Ach jo. Ta Serena mě sere. Mám takové tušení, že na tu zlatou medaili v tenise můžeme zapomenout. :-/ Ale nebýt toho katastrofického tenisu, hodnotil bych dnešní olympijský den jako velmi úspěšný. Snad ještě Islanďané ukážou Frantíkům kdo je králem skupiny A.
Tak mohly by nastoupit a odejít jako normální lidé, je to trošku směšné:-) Ale jinak se mi to líbilo:-) (A to líčení je šílené, ale bohužel se to po nich žádá, stejně jako ten "vtipný" nástup:-/)
Tak mohly by nastoupit a odejít jako normální lidé, je to trošku směšné:-) Ale jinak se mi to líbilo:-) (A to líčení je šílené, ale bohužel se to po nich žádá, stejně jako ten "vtipný" nástup:-/)
Já vím, že se to po nich chce, ale to tomu pekelnosti neubírá, spíš naopak - pekelní jsou i rozhodčí, kteří dělali ta pravidla. Nic na tom, že to, co provádějí ve vodě, je frajeřina (já bych se topila už po šipce).
flanker.27: Můj nejoblíbenější plavecký styl je čubička. Baví mě skákat do vody (když se u toho nemusí moc plavat). Ale mám panickou hrůzu z toho, že se musím utopit, když nedosáhnu na dno. A nenávidím takovou tu srandu, jak se někomu potápí hlava pod vodu - to chytnu takovej záchvat, že jsem schopná pod vodou dotyčného pokopat a pak už ten den nemůžu být ve vodě. K mému vodnímu sportování - kvůli tomu, že nesnáším plavání, se raději nepráskám :D
flanker.27: Můj nejoblíbenější plavecký styl je čubička. Baví mě skákat do vody (když se u toho nemusí moc plavat). Ale mám panickou hrůzu z toho, že se musím utopit, když nedosáhnu na dno. A nenávidím takovou tu srandu, jak se někomu potápí hlava pod vodu - to chytnu takovej záchvat, že jsem schopná pod vodou dotyčného pokopat a pak už ten den nemůžu být ve vodě. K mému vodnímu sportování - kvůli tomu, že nesnáším plavání, se raději nepráskám :D
Krisa: Zdá se, že jsem narazil na prvního člověka, kterej má k plavání ještě menší vlohy než já. Člověk je stále překvapován :)
Jojo, vodní plochy a velké bazény nejsou nic pro mne :). Ale v malých bazénech, kde se dá skočit do vody a proplout celý bazén pod vodou, to je jiná - to bych vydržela dlouho :)
Na VŠ jsem se skamarádil s klukem co neuměl plavat. Přišlo mi to neuvěřitelný. Do té doby jsem si myslel, že každý umí plavat, stejně jako každý lépe či hůře píše a čte. Pak jsem takových lidí poznal víc. Dokonce i holky co žily do dvanácti 30 km od moře:-)
Nejhezčí a nejzajímavější překvapení pro nás byla Štěpánka. Kdysi před kala kala dobou jsem hrála takovou textovku - pamětníci snad vědí, kde jediná možnost jak se dostat přes řeku bylo vrátit se do města, zazvonit na u dveří Štěpánky a půjčit si kajak :-) A ta samá Štěpánka stále válí :-)) To mne upřímně potěšilo kvůli ní, že je stále tak moc dobrá :-)
Komentáře
Ale nebýt toho katastrofického tenisu, hodnotil bych dnešní olympijský den jako velmi úspěšný.
Snad ještě Islanďané ukážou Frantíkům kdo je králem skupiny A.
Schválně doporučuji zítra sledovat
Nic na tom, že to, co provádějí ve vodě, je frajeřina (já bych se topila už po šipce).
K mému vodnímu sportování - kvůli tomu, že nesnáším plavání, se raději nepráskám :D
A ta samá Štěpánka stále válí :-)) To mne upřímně potěšilo kvůli ní, že je stále tak moc dobrá :-)