Já bych řek že je to déčko, neboť je neznámý, což napovídá tomu že to Léto fakt poslouchal a ty ostatní tam jsou, aby jsme se jich chytli a nevšmli si ho. Jo a taky se mi líbí velština, tak taky proto.
Jestli to není ono tak už zbívá jen A,F,H tak to někdo uhodněte.
U čtení jsem neposlouchal samozřejmě nic, byl to chyták. Málokdy si pouštím hudbu k literatuře, radši se soustředím jen na jednu věc. Ser Macintoush správně odhalil, že většina možností tam je prostě proto, abyste se jich chytli a byli zmateni. :wink: Ale nečetl jsem to cestou z knihkupectví, Hru o trůny jsem si svého času na zkoušku stáhl z internetu a četl v posteli... :)
Ono to je stejně jedno, vítěz kvízu nezíská nic kromě nehynoucí slávy a svého jména zvěčnělého zlatým písmem v análech fóra. :)
Kdybych chtěl, mohl bych si samozřejmě vést podrobné záznamy o tom, které otázky už byly zvoleny, kdo odpověděl, kdo získal kolik bodů a na který pokus, jak se u toho tvářil a co si u toho myslel. A pak to přehledně sociologicky zpracovat v grafech.
Ale pokud se najde třeba nějaký bohatý zahraniční sponzor, který bude ochoten věnovat do soutěže hodnotné ceny (auta, koně, nemovitosti, zlato, drahé kamení, cenné papíry, otrokyně,...), pak se samozřejmě bránit nebudeme. :twisted:
Aha! Tak já to prubnu, ale nejsem si úplně jist, že je pojmenuju správně. Dračí brána, Brána Sedmi (obě jsou v galerii, moc povedené obrázky), a pak snad Říční brána, že? Ta povede asi z Blátivé ulice...
Komentáře
Já bych řek že je to déčko, neboť je neznámý, což napovídá tomu že to Léto fakt poslouchal a ty ostatní tam jsou, aby jsme se jich chytli a nevšmli si ho. Jo a taky se mi líbí velština, tak taky proto.
Jestli to není ono tak už zbívá jen A,F,H tak to někdo uhodněte.
A já tipuju, že Iveta Bartošová a její hit 80. let Léto. 8)
Tak že bys nakonec neposlouchal nic? Že by ses prvními slovy "prokousával" v tichu?
mě nenapadlo, že ta moje není... :)
tiež si myslím, že nič. hlavne preto, lebo to čítal v mhd, cestou z knihkupectva
Ten ser Léto si ale dává načas. :twisted:
Asi pracuje na svém třetím dílu! :idea:
Nepracoval jsem, spal jsem...
Ale teď už pracuji! :) :idea:
U čtení jsem neposlouchal samozřejmě nic, byl to chyták. Málokdy si pouštím hudbu k literatuře, radši se soustředím jen na jednu věc. Ser Macintoush správně odhalil, že většina možností tam je prostě proto, abyste se jich chytli a byli zmateni. :wink: Ale nečetl jsem to cestou z knihkupectví, Hru o trůny jsem si svého času na zkoušku stáhl z internetu a četl v posteli... :)
Kdo má body?
Kromě lady Dandali? :P
Jednou jsem cosi uhádl, ale už nevím za kolik.
Také už ztrácím mírně přehled. :x
Tak se ptejte na co chcete, Léto vám na co chce odpoví! :)
Ono to je stejně jedno, vítěz kvízu nezíská nic kromě nehynoucí slávy a svého jména zvěčnělého zlatým písmem v análech fóra. :)
Kdybych chtěl, mohl bych si samozřejmě vést podrobné záznamy o tom, které otázky už byly zvoleny, kdo odpověděl, kdo získal kolik bodů a na který pokus, jak se u toho tvářil a co si u toho myslel. A pak to přehledně sociologicky zpracovat v grafech.
Ale já jsem si řekl - NE! 8)
Tak vybírejte další otázku.
tak to je sklamanie....
Ale pokud se najde třeba nějaký bohatý zahraniční sponzor, který bude ochoten věnovat do soutěže hodnotné ceny (auta, koně, nemovitosti, zlato, drahé kamení, cenné papíry, otrokyně,...), pak se samozřejmě bránit nebudeme. :twisted:
Mohu nabídnout jedině nějakou funkci, těch mam na rozdávání :-)
Můžeš mi, Aleku, nabídnout něco víc, než je Strážce fóra? :lol:
Podotázka: A jak je to placené? :P
Také jsem si myslel, že když vyhraju v Kvízu, dostanu nějaké pozemky, nebo aspoň Harrenov. 8)
Škoda.
Tak aspoň budu slavný. :wink:
"Měl jsi kliku Jaromíre, je to těsně vedle, na funkci to nebude mít vliv."
"To jako na funkci rostlináře, jo?"
"Na tu už vůbec ne."
víc než "Strážce fóra"? Co třeba "Sansafóra"? :-)
Čekal jsem něco podobného. :P
Ale "Lord Protector of Sansa baby" nezní špatně. :twisted:
"A kdybyste nemoh trefit ty okapy, trocha barvy mi ještě zbylo." :lol:
Tak kdo bude kvízovat dál? :?:
Abych vám ty funkce nezderivoval, pánové. :twisted: 8)
Co takhle nějakou pěknou otázečku z architektury, co? :wink:
Máš ji mít!
Za kolik chceš, za 100, 200, 300..? :)
Vzhledem k tristní architektonické obeznalosti tohoto fóra bych nejradši položil otázku za JEDEN bod. :evil: :D
Tak už něco nahoď, Léto, třeba se někdo chytne. :idea: :wink:
tiež si prosím architektúru Písne za jeden bod :-)
Moje otázka tedy zní:
Královo přístaviště má sedm bran.
Vyjmenuje alespoň čtyři z nich. :)
Jéžiškote! :o
Tak na tomto jsem nikdy moc neujížděl.
Není jedna z nich Bill Gates? :x
čtyři? kurna, vim tři...
Tak dobře, budou stačit tři. :) 8) Na tři bych si vzpomněl dokonce i já, kdyby se mě někdo náhodně na ulici zeptal. Opravdu! :wink:
To jsem psal ještě před tím Alekovým příspěvkem, aby mě tu někdo neobvinil z nadržování. :)
Aha! Tak já to prubnu, ale nejsem si úplně jist, že je pojmenuju správně. Dračí brána, Brána Sedmi (obě jsou v galerii, moc povedené obrázky), a pak snad Říční brána, že? Ta povede asi z Blátivé ulice...
Vzal jsem si na pomoc Slovník jidiš.
V něm se píše:
aha!
Mnohovýznamová jazyková výplň, staromódními Židy široce používaná. Několik z mnoha významů:
1. Porozumění. "Takže ty neodčítáš, ty násobíš? Ah-A!
2. Inspirace. "AhA! Tak proto on odřekl ten slavnostní večírek."
3. Překvapení. "Takže lékař se mýlil? AHA!"
4. Výstižný pokyn. "Tak se jí běž zeptat a uvidíš, jak se bude tvářit. Aha!"
5. Potěšení. "Ah- -aA! Takže sázku vyhrávám já!"
6. Triumf. "AhA!" (myslí tím: "Přiznáváš tedy, žes neměl pravdu?")
Co se týče tří bran, uznám ti to.
Jedna je Dračí, další Brána bohů (tam jsou ty skulptury Sedmi) a potom Říční brána, také nazývaná Blátivá brána.
Ty další jsou pak Lví brána (zmiňovaná v Hostině), Stará brána, Železná brána a Králova brána. 8)
Aleku - získáváš v Kvízu jeden bod.
Pozor! I ten může rozhodnout. :wink:
JOOO!