Teda já to vaše nadšení nesdílím. Už od včerejška jsem se těšil na zápas Maria vs Maria jak malej jarda, jen proto abych se pak koukal na nějakýho Federera. Ještě že jsem šel pryč a ten jejich maratónek neviděl. Letos mne na Olympiádě n*****o hodně věcí, ale vždy jsem to přešel s nadhledem. Tentokrát už jsem ale měl chuť něco rozmlátit. *nasranýsmajlíkpálícíolympijskouvlajku*
Jinak teď jsem četl zprávu, že tato olympiáda je opět prodělečná. :P
Jojo, teď se zase můžeme po zbytek dne koukat jak si to Číňanky dávají v badmintonu a jak si Američané doplavou pro další zlaté medaile. Nejvtipnější ale je, že aktuálně jediný sledovaný tenis je čtvrtfinálový mix, protože Murray, Robson. Ale boj o bronz na courtu 1 nám nenabídnou. Přitom na EBU jsou už dvě hodiny čtyry kanály úplně prázdný. :-/ Ten tenis teda pěkně zabili.
Ten volejbal je napínavej jak kšandy. Škoda, že se nechaly (asi) rozhodit tou rozhodčí, co řekla, že se česká hráčka při bloku dotkla sítě...tak třeba ty Brazilky ještě potrápí v koncovce 3. setu :)
No ty bláho!!! To čumím (nečekala jsem, že by opravdu vyhrály, tak jsem ráda, že mne překvapily). Mimochodem režisér plážového volejbalu je pěknej prasák - samý zadky, rozkroky a prsa :))))
No ty bláho!!! To čumím (nečekala jsem, že by opravdu vyhrály, tak jsem ráda, že mne překvapily). Mimochodem režisér plážového volejbalu je pěknej prasák - samý zadky, rozkroky a prsa :))))
no ještě k tomu připiš míč, a jen o tom je plážový volejbal!!! Paráda holky
Ale co ty holky samy, všimla sis, jak se poplácávaly po zadečcích? :) Jinak super hra a vítězství. :)
Komentáře
Letos mne na Olympiádě n*****o hodně věcí, ale vždy jsem to přešel s nadhledem. Tentokrát už jsem ale měl chuť něco rozmlátit. *nasranýsmajlíkpálícíolympijskouvlajku*
Jinak teď jsem četl zprávu, že tato olympiáda je opět prodělečná. :P
A co ted? Murray či Djokovič? Já nemůžu nefandit Murraymu, jako obvykle mě ve Wimbledonu strhává atmosféra publika :-)
A teď rychle fandit Sýkorové!!!
Tak dvě placky v krátkém čase :-)
http://czech.ruvr.ru/2012_08_03/83877516/
a
http://www.superspy.cz/sport/15163-sexy-voula-papachristou-olympic-olympiada-rasist-rasismus
Připravte si kyblíčky a lopatičky!
Mimochodem režisér plážového volejbalu je pěknej prasák - samý zadky, rozkroky a prsa :))))
Jinak super hra a vítězství. :)