Řekl bych, že to bylo o prsa, ale raději si tuto odpověď odpustím. Mohla by být považována za neuctivou. :wink: Tak, zkrátka, o několik vteřin před sarvenem to zvládla lady Dandali. :wink: A má už 800 bodů. :o
Beru v úvahu, že sarven je mrtvý. Promyslím si, zda se hry mohou účastnit také zemřelé subjekty (viz případ lid vs. Dondarrion). 8)
Bryce Caron by členem Duhové gardy, pak se přidal ke Stannisovi a byl zabit v bitvě o Královo přístaviště. Leobald Tallhart a Cley Cerwyn byli zabiti Bastardem z Hrůzova, patřili k velitelům Rodrikova vojska. Robara Royceho zabil Loras Tyrell v žalu nad Renlyho smrtí, byl to taktéž člen Duhové gardy. Daryn Hornwood byl zabit... eh... v bitvě. Tuším, že v Šeptajícím lese. Je logicky mrtvý, když lady Hornwood byla poslední ze svého rodu, že ano? :wink: A Eon Hunter je též mrtvý, pravděpodobně ho zabil jeho vlastní syn, Malíček to v Hostině říká Sanse.
Jednou jsem na krakowském nádraží (Kraków - Główny Osobowy) viděl dva Poláky, kteří si úslužně dávali přednost při nástupu tak dlouho, až jim ten vlak ujel. :twisted:
Nezastavitelný Dandalostroj pokračuje ve své spanilé jízdě! :)
Ano, přesně tak, je to růůůžová. Lord Gyles, jak známo, vychrchlával krvavé hleny. Tuto skutečnost se snažil zakrýt barevně sladěným kapesníkem, na němž nebyla barva jeho hlenů a kousků plic tak dobře vidět. :o
Jestli to takhle půjde dál, asi té omnistientní dámě budu muset předat správu kvízu. :twisted:
Mnohé slečny a dívky jistě podvědomě zvažují možnost, že podobné zahleněné kapesníky budou jednoho dne musiti prát a žehlit... takže ano, dost možná i vůči těm krvavým hlenům. :twisted: :wink:
Komentáře
Ponožka? Nebo Podnožka? Arya Podnožka? :) :o
Lady už to má naneštěstí za sebou, chudák holka. :cry:
Kdo chcete. 8)
Dáma se sekačkou na trávu za 500! :shock:
Kdo z těchto mužů se dožil konce Hostiny pro vrány (respektive, nemáme zprávy o jeho smrti)?
a) Bryce Caron
b) Leobald Tallhart
c) Cley Cerwyn
d) Robar Royce
e) Daryn Hornwood
f) Eon Hunter
g) Všichni jsou mrtví
g) ? :twisted:
všichni jsou mrtví. a ak nie tak ja áno. idem spať. dobrú noc.
:o
Neznám žádného z nich. :twisted:
Ale per to ďas, tak třeba za bé (to už se jednou ujalo :wink: ).
Řekl bych, že to bylo o prsa, ale raději si tuto odpověď odpustím. Mohla by být považována za neuctivou. :wink: Tak, zkrátka, o několik vteřin před sarvenem to zvládla lady Dandali. :wink: A má už 800 bodů. :o
Beru v úvahu, že sarven je mrtvý. Promyslím si, zda se hry mohou účastnit také zemřelé subjekty (viz případ lid vs. Dondarrion). 8)
Bryce Caron by členem Duhové gardy, pak se přidal ke Stannisovi a byl zabit v bitvě o Královo přístaviště. Leobald Tallhart a Cley Cerwyn byli zabiti Bastardem z Hrůzova, patřili k velitelům Rodrikova vojska. Robara Royceho zabil Loras Tyrell v žalu nad Renlyho smrtí, byl to taktéž člen Duhové gardy. Daryn Hornwood byl zabit... eh... v bitvě. Tuším, že v Šeptajícím lese. Je logicky mrtvý, když lady Hornwood byla poslední ze svého rodu, že ano? :wink: A Eon Hunter je též mrtvý, pravděpodobně ho zabil jeho vlastní syn, Malíček to v Hostině říká Sanse.
Dneska prostě nemám šanci. :wink:
chmmm... pár vteřin... chmm... neexistují nějaká speciální pravidla pro tyto případy? Aby se Sarven z mrtvých neprobudil a mě pak strašit nechodil...
bych mohla i zkusit položit otázku? :oops:
a že bych po tomhle krásně morbidním tématu :twisted: zkusila splnit "svou roli"? :lol:
Móda za 200 :)
Dneska vám lady Dandali solidně vytírá zrak. :twisted: 8)
Nechtěl bych se s ní dostat do křížku. :shock: :wink:
Na sarvenova ducha by mohl platit posvěcený korbačík. :idea:
Otázka:
Jakou barvu měl kapesník lorda Gylese?
a) bílou
b) růžovou
c) mořsky zelenou
d) pískově žlutou
e) nebesky modrou
Neidentifikovatelnou. :wink:
Když se nad tím pořádně zamyslíme, není to až tak těžká otázka.
Stačí se pořádně zamyslet nad tím, co bylo Gylesovou hlavní devizou. :!: 8)
já měla tip, který mě napadl hned, ale teď mě matete :)
a ještě bych se trefila a to už nemůžu ctěnému serovi udělat... počkám... dám mu prostor :P
Máte přednost, lady. :wink:
To jsem naň zvědav. Jen ať se ukáže! :) 8) Ukaž se, sere! Lady Dandali a já voláme zvučnými hlasy: "We want it all!" :wink:
To zpíval Freddy Mercury, ne? :)
tolik prostoru, že mi raději dáváte přednost? :wink:
nechci :P
Jednou jsem na krakowském nádraží (Kraków - Główny Osobowy) viděl dva Poláky, kteří si úslužně dávali přednost při nástupu tak dlouho, až jim ten vlak ujel. :twisted:
Neměl bych to srdce neprávem vám odejmout body, které si jistě zasloužíte, má lady. :)
To vypadá na dlouho. :lol:
ale no tak... pomohl jste mi v první otázce... dobrá tedy, já pomohu Vám :wink:
nebudu tak tvrdohlavá, jak si asi myslíte :P
jen růžová to může být? :oops:
Ó hrůzo! :shock: :evil:
Nezastavitelný Dandalostroj pokračuje ve své spanilé jízdě! :)
Ano, přesně tak, je to růůůžová. Lord Gyles, jak známo, vychrchlával krvavé hleny. Tuto skutečnost se snažil zakrýt barevně sladěným kapesníkem, na němž nebyla barva jeho hlenů a kousků plic tak dobře vidět. :o
Jestli to takhle půjde dál, asi té omnistientní dámě budu muset předat správu kvízu. :twisted:
No vidíš, a já bych tipoval tu zelenou.
Fuj! :twisted:
:lol:
mně to právě přišlo tak logické, že jsem v tom čekala nějaký chyták :wink: a nebo mi možná spíše v podvědomí uvízla ta představa... :?
heavy: ale no tak... sere... zelenou jste rozhodně nechtěl :)
Ženy se obecně vyznačují vyšší vnímavostí vůči oblečení a společenským doplňkům popisovaných v knihách. To je známo. :)
Sere Heavy, tvoje hleny mají zelenou barvu? To je dobré vědět, jak by jistě řekl Laskavý muž. 8) :lol:
hmmm... a co takhle vyšší vnímavostí vůči krvavým hlenům? :roll:
jak pravil ser Heavy head - fuj!
Mnohé slečny a dívky jistě podvědomě zvažují možnost, že podobné zahleněné kapesníky budou jednoho dne musiti prát a žehlit... takže ano, dost možná i vůči těm krvavým hlenům. :twisted: :wink:
Ale dosti o tom!
Nerad bych měl těžké sny. :roll: :)
měj tedy lehké sny, drahý Léto :)
a jestli sem ještě nakoukne ctěný ser, tak i jemu dobrou noc :)
bylo mi potěšením, pánové... :)
Taktéž děkuji za příjemnou podvečerní společnost. 8)
Nechť tvá srst nikdy nevylíná a stisk tvých čelistí ať je vždy pevný!
Zlovlk se loučí. :) :arrow:
Dobré nocování vespolek!
Ha, já jsem drahý, zatímco on je "jenom" ctěný! :twisted: :wink:
Byl to zase jeden z těch večerů, které dávají tomuto fóru smysl. 8) :)
Ha! Jak to, že on je drahý a já jen ctěný? Drahý ser Léto! To zní hrozně. Dearwolf! :twisted:
Čest je víc než dráha! Na ajznboňáky není spoleh. :idea:
Nebo není? NENÍ?
:P :wink:
ale no tak, sere a zlovlku.. přece byste se nehádali, to by mě opravdu mrzelo :|
dobrý úmysl se nesetkal s pochopením... příště budete jeden levný a druhý hanebný... :?
možná je :wink:
hmmm... co takhle Architektura za 400? :)