FC NEVADA DRAGONS

1606163656670

Komentáře

• jj, kto nevidel dnes Federera, prisiel o vela
  • japonsko - brazilia, futbal ženy. pekné baby, aj rozhodkyňa :)
  • Fandil jsem Potrovi...škoda:-(
  • Alek napsal(a):

Úžasný, zachránily ten šílený tenisový výsledek.

Bomba, ne jen skvělý výsledek, ale ta herní forma je hodně solidní!! absolutně vzrůstající kvalita zápas od zápasu... a ještě se na ně pěkně kouká :-)
  • aj ja, ale zase Federer ma za manzelku Slovenku :)
  • Montezuma3 napsal(a):

Kohopak by jste si přáli ve finále proti našim? Já rusky :-)

já taky rusky, Kirilenko je pro mě nejkrásnější tenistka
  • ja mam ale takeho tusaka, ze Rusky to nebudu... :(..a aj striebro je pekne, my by sme tiez jedno brali
  • Teda já to vaše nadšení nesdílím. Už od včerejška jsem se těšil na zápas Maria vs Maria jak malej jarda, jen proto abych se pak koukal na nějakýho Federera. Ještě že jsem šel pryč a ten jejich maratónek neviděl.
    Letos mne na Olympiádě n*****o hodně věcí, ale vždy jsem to přešel s nadhledem. Tentokrát už jsem ale měl chuť něco rozmlátit. *nasranýsmajlíkpálícíolympijskouvlajku*

Jinak teď jsem četl zprávu, že tato olympiáda je opět prodělečná. :P
  • No byo to pěkný s federerem, trochu únavný, ale kvalitní.

A co ted? Murray či Djokovič? Já nemůžu nefandit Murraymu, jako obvykle mě ve Wimbledonu strhává atmosféra publika :-)
  • Wau, Švýcar a Brit ve finále. To aby ten Centre Court nafoukli na trojnásobnou velikost.
  • Ale teď budu mít dilema, komu fandit ve finále. Jako při Wimbledonu.
  • Určitě to přeji Andymu a Britům. Roger už má titulů dost.
  • Protože vládlo velké vedro, Japonec při maratonu omdlel, a tak jej rodina, u jejíž farmy zkolaboval, vzala k sobě domů.
    To je klikař. :D Na medovinku a masové koule. Opilí a omámený krásou blonďaté copaté Annici zapomněl, že venku probíhá nějaká olympiáda.
  • Knapková! Ou jééé
    A teď rychle fandit Sýkorové!!!
  • To byl slušnej válec. Na konci se teda skoro vyklopila :-)
  • A bronz ze střelnice.
    Tak dvě placky v krátkém čase :-)
  • Klasika, neštěstí pro televizní přenosy :-)
  • Jojo, teď se zase můžeme po zbytek dne koukat jak si to Číňanky dávají v badmintonu a jak si Američané doplavou pro další zlaté medaile. Nejvtipnější ale je, že aktuálně jediný sledovaný tenis je čtvrtfinálový mix, protože Murray, Robson. Ale boj o bronz na courtu 1 nám nenabídnou. Přitom na EBU jsou už dvě hodiny čtyry kanály úplně prázdný. :-/ Ten tenis teda pěkně zabili.
  • Chmur napsal(a):

Určitě to přeji Andymu a Britům. Roger už má titulů dost.

ale olympiáda mu chybí :-) teda dvouhra
  • A jde se na písek.
    Připravte si kyblíčky a lopatičky!
  • Ten volejbal je napínavej jak kšandy. Škoda, že se nechaly (asi) rozhodit tou rozhodčí, co řekla, že se česká hráčka při bloku dotkla sítě...tak třeba ty Brazilky ještě potrápí v koncovce 3. setu :)
  • No ty bláho!!! To čumím (nečekala jsem, že by opravdu vyhrály, tak jsem ráda, že mne překvapily).
    Mimochodem režisér plážového volejbalu je pěknej prasák - samý zadky, rozkroky a prsa :))))
  • Krisa napsal(a):

No ty bláho!!! To čumím (nečekala jsem, že by opravdu vyhrály, tak jsem ráda, že mne překvapily).
    Mimochodem režisér plážového volejbalu je pěknej prasák - samý zadky, rozkroky a prsa :))))

no ještě k tomu připiš míč, a jen o tom je plážový volejbal!!! Paráda holky
  • Tomee: Ale ten míč je v záběrech ve velké menšině :D
  • Krisa napsal(a):

No ty bláho!!! To čumím (nečekala jsem, že by opravdu vyhrály, tak jsem ráda, že mne překvapily).

Ale co ty holky samy, všimla sis, jak se poplácávaly po zadečcích? :)
    Jinak super hra a vítězství. :)

Přidat komentář

bolditalicunderlinestrikecodeimageurlquotespoiler

Ahoj cizinče!

Vypadá to, že zde ještě nevlastníš účet. Pokud se chceš zapojit do diskuze, klikni na jedno ze dvou tlačítek níže.

V této diskuzi