FC NEVADA DRAGONS

1626365676870

Komentáře

• Jarla napsal(a):

flanker.27 napsal(a):

Štěpánka H. ?

Přesně ta - Štěpánka s kajakem :-) Je mi fuk, že to není zlatá medaile a podobně. Těší mne to za ni :-)
    Je neuvěřitelný, že se po tolik let dokáže držet ve světové špičce a dokonce bojovat o přední místa.
  • Krisa napsal(a):

Jarla napsal(a):

flanker.27 napsal(a):

Štěpánka H. ?

Přesně ta - Štěpánka s kajakem :-) Je mi fuk, že to není zlatá medaile a podobně. Těší mne to za ni :-)
    Je neuvěřitelný, že se po tolik let dokáže držet ve světové špičce a dokonce bojovat o přední místa.
    Kriso - ano, přiznám se, že mne to dojalo :-)
  • 44 let a skončit pátá, když proti ní závoděj holky co by mohly bejt její dcerou, to si rozhodně zaslouží obdiv.
  • Čtvrtá :) (pátá byla v kvalifikaci)
    Pro zajímavost - syn Štěpánky H. je ročník 1986.
  • Jævla arbeide! Jak to hrajó? :-/
  • Felix Sanchez a Lietajuci Holandan - pre mna vrcholy poslednych dvoch dni

btw nepamata si niekto z pamatnikov, ako sa vola americka gymnastka, ktora pri preskoku na niektorej olympiade dopadla na jednu nohu, lebo druhu mala zranenu a ziskala medailu?

edit: uz som nasla - Kerri Strug v Atlante, doteraz si to pamatam, skvely zazitok
  • Opet jsem se, jako pri mistrovstvi sveta u nas, zamiloval do Viteckovy. Tomu rikam zlaty cesky rucicky :-)
  • Jaj, Francouzky šláply na plyn a bylo po náskoku :-(
  • Michelle napsal(a):

Tak mohly by nastoupit a odejít jako normální lidé, je to trošku směšné:-) Ale jinak se mi to líbilo:-) (A to líčení je šílené, ale bohužel se to po nich žádá, stejně jako ten "vtipný" nástup:-/)

Včera mi došlo, proč je synchronizované plavání až po plaveckých disciplínách. Protože po akvabelách je voda špinavá od šminků. :) ale ty podvodní záběry byly bomba.
  • Hildegarda napsal(a):

Felix Sanchez a Lietajuci Holandan - pre mna vrcholy poslednych dvoch dni

Souhlas! Felixovi Sanchezovi jsem to hrozně přála, jen je škoda, že jeho soupeři ze zlatých let FS - Jiřímu Mužíkovi - se návrat nepovedl (snažil se vrátit, aby se kvalifikoval na OH).
    A na toho Holanďana jsem čuměla s otevřenou držťkou, páč nechápu, jak to udělal :)
  • kto je lietajúci holanďan (na olympiáde myslím)?
  • lietajuci holandan
    zla kvalita, ale pochopis :)
  • Hildegarda napsal(a):

lietajuci holandan
    zla kvalita, ale pochopis :)

velice pěkné, koukat na upřímný potlesk ruského týmu a trochu i čínského:-)
  • Úžasný výkon. Prostě krása.
    Mně se zatím, z toho co jsem viděl, strašně líbil závod na 10 000 m. Že to "Brit" a hlavně bílej Američan natřou Afričanům jsem opravdu nečekal.
  • brbr napsal(a):

Michelle napsal(a):

Tak mohly by nastoupit a odejít jako normální lidé, je to trošku směšné:-) Ale jinak se mi to líbilo:-) (A to líčení je šílené, ale bohužel se to po nich žádá, stejně jako ten "vtipný" nástup:-/)

Včera mi došlo, proč je synchronizované plavání až po plaveckých disciplínách. Protože po akvabelách je voda špinavá od šminků. :) ale ty podvodní záběry byly bomba.
    Plavci se zase přiznali, že často čůrají do bazénu, takže nevím co je lepší :-D Ale chlór to stejně všecko zabije:-) A ty podvodní záběry byly skvělé, ale stejně pořád nechápu, jak některé věci dokážou...:-) Jenom škoda, že ve finále nebyly i naše holky:-(
  • U Českých akvabel mi přišlo strašně vtipné, že komentátorka prohlásila: "pěkná barakuda" a při tomto prohlášení byl střih na trenérku - což je tato paní :D
  • Krisa: Ano, taky jsem to zaznamenala:-D
  • Ta slečna vpravo měla úplně neuvěřitelný vyjádření v TV vstupu - namyšlenější kecy jsem snad neslyšel :-)
  • Já znám tu vlevo a to je úplně super holka:-) Ten vstup s nima jsem neviděla...
  • To je jeden ze sportů, kterejm nerozumím - jako ostatně všem, kde jde o bodování...
    Jako dívá se na to hezky, finále jsem viděl, ale jestli jsou lepší Rusky nebo Španělky...
  • Letos je cenzura jako prase. Jsem zvědav, jak dlouho na YT ten létající holaňďan vydrží.

Ten olympijský program už není tak zajímavý a nabytý jako v první polovině. :-/ Lukostřelba, slalom, veslařina, track, šerm, střelba a tenis už jsou u konce. Plážové volejbalistky s basketbalistkami jsou ze hry. A v házené to vypadá taky špatně (dnes ráno prohráli Islanďané ve čtvrtfinále :-( Už nemám skoro komu fandit.
    Ještě že dnes začíná Taekwondo a BMX ;-)
  • Monte: co třeba koni skákající přes překážky?? :D
    Taky mám pocit, že to tempo hrubě zpomaluje
  • Ti mě baví jen tak dlouho, dokud si důkladně neprohlédnu design všech překážek :D
  • Montezuma3: Zapomněl jsi na vrchol OH - rychlostní kanoistiku :D
  • Krisa: To připomínáš tak často jako bys tam sama závodila :)
  • Klocova vo finale 1500m!
  • fakt? veď ju odsunuli na ôsme miesto?! inak bežala skvelo, nad svoje možnosti. finále by bola obrovská odmena.
  • A Hejnová bronz z překážek
  • flanker.27 napsal(a):

Krisa: To připomínáš tak často jako bys tam sama závodila :)

Já ne, ale některé z našich závodníků znám - o to víc jsem natěšená a doufá, že to zítra napálí :)))
  • sarven napsal(a):

fakt? veď ju odsunuli na ôsme miesto?! inak bežala skvelo, nad svoje možnosti. finále by bola obrovská odmena.

Protest bol uspesny :)

Přidat komentář

bolditalicunderlinestrikecodeimageurlquotespoiler

Ahoj cizinče!

Vypadá to, že zde ještě nevlastníš účet. Pokud se chceš zapojit do diskuze, klikni na jedno ze dvou tlačítek níže.

V této diskuzi