63. Emmy a šance Hry o trůny /aktualizace/

2»

Komentáře

• Mě by zajímalo, když po druhé sérii nominovali Dinklage jako vedlejší roli, kdo byl podle nich ta hlavní.
  • :D :D Tiež som sa zaujímal, ale ono to skôr bolo pre prvú nie? Teraz už je aj prvý v titulkách, už je to vlastne hlavná postava... A hlavná postava bol predsa Hodor .D
  • Vidíš, na toho jsem vlastně zapomněl. :D
  • Arutha2321 napsal(a):

Mě by zajímalo, když po druhé sérii nominovali Dinklage jako vedlejší roli, kdo byl podle nich ta hlavní.

Taky mě to zklamalo, ale asi jde o časový prostor na obrazovce a nějakou matematickou šanci. Připomíná mi to LOTRa, kde na Oscara byl v hereckých kategoriích nomonován jen Gandalf za Společenstvo a taky jako vedlejší - to už je asi úděl těch velkých produkcí s mnoha dějovými linkami - a GoT je v tomhle asi rekordní.
  • Nominace na EMMY:
    Outstanding Drama Series
    Supporting Actor (Drama): Peter Dinklage
    Art Direction (Single camera): Garden of Bones, The Ghost of Harrenhal, A Man Without Honor
    Casting: Nina Gold and Robert Stearne
    Costumes (Series): The Prince of Winterfell
    Hairstyling (Single camera): The Old Gods and the New
    Non-Prosthetic Makeup (Single camera): The Old Gods and the New
    Prosthetic Makeup (Series): Valar Morghulis
    Sound Editing (Series): Blackwater
    Sound Mixing (Series): Blackwater
    Special Visual Effects: Valar Morghulis
    Creative Achievement in Interactive Media: Game of Thrones Season Two – Enhanced Digital Experience
  • Supporting
    hmm, je v tom seriálu někdo hlavní? Když ne Tyrion tak asi nikdo.
    A co Lena, ta nominaci nedostane?
  • Veru, Lena by si za to čísielko opitej Cersei zaslúžila peknú cenu... Aj Arya na to, aká je mladá a ako zaujímavo zvláda tú rolu, ale to len tak... Ono hlavný bol asi ten, koho pchali na každý plagát - Sean Bean aka Eddard Stark...

Mi bolo hneď jasné, že na Make-up a Efekty nominujú Valar morghulis, už len kvôli poslednej scéne :)
  • hlavní tam není opravdu asi nikdo - i když Ros má dobře našlápnuto :-)
  • Ne-vy-slo-vuj-to-jmé-no!
  • Rosamunda Meredit Lucanila Redheadová!!!!!

prvá svojho mena...
  • Nevada napsal(a):

Ne-vy-slo-vuj-to-jmé-no!

Proč? Brumbál jí tak taky říká. „Ros, ach Rooooosssss!“ :-)
  • Alek napsal(a):

Nevada napsal(a):

Ne-vy-slo-vuj-to-jmé-no!

O_o
    Už nikdy sa na Dumbledora nepozriem tak ako predtým....
  • Alek napsal(a):

Nevada napsal(a):

Ne-vy-slo-vuj-to-jmé-no!

Na Brumbála sere kulhavý pes. Ten je stejně kaput ;) Hlavně, aby Tě neslyšel jeden z D+D a nevzal to jako podporu myšlenky, že celý seriál Game of Thrones je vlastně "zrzavá děvka vypráví"...
  • A nic pro Gleesona a Allena. BOO!
  • Obávám se, že teď už není cesty zpět a nic D+D nepřesvědčí, že by měli jako spojovák dějových linek najít někoho jiného. Těžká volba - zbavit se Ros/přidat novou postavu, sám bych nevěděl...
  • Hm, taky jsem čekal nominaci spíš pro Allena... Ale jeho časy snad ještě přijdou.
    O hlavní nemá ani cenu uvažovat, tu kvůli patriotismu nejspíš dostane Lewis. I když Bryan Cranston by si čtvrtou (skoro v řadě) zasloužil.
  • Jarla napsal(a):
    :D úprimne? Myslím si, že Ros by tam v porovnaní s týmto sedela viac...
  • Nenominaci Alfieho Allena vážně nechápu... Zakládám Zlatou Krisu, kterou vysochám a pošlu mu ji!

Přidat komentář

bolditalicunderlinestrikecodeimageurlquotespoiler
You can use Simple Html in your postDomů SeriálKomentovat jako ...

Ahoj cizinče!

Vypadá to, že zde ještě nevlastníš účet. Pokud se chceš zapojit do diskuze, klikni na jedno ze dvou tlačítek níže.

V této diskuzi