne - vstúp za papierové hradby do sveta jednej vertikálnej kulisy a objav naše mesto... :D
Lidi, uvědomujete si, že Braavos musí působit středověce, což pro Benátky ani Leiden neplatí? V seriálu si klidně můžou vystačit s přístavem a okolím, to zvládnou natočit kdekoliv.
Jj, uvědomujeme. :-)) Proto jsem psala, že to stejně asi zvládnou v Belfastu. Braavos si stejně každý představuje jinak, já třeba jako středověký Amsterdam s domečkama natlačenýma na sebe, kanálama a mostama... :-)
Ja som si ho predstavoval ako... Osrovy.. Milóny malých ostrovov... Na každom nejaký ten domček, pospojované kamennou uličkou a všade len kanálová voda..
No i kdyby se někde inspirovali, tak to pak nedodržujou. Viz hrozná anglická výslovnost Brana. Přitom Tywina zase myslim vyslovují klasicky jak se píše...
Komentáře
Aaaach!
edit: http://www.bbc.co.uk/news/uk-northern-ireland-18879742 Tady jsou stejné nové záběry v lepší kvalitě.