FC NEVADA DRAGONS

1515254565770

Komentáře

• SAgan neni kral Sagan je niečo ako boh :D nechapem z neho :)
  • Serena Williams je ve finále singles i doubles. A doufám že v obou prohraje. :-/
  • Boze bratia Bryanovci prehrali ....:(
  • Včera když jsem koukal na volejbal ČR Holndsko tak jsem si opět řek, že volejbalistky jsou asi nejhezčí sportovkyně :)
  • sarven napsal(a):

No ale ak by mohol angličan vyhrať wimbledon, tsk to bude grejt. A sagan je kráľ!

Murray není Angličan ;)
    Montezuma3 napsal(a):

Serena Williams je ve finále singles i doubles. A doufám že v obou prohraje. :-/

Tak to už jsme dva.
  • Z williamsových by měl Darwin radost - ty přivést do Královské akademie, tak nikdo nezapochybuje :-))
    Gorila Koko se naučila psát na stroji a sestry williamsovy umí pinkat tenis :-)
  • Nevada napsal(a):

sarven napsal(a):

No ale ak by mohol angličan vyhrať wimbledon, tsk to bude grejt. A sagan je kráľ!

Murray není Angličan ;)
    tak tak, myslím že je skot...nicméně jej nemusím a ta bilance wimbledonu, který je ještě pořád bez britského vítěze je unikátní, škoda ji pokazit :-)
  • Jarla napsal(a):

Z williamsových by měl Darwin radost - ty přivést do Královské akademie, tak nikdo nezapochybuje :-))
    Gorila Koko se naučila psát na stroji a sestry williamsovy umí pinkat tenis :-)

To jsem videl takovy hezky obrazek :)

Serena: Myslím že nám táta dává do jídla nějaký hormony.
    Venus: A jak jsi to poznala?
    Serena: Začli mi růst chlupy na místech kde dřiv nerostly.
    Venus: A kde třeba?
    Serena: Na koulích.
  • Brit stačí
  • Montezuma3 napsal(a):

Serena Williams je ve finále singles i doubles. A doufám že v obou prohraje. :-/

Tak to už jsme dva. Hmm, tak co jsme nechtěli, stalo se.
    Temné proroctví se naplnilo.
    :-(
    :-(
    Winter is Coming
  • Jop.

Mimochodem - komu dnes přejete titul víc? Federerovi nebo Murraymu?
    Já bych to moc přála Federerovi.
  • Brita moc nemusím, navíc by bylo skvělé kdyby vyrovnal samprase, do konce kariéry by určitě alespoň jeden titul přidal, a troufám si říct, že už by se nikdy nenašel nikdo kdo by jej překonal. Takže Fedex

edit: když jsem tak koukal na ty statistiky, neuvěřitelná bilance, za posledních 10 let být 8x ve finále..fííha
  • Král Roger je zpátky na trůnu. Třikrát hurá!

Je to fakt borec.
  • Je výborný tenista, trochu uplakánek a někdy se trapně vymlouvá. Líbí se mi jak hraje, ale na kurtech běhají větší sympaťáci:-)
  • Je mi fuk jestli po utkání nosí růžovou baletní sukýnku a zpívá si sopránem hity od Eminema. Je to skvělý tenista a sledovat ho na kurtu je zážitek. Jsem ráda, že se dokázal znovu vyškrábat na vrchol a dokázal těm, kteří už ho odepisovali, že je pořád geniální hráč ;)
  • Já to přál asi trochu víc Murraymu - ne ani tak kvůli němu, ale kvůli Británii, Wimbledonu, Henman Hillu apod. :-) Ty jeho zápasy jsou vždycky strašně emotivní - do toho Lendl...

Viděl jsem bohužel jen poslední 4 hry zápasu a pak to předávání a přesto jsem při projevu Murrayho slušně popotahoval. Closer and closer...

Ale jinak souhlas, že sledovat Federera je pořád největší zážitek v dnešním tenisu - nikdo nemá tak elegantní (lepší slovo měnenapadá) styl.
  • roger je fajn. ale tak trochu smútim s Angličanmi.
  • nevíte někdo důvod, proč je (byl) Roger odpůrce zavedení jestřábího oka? myslím, jak zdůvodnil negativní postoj?
  • Aby mi bylo líto, že nevyhrál domácí hráč, to by musel ve finále prohrát Angličan :)
    Murray - kromě toho, že je Skot - je mi docela nesympatický.
    Tomee napsal(a):

nevíte někdo důvod, proč je (byl) Roger odpůrce zavedení jestřábího oka? myslím, jak zdůvodnil negativní postoj?

Myslím, že namítal, že to zbytečně zdržuje, kouskuje a kazí hru.
    A musím říct, že mně to připadne dost ujeté, kontrolovat takhle často milimetry.
  • myslím, že im stačí brit.
  • Publikum dalo své sympatie dost najevo, i ke Skotovi :-)
  • To jo, já mluvím o svých sympatiích. Jsem holt v první řadě anglofil, až pak s odstupem britofil ;)
  • Mi se líbilo, jak se Kate s Pipou pořád šklebily a bylo jim úplně ukradené, že nějaký Murray prohrává a ztrácí šanci přepsat dějiny. ;-)
  • Ty dvě jsem nejdřív nepoznala a nechápala proč je kamera tak často zabírá. Skoro to vypadalo, jakoby tam Murray měl nějaký harém. Až někdy v druhém setu mi došlo kdo to vlastně je :))
  • Budete sledovat olympiádu? Jaké máte oblíbené sporty, přiznejte se. ;-)
  • Jedinej sport kterej sleduju je poker a mma, tak snad za pár let se dočkám i na olympiádě :-)
  • Thorar napsal(a):

Jedinej sport kterej sleduju je poker a mma, tak snad za pár let se dočkám i na olympiádě :-)

Poker taky rád. :-) A já se snad někdy dožiju toho, že budou na letních olympijských hrách agility. :-)
  • Mě podivným způsobem fascinuje rugby:-D Ale na olympiádě bohužel není:-(
  • mne staci k spokojnosti atletika, plavanie a najnovsie cyklistika :)
  • Já budu asi sledovat basket a atletiku (něco). Ostatní mě moc nebere. Mám rád i box a fotbal, jenže ty v olympijské podobě stojí za exkrement.

Přidat komentář

bolditalicunderlinestrikecodeimageurlquotespoiler

Ahoj cizinče!

Vypadá to, že zde ještě nevlastníš účet. Pokud se chceš zapojit do diskuze, klikni na jedno ze dvou tlačítek níže.

V této diskuzi