Doufám, že nezahálíte, nenecháváte psaní na poslední chvíli, i když byl termín prodloužen :-) Máme tu tři témata, která zasluhují zpracování - zhodnoťte je krituickým očkem a vyberte, co vám bude nejbližší :-) Nenechte zahálet svůj talent třebas i dosud neobjevený!! Jménem civilizace :-) Pište pište a šerifovi Alekovi zasílejte svá dílka, aby potěšila oči i mysl dychtivých čtenářů.
Mrzí mě to, ale já vám na konci srpna můžu poslat maximálně svoje seminárky ze švédské gramatiky a švédské literatury, se kterými se momentálně peru. Můj literární talent bude holt ještě muset zůstat nějakou dobu skrytý. :-)
Svevo - tak do dalšího kola, ale pak nás oslníš, jasné ? :-))
Zcela určitě! :-)) Navíc, pokud bude nějaké dobré téma... Dost se mi třeba líbilo, co tu nedávno psal chmur: tragédie na Letohradu. Tam by se toho dalo navymýšlet... :-)
To je zlé. mám zhruba vymyšlené dva příběhy, ale napsanou prakticky ani čárku... :o( Málo času, předem naplánované akce, příliš jiné zábavy. Ale už bych se do toho měl pustit.
Jen se snažte, přitlačte a dodejte vše :-)) Každý může nominovat libovolný počet kousků. Můžete psát různými styly a z různých POV, vyprávění z pohledu nezůšastněného stejně jako ich formu - chutí máme na vybranou :-) Těším se!
Z Valýrie ? Tam mne napadlo jen to psát o tom, jak se vzbouřili otroci Targaryenů a jim podobných, založili kult mnohotvářného a zkáza Valyrie byla jejich pomsta za nelidské zacházení. Naneštěstí pár targaryenů uniklo na semínko, aby mohli škodit jinde :(
Jo nápad rozšířit o to, že nyní řád mnohotvářného hodlá dotáhnout do konce, co kdysi spackal a vyhubit zbytek a pokud je Jon skutečně členem pakáže, tak ho Martinovsky dostane k likvidaci Arya, co :-))
Nemám oblíbenou postavu :-p
To je výborné a chválím a chválím a ještě jednou chválím :-))
Jarla: já jen, že by to bylo zajímavé číst to z druhého pohledu. "Milý deníčku, včera jsem zase klátil tu blonďatou husu. Furt má nějaké kecy, tak jsem se nabídl jako rukojmí Yunkajcům. Naši mě naštěstí podpořili. Rači Yunkajský katapult, než ty její otravné řeči. Alespoň, že mi dala." :D
Dneska jsem si koupil novou barvu na vousy od Laras Švarckopf. Odstín "levandulový vánek" - doufám, že mi bude ladit k pleti. Nemám moc velké kruhy pod očima? Hlavně musím dodržovat pitný režim, aby má pleť neztratila vláčnost..
Komentáře
Doufám, že nezahálíte, nenecháváte psaní na poslední chvíli, i když byl termín prodloužen :-)
Máme tu tři témata, která zasluhují zpracování - zhodnoťte je krituickým očkem a vyberte, co vám bude nejbližší :-) Nenechte zahálet svůj talent třebas i dosud neobjevený!! Jménem civilizace :-)
Pište pište a šerifovi Alekovi zasílejte svá dílka, aby potěšila oči i mysl dychtivých čtenářů.
Škrty si už rozhodni sama - některému dílku proplevání sluší (Vládci strachu) a některým ne. Ty jsi autor :-)
Můj literární talent bude holt ještě muset zůstat nějakou dobu skrytý. :-)
Dost se mi třeba líbilo, co tu nedávno psal chmur: tragédie na Letohradu. Tam by se toho dalo navymýšlet... :-)
Každopádně Jarla tentokrát netvoří, páč ji nic nenapadá, doufám, že to za mne zatáhnete :-))
Já zkrátka mám raději užší témata - a buď mne něco napadne a nebo ne. V širším tématu plavu :(
Anebo si můžeš vybrat oblíbenou postavu a přemýšlet jenom o ní. Do "perného dne" se vejde cokoliv, od milostné romance po detektivku.
Já už mám splněno. :-)
Nemám oblíbenou postavu :-p
To je výborné a chválím a chválím a ještě jednou chválím :-))