Felix Sanchez a Lietajuci Holandan - pre mna vrcholy poslednych dvoch dni
btw nepamata si niekto z pamatnikov, ako sa vola americka gymnastka, ktora pri preskoku na niektorej olympiade dopadla na jednu nohu, lebo druhu mala zranenu a ziskala medailu?
edit: uz som nasla - Kerri Strug v Atlante, doteraz si to pamatam, skvely zazitok
Tak mohly by nastoupit a odejít jako normální lidé, je to trošku směšné:-) Ale jinak se mi to líbilo:-) (A to líčení je šílené, ale bohužel se to po nich žádá, stejně jako ten "vtipný" nástup:-/)
Včera mi došlo, proč je synchronizované plavání až po plaveckých disciplínách. Protože po akvabelách je voda špinavá od šminků. :) ale ty podvodní záběry byly bomba.
Felix Sanchez a Lietajuci Holandan - pre mna vrcholy poslednych dvoch dni
Souhlas! Felixovi Sanchezovi jsem to hrozně přála, jen je škoda, že jeho soupeři ze zlatých let FS - Jiřímu Mužíkovi - se návrat nepovedl (snažil se vrátit, aby se kvalifikoval na OH). A na toho Holanďana jsem čuměla s otevřenou držťkou, páč nechápu, jak to udělal :)
Úžasný výkon. Prostě krása. Mně se zatím, z toho co jsem viděl, strašně líbil závod na 10 000 m. Že to "Brit" a hlavně bílej Američan natřou Afričanům jsem opravdu nečekal.
Tak mohly by nastoupit a odejít jako normální lidé, je to trošku směšné:-) Ale jinak se mi to líbilo:-) (A to líčení je šílené, ale bohužel se to po nich žádá, stejně jako ten "vtipný" nástup:-/)
Včera mi došlo, proč je synchronizované plavání až po plaveckých disciplínách. Protože po akvabelách je voda špinavá od šminků. :) ale ty podvodní záběry byly bomba.
Plavci se zase přiznali, že často čůrají do bazénu, takže nevím co je lepší :-D Ale chlór to stejně všecko zabije:-) A ty podvodní záběry byly skvělé, ale stejně pořád nechápu, jak některé věci dokážou...:-) Jenom škoda, že ve finále nebyly i naše holky:-(
U Českých akvabel mi přišlo strašně vtipné, že komentátorka prohlásila: "pěkná barakuda" a při tomto prohlášení byl střih na trenérku - což je tato paní:D
To je jeden ze sportů, kterejm nerozumím - jako ostatně všem, kde jde o bodování... Jako dívá se na to hezky, finále jsem viděl, ale jestli jsou lepší Rusky nebo Španělky...
Letos je cenzura jako prase. Jsem zvědav, jak dlouho na YT ten létající holaňďan vydrží.
Ten olympijský program už není tak zajímavý a nabytý jako v první polovině. :-/ Lukostřelba, slalom, veslařina, track, šerm, střelba a tenis už jsou u konce. Plážové volejbalistky s basketbalistkami jsou ze hry. A v házené to vypadá taky špatně (dnes ráno prohráli Islanďané ve čtvrtfinále :-( Už nemám skoro komu fandit. Ještě že dnes začíná Taekwondo a BMX ;-)
Komentáře
Pro zajímavost - syn Štěpánky H. je ročník 1986.
btw nepamata si niekto z pamatnikov, ako sa vola americka gymnastka, ktora pri preskoku na niektorej olympiade dopadla na jednu nohu, lebo druhu mala zranenu a ziskala medailu?
edit: uz som nasla - Kerri Strug v Atlante, doteraz si to pamatam, skvely zazitok
A na toho Holanďana jsem čuměla s otevřenou držťkou, páč nechápu, jak to udělal :)
zla kvalita, ale pochopis :)
Mně se zatím, z toho co jsem viděl, strašně líbil závod na 10 000 m. Že to "Brit" a hlavně bílej Američan natřou Afričanům jsem opravdu nečekal.
Jako dívá se na to hezky, finále jsem viděl, ale jestli jsou lepší Rusky nebo Španělky...
Ten olympijský program už není tak zajímavý a nabytý jako v první polovině. :-/ Lukostřelba, slalom, veslařina, track, šerm, střelba a tenis už jsou u konce. Plážové volejbalistky s basketbalistkami jsou ze hry. A v házené to vypadá taky špatně (dnes ráno prohráli Islanďané ve čtvrtfinále :-( Už nemám skoro komu fandit.
Ještě že dnes začíná Taekwondo a BMX ;-)
Taky mám pocit, že to tempo hrubě zpomaluje