Netopejra už tipovala Dandali, ačkoliv trochu krypticky, viz příspěvek se slovy "savec z řádu letounů". :)
Na Václaváku kupuju knihy nejčastěji, ale pro Hostinu jsem si šel jinam, na velmi speciální místo. Na místo, kde hoří ohně a tancují spoře oděné mulatky. :!: :o
Aspoň získáte přehled o prodejnách knih, to je dobré vědět, jak by jistě řekl Laskavý muž. 8) Nikdy nevíte, jaká zakázka vám může přijít, milí beztvářní učedníci. :wink:
Skutečně to byl Daemon (knihkupectví Londýnská). Co se týče fantasy literatury, je asi tou nejlepší volbou. Ale docela dlouho mi trvalo, než jsem ho našel. To byste nevěřili, jak je ta Londýnská ulice dlouhá. A já začal ze špatné strany. :P
Sarven získává 500 bodů.
Jen tak mimochodem, pamatujete si, kdo kolik má? :wink:
Aaa, škoda že jsem byl mimo, Daemona bych tipoval hned, protože sám jsem tam hostinu taky kupoval. Nikde jinde jí ještě neměli. A taky jsem to hledal strašně dlouho. :-)
Tajomstvo čitateľa má, pokud se nemýlím, ještě volné otázky za 200, 300 a 400 bodů. U sarvena tedy použijeme nevyvratitelnou :wink: domněnku opatrnosti a budeme předpokládat, že hodlal zvolit tu dvoustovku. :)
V jakém časopise jsem si přečetl recenzi na Píseň, která mě ponoukla k přečtení knih? :?:
Komentáře
to nejde... :roll: já ani nevím, jestli některá z těch možností není chyták - jestli se tam opravdu ta knihkupectví nalézají... :)
Tajomstvo čitateľa je tradičně pro prostého člověka těžko uhádnutelné.
A když je to za 500 bodů, tak to musí být pořádná ťafka. :o
Chytáky tam nejsou.
Ale mám dojem, že jsem tuhle informaci tady na fóru kdysi zmiňoval... tak před rokem a půl. :wink:
Ostrava je sice perla mezi městy, ale tam to nebylo. :)
pak tedy.. savec z řádu letounů? :)
Taky špatně. :twisted:
Tam jsem koupil všechny ostatní díly. :wink:
Konečně otázka, která vzbuzuje respekt. 8)
Na Hlaváku! :idea: :twisted:
No dovol? :o :)
Ještě by mi to tam vyškubnul nějaký bezdomovec anebo spoluobčan rychlé pleti a snědých nohou...
Hlavní nádraží je zlé místo, jáma lvová, Dvojčata hadr. :x 8)
Hádejte dál.
Václavák? :)
ten Netopejr znie tak symbolicky. hm?
Ten to není, sarvene. :wink:
Netopejra už tipovala Dandali, ačkoliv trochu krypticky, viz příspěvek se slovy "savec z řádu letounů". :)
Na Václaváku kupuju knihy nejčastěji, ale pro Hostinu jsem si šel jinam, na velmi speciální místo. Na místo, kde hoří ohně a tancují spoře oděné mulatky. :!: :o
keĎže nepoznám nič z toho a z prahy iba dom knihy a krakatit, tak tipujem: ukradol!
Do kotelny? :twisted:
sarven: Taky mě to napadlo. :lol:
Pro úplnost:
Krakatit = Netopejr (víceméně)
pražský Dům knihy = Kancelsberger
Aspoň získáte přehled o prodejnách knih, to je dobré vědět, jak by jistě řekl Laskavý muž. 8) Nikdy nevíte, jaká zakázka vám může přijít, milí beztvářní učedníci. :wink:
A ne, neukradl jsem ji. :twisted:
tak neviem, zostala nám ešte nejaka možnosť? Daemon?
Ááá, majster ťal do živého masa! :o :)
Skutečně to byl Daemon (knihkupectví Londýnská). Co se týče fantasy literatury, je asi tou nejlepší volbou. Ale docela dlouho mi trvalo, než jsem ho našel. To byste nevěřili, jak je ta Londýnská ulice dlouhá. A já začal ze špatné strany. :P
Sarven získává 500 bodů.
Jen tak mimochodem, pamatujete si, kdo kolik má? :wink:
Aaa, škoda že jsem byl mimo, Daemona bych tipoval hned, protože sám jsem tam hostinu taky kupoval. Nikde jinde jí ještě neměli. A taky jsem to hledal strašně dlouho. :-)
Já mám 400 ;)
Máte kupovat u zdroje, Talpress v Řeznický, je to tam dokonce levnější. Prej. Neporovnával jsem :!:
ja mám 500 a idem si po ďalšie :-)
Tajomstvo za toľko čo zostalo
Já mám sto. 8)
To není pro začátek tak špatný, ne? :twisted:
Heavy: a zlatou cihličku přeciš :wink:
Tajomstvo čitateľa má, pokud se nemýlím, ještě volné otázky za 200, 300 a 400 bodů. U sarvena tedy použijeme nevyvratitelnou :wink: domněnku opatrnosti a budeme předpokládat, že hodlal zvolit tu dvoustovku. :)
V jakém časopise jsem si přečetl recenzi na Píseň, která mě ponoukla k přečtení knih? :?:
a) Dech draka
b) Pevnost
c) Ikarie
d) Legenda
e) Viking
f) Host
g) Top Dívky
Dech draka, nemýlím-li se. :P
top dívky znie...sexy :-), ale zvažujem medzi Pevnosťou a ikariou. dám na Pevnost.
Fort of Songs :-)
Časopis Top Dívky ale opravdu vychází, pokud se nepletu. Je to něco pro dospívající slečny. :wink:
Skutečně to byl Dech draka, speciální česnekové vydání! :o 8)
Dej tam něco těžšího. 8) :P
Budeš-li kibicovat, dám tam tvoji hlavu. :twisted:
Radši vyber otázku. :idea: :!: :)
Tak dobře.
Dáma s kosou za míň. 200 už bylo? :?:
Dáma s kosatkou za 200! :)
Jak zemřela Rhaenyra Targaryen?
a) Utopila se
b) Byla uškrcena
c) Byla probodána mečem
d) Sežral ji drak
e) Zemřela stářím v posteli