:D:D Tiež som sa zaujímal, ale ono to skôr bolo pre prvú nie? Teraz už je aj prvý v titulkách, už je to vlastne hlavná postava... A hlavná postava bol predsa Hodor .D
Mě by zajímalo, když po druhé sérii nominovali Dinklage jako vedlejší roli, kdo byl podle nich ta hlavní.
Taky mě to zklamalo, ale asi jde o časový prostor na obrazovce a nějakou matematickou šanci. Připomíná mi to LOTRa, kde na Oscara byl v hereckých kategoriích nomonován jen Gandalf za Společenstvo a taky jako vedlejší - to už je asi úděl těch velkých produkcí s mnoha dějovými linkami - a GoT je v tomhle asi rekordní.
Nominace na EMMY: Outstanding Drama Series Supporting Actor (Drama): Peter Dinklage Art Direction (Single camera): Garden of Bones, The Ghost of Harrenhal, A Man Without Honor Casting: Nina Gold and Robert Stearne Costumes (Series): The Prince of Winterfell Hairstyling (Single camera): The Old Gods and the New Non-Prosthetic Makeup (Single camera): The Old Gods and the New Prosthetic Makeup (Series): Valar Morghulis Sound Editing (Series): Blackwater Sound Mixing (Series): Blackwater Special Visual Effects: Valar Morghulis Creative Achievement in Interactive Media: Game of Thrones Season Two – Enhanced Digital Experience
Veru, Lena by si za to čísielko opitej Cersei zaslúžila peknú cenu... Aj Arya na to, aká je mladá a ako zaujímavo zvláda tú rolu, ale to len tak... Ono hlavný bol asi ten, koho pchali na každý plagát - Sean Bean aka Eddard Stark...
Mi bolo hneď jasné, že na Make-up a Efekty nominujú Valar morghulis, už len kvôli poslednej scéne :)
Proč? Brumbál jí tak taky říká. „Ros, ach Rooooosssss!“ :-)
Na Brumbála sere kulhavý pes. Ten je stejně kaput ;) Hlavně, aby Tě neslyšel jeden z D+D a nevzal to jako podporu myšlenky, že celý seriál Game of Thrones je vlastně "zrzavá děvka vypráví"...
Obávám se, že teď už není cesty zpět a nic D+D nepřesvědčí, že by měli jako spojovák dějových linek najít někoho jiného. Těžká volba - zbavit se Ros/přidat novou postavu, sám bych nevěděl...
Hm, taky jsem čekal nominaci spíš pro Allena... Ale jeho časy snad ještě přijdou. O hlavní nemá ani cenu uvažovat, tu kvůli patriotismu nejspíš dostane Lewis. I když Bryan Cranston by si čtvrtou (skoro v řadě) zasloužil.
Komentáře
Outstanding Drama Series
Supporting Actor (Drama): Peter Dinklage
Art Direction (Single camera): Garden of Bones, The Ghost of Harrenhal, A Man Without Honor
Casting: Nina Gold and Robert Stearne
Costumes (Series): The Prince of Winterfell
Hairstyling (Single camera): The Old Gods and the New
Non-Prosthetic Makeup (Single camera): The Old Gods and the New
Prosthetic Makeup (Series): Valar Morghulis
Sound Editing (Series): Blackwater
Sound Mixing (Series): Blackwater
Special Visual Effects: Valar Morghulis
Creative Achievement in Interactive Media: Game of Thrones Season Two – Enhanced Digital Experience
hmm, je v tom seriálu někdo hlavní? Když ne Tyrion tak asi nikdo.
A co Lena, ta nominaci nedostane?
Mi bolo hneď jasné, že na Make-up a Efekty nominujú Valar morghulis, už len kvôli poslednej scéne :)
prvá svojho mena...
Už nikdy sa na Dumbledora nepozriem tak ako predtým....
http://www.pohadkar.cz/public/media/Bludicka/Popis/bludicka_ok.jpg
O hlavní nemá ani cenu uvažovat, tu kvůli patriotismu nejspíš dostane Lewis. I když Bryan Cranston by si čtvrtou (skoro v řadě) zasloužil.