FC NEVADA DRAGONS

1616264666770

Komentáře

• Hezka podivana... :-)
  • Krisa napsal(a):

Tomee: Ale ten míč je v záběrech ve velké menšině :D

já vím, ale jelikož jde o sport, musíme jmenovat alespoň jednu sportovní pomůcku, jinak bychom vypadali jako úchyláci :D
  • flanker.27 napsal(a):

Ale co ty holky samy, všimla sis, jak se poplácávaly po zadečcích? :)
    Jinak super hra a vítězství. :)

Toho jsem si taky všimla, předpokládám, že hledají sponzora :)))
  • Ach jo. Ta Serena mě sere. Mám takové tušení, že na tu zlatou medaili v tenise můžeme zapomenout. :-/
    Ale nebýt toho katastrofického tenisu, hodnotil bych dnešní olympijský den jako velmi úspěšný.
    Snad ještě Islanďané ukážou Frantíkům kdo je králem skupiny A.
  • Včera příjemně překvapila britská atletika a Litevci.
  • Tak mám asi adepta na největší sportovní peklo na OH - nástup synchronizovaných plavkyň k bazénu. To se fakt nedá!
  • Copak, nastupovaly snad nesynchronizovaně?
  • Nejhorší je, že ony synchronizovaně i odchází. A proč se malujou do bazénu?
  • Ugla napsal(a):

Copak, nastupovaly snad nesynchronizovaně?

Právěže naopak!!!
    Schválně doporučuji zítra sledovat
  • Tak mohly by nastoupit a odejít jako normální lidé, je to trošku směšné:-) Ale jinak se mi to líbilo:-) (A to líčení je šílené, ale bohužel se to po nich žádá, stejně jako ten "vtipný" nástup:-/)
  • To je jako s latinskoamerickými tanci, prostě to k tomu patří.
  • pekne andy, ale o mesiac neskôr.... vaše plážove baby supr, basket vyzerá tiež zaujímavo... a dnes sa bude konečne behať....
  • Šanci na titul má člověk Wimbledonu větší než na olympiádě (jednou za čtyři roky) a Andy je mladý. Bravo!!
  • Michelle napsal(a):

Tak mohly by nastoupit a odejít jako normální lidé, je to trošku směšné:-) Ale jinak se mi to líbilo:-) (A to líčení je šílené, ale bohužel se to po nich žádá, stejně jako ten "vtipný" nástup:-/)

Já vím, že se to po nich chce, ale to tomu pekelnosti neubírá, spíš naopak - pekelní jsou i rozhodčí, kteří dělali ta pravidla.
    Nic na tom, že to, co provádějí ve vodě, je frajeřina (já bych se topila už po šipce).
  • Krisa: Chceš říct, že jsi z tý sorty námořníků, co neuměli plavat? :)
  • flanker.27: Chci tím říci, že nesnáším plavání a bojím se vody.
  • za necelých desať minút pobeží bolt necelý desať sekúnd. som prekvapený, že sa beží semifinále aj finále v jeden deň, ale možno to je bežné...
  • sarven napsal(a):

za necelých desať minút pobeží bolt necelý desať sekúnd. som prekvapený, že sa beží semifinále aj finále v jeden deň, ale možno to je bežné...

Já mám pocit, že to je běžné, ale mohu se mýlit.
  • Krisa napsal(a):

flanker.27: Chci tím říci, že nesnáším plavání a bojím se vody.

U vodního sportovce je to ne sice úplně překvapivé, přesto trochu kuriózní. Ale máme aspoň něco společnýho, už jsem tu psal, že plavu jako cihla :)
  • flanker.27: Můj nejoblíbenější plavecký styl je čubička. Baví mě skákat do vody (když se u toho nemusí moc plavat). Ale mám panickou hrůzu z toho, že se musím utopit, když nedosáhnu na dno. A nenávidím takovou tu srandu, jak se někomu potápí hlava pod vodu - to chytnu takovej záchvat, že jsem schopná pod vodou dotyčného pokopat a pak už ten den nemůžu být ve vodě.
    K mému vodnímu sportování - kvůli tomu, že nesnáším plavání, se raději nepráskám :D
  • sarven napsal(a):

za necelých desať minút pobeží bolt necelý desať sekúnd. som prekvapený, že sa beží semifinále aj finále v jeden deň, ale možno to je bežné...

na olympiade na kratkych tratiach to je bezne - vcera tak bezali zeny
  • Krisa napsal(a):

flanker.27: Můj nejoblíbenější plavecký styl je čubička. Baví mě skákat do vody (když se u toho nemusí moc plavat). Ale mám panickou hrůzu z toho, že se musím utopit, když nedosáhnu na dno. A nenávidím takovou tu srandu, jak se někomu potápí hlava pod vodu - to chytnu takovej záchvat, že jsem schopná pod vodou dotyčného pokopat a pak už ten den nemůžu být ve vodě.
    K mému vodnímu sportování - kvůli tomu, že nesnáším plavání, se raději nepráskám :D

zevraj krisa vydrzi bez vody dlhsie ako tava ;)
  • Hildegarda napsal(a):

zevraj krisa vydrzi bez vody dlhsie ako tava ;)

To nevím, celkém ráda piju a dokonce se i meju, takže toto nemohu potvrdit :)
  • Tak na pískovišti to dnes nevyšlo. Ale i to páté místo je parádní výsledek. :-)
  • Krisa: Zdá se, že jsem narazil na prvního člověka, kterej má k plavání ještě menší vlohy než já. Člověk je stále překvapován :)
  • flanker.27 napsal(a):

Krisa: Zdá se, že jsem narazil na prvního člověka, kterej má k plavání ještě menší vlohy než já. Člověk je stále překvapován :)

Jojo, vodní plochy a velké bazény nejsou nic pro mne :). Ale v malých bazénech, kde se dá skočit do vody a proplout celý bazén pod vodou, to je jiná - to bych vydržela dlouho :)
  • Na VŠ jsem se skamarádil s klukem co neuměl plavat. Přišlo mi to neuvěřitelný. Do té doby jsem si myslel, že každý umí plavat, stejně jako každý lépe či hůře píše a čte. Pak jsem takových lidí poznal víc. Dokonce i holky co žily do dvanácti 30 km od moře:-)
  • Nejhezčí a nejzajímavější překvapení pro nás byla Štěpánka. Kdysi před kala kala dobou jsem hrála takovou textovku - pamětníci snad vědí, kde jediná možnost jak se dostat přes řeku bylo vrátit se do města, zazvonit na u dveří Štěpánky a půjčit si kajak :-)
    A ta samá Štěpánka stále válí :-)) To mne upřímně potěšilo kvůli ní, že je stále tak moc dobrá :-)
  • Štěpánka H. ?
  • flanker.27 napsal(a):

Štěpánka H. ?

Přesně ta - Štěpánka s kajakem :-) Je mi fuk, že to není zlatá medaile a podobně. Těší mne to za ni :-)

Přidat komentář

bolditalicunderlinestrikecodeimageurlquotespoiler

Ahoj cizinče!

Vypadá to, že zde ještě nevlastníš účet. Pokud se chceš zapojit do diskuze, klikni na jedno ze dvou tlačítek níže.

V této diskuzi