Z williamsových by měl Darwin radost - ty přivést do Královské akademie, tak nikdo nezapochybuje :-)) Gorila Koko se naučila psát na stroji a sestry williamsovy umí pinkat tenis :-)
Z williamsových by měl Darwin radost - ty přivést do Královské akademie, tak nikdo nezapochybuje :-)) Gorila Koko se naučila psát na stroji a sestry williamsovy umí pinkat tenis :-)
To jsem videl takovy hezky obrazek :)
Serena: Myslím že nám táta dává do jídla nějaký hormony. Venus: A jak jsi to poznala? Serena: Začli mi růst chlupy na místech kde dřiv nerostly. Venus: A kde třeba? Serena: Na koulích.
Brita moc nemusím, navíc by bylo skvělé kdyby vyrovnal samprase, do konce kariéry by určitě alespoň jeden titul přidal, a troufám si říct, že už by se nikdy nenašel nikdo kdo by jej překonal. Takže Fedex
edit: když jsem tak koukal na ty statistiky, neuvěřitelná bilance, za posledních 10 let být 8x ve finále..fííha
Je mi fuk jestli po utkání nosí růžovou baletní sukýnku a zpívá si sopránem hity od Eminema. Je to skvělý tenista a sledovat ho na kurtu je zážitek. Jsem ráda, že se dokázal znovu vyškrábat na vrchol a dokázal těm, kteří už ho odepisovali, že je pořád geniální hráč ;)
Já to přál asi trochu víc Murraymu - ne ani tak kvůli němu, ale kvůli Británii, Wimbledonu, Henman Hillu apod. :-) Ty jeho zápasy jsou vždycky strašně emotivní - do toho Lendl...
Viděl jsem bohužel jen poslední 4 hry zápasu a pak to předávání a přesto jsem při projevu Murrayho slušně popotahoval. Closer and closer...
Ale jinak souhlas, že sledovat Federera je pořád největší zážitek v dnešním tenisu - nikdo nemá tak elegantní (lepší slovo měnenapadá) styl.
Ty dvě jsem nejdřív nepoznala a nechápala proč je kamera tak často zabírá. Skoro to vypadalo, jakoby tam Murray měl nějaký harém. Až někdy v druhém setu mi došlo kdo to vlastně je :))
Komentáře
Gorila Koko se naučila psát na stroji a sestry williamsovy umí pinkat tenis :-)
Serena: Myslím že nám táta dává do jídla nějaký hormony.
Venus: A jak jsi to poznala?
Serena: Začli mi růst chlupy na místech kde dřiv nerostly.
Venus: A kde třeba?
Serena: Na koulích.
Temné proroctví se naplnilo.
:-(
:-(
Winter is Coming
Mimochodem - komu dnes přejete titul víc? Federerovi nebo Murraymu?
Já bych to moc přála Federerovi.
edit: když jsem tak koukal na ty statistiky, neuvěřitelná bilance, za posledních 10 let být 8x ve finále..fííha
Je to fakt borec.
Viděl jsem bohužel jen poslední 4 hry zápasu a pak to předávání a přesto jsem při projevu Murrayho slušně popotahoval. Closer and closer...
Ale jinak souhlas, že sledovat Federera je pořád největší zážitek v dnešním tenisu - nikdo nemá tak elegantní (lepší slovo měnenapadá) styl.
Murray - kromě toho, že je Skot - je mi docela nesympatický. Myslím, že namítal, že to zbytečně zdržuje, kouskuje a kazí hru.
A musím říct, že mně to připadne dost ujeté, kontrolovat takhle často milimetry.