Fanouškovská fikce

1262729313253

Komentáře

• Povedené. Jen místo té "puberťačky" bych možná uvedl "Daenerys", aby si někdo nemyslel, že té Dany nemístně nadržuješ. :-)
  • heavy_head napsal(a):

Povedené. Jen místo té "puberťačky" bych možná uvedl "Daenerys", aby si někdo nemyslel, že té Dany nemístně nadržuješ. :-)

Prostě to tak vyšlo, že jsem nejmenovala, nenadržuji nikomu. Doufám. :-D
  • Nadějní spisovatelé a sepisovatelé :-))

Doufám, že nezahálíte, nenecháváte psaní na poslední chvíli, i když byl termín prodloužen :-)
    Máme tu tři témata, která zasluhují zpracování - zhodnoťte je krituickým očkem a vyberte, co vám bude nejbližší :-) Nenechte zahálet svůj talent třebas i dosud neobjevený!! Jménem civilizace :-)
    Pište pište a šerifovi Alekovi zasílejte svá dílka, aby potěšila oči i mysl dychtivých čtenářů.
  • :D Ja som začal úvod a asi tri týždne som to nevidel :D Teraz hrám Wonderland Adventures 2 nemám čas :D
  • Já něco zkouším, ale obávám se, že to budu muset hodně seškrtat. Mám jen úvod a už to zabírá kolem 5 000 slov :D.
  • Když není polovina citoslovcí :-))
    Škrty si už rozhodni sama - některému dílku proplevání sluší (Vládci strachu) a některým ne. Ty jsi autor :-)
  • Mrzí mě to, ale já vám na konci srpna můžu poslat maximálně svoje seminárky ze švédské gramatiky a švédské literatury, se kterými se momentálně peru.
    Můj literární talent bude holt ještě muset zůstat nějakou dobu skrytý. :-)
  • Svevo - tak do dalšího kola, ale pak nás oslníš, jasné ? :-))
  • Jarla napsal(a):

Svevo - tak do dalšího kola, ale pak nás oslníš, jasné ? :-))

Zcela určitě! :-)) Navíc, pokud bude nějaké dobré téma...
    Dost se mi třeba líbilo, co tu nedávno psal chmur: tragédie na Letohradu. Tam by se toho dalo navymýšlet... :-)
  • To je zlé. mám zhruba vymyšlené dva příběhy, ale napsanou prakticky ani čárku... :o( Málo času, předem naplánované akce, příliš jiné zábavy. Ale už bych se do toho měl pustit.
  • Ja som začal písať a po úvode mi došlo, že je to sprostosť. Ale mám druhú tému, tak hádam tú nepokazím :)
  • Ja som začal písať a po úvode mi došlo, že je to sprostosť
    Jen pokračuj :wink: ;-)
  • Jak jsou v to sprosťárny, tak je to jak od Martina :-D
  • Teda, držal by osm sa hesla Všetci zomrú(čiže asi viete, ktorú tému som chcel opísať), ale mám zrejme niečo lepšie.
  • Anglachel napsal(a):

Teda, držal by osm sa hesla Všetci zomrú(čiže asi viete, ktorú tému som chcel opísať), ale mám zrejme niečo lepšie.

Hmmm, Valyrii musí přežít Targaryeni, deník alespoň jeho autor, tak to musí být to téma od Beatles (Perný den)... :o)
  • Přesně tak :-)) Vždycky když to vidím, tak mi vytane "It's been a hard day night...." :-D

Každopádně Jarla tentokrát netvoří, páč ji nic nenapadá, doufám, že to za mne zatáhnete :-))
  • Ja neviem, či to stihnem do času, ale mám Qyburnovské profesionálne denníky :D Teda skôr zápisky z jeho práce...
  • Cool. Taky nevím, jestli to stihnu. Uvidíme. Mám rozpracovaná všecka témata a musím se rozhodnout, co vyberu :D.
  • Jen se snažte, přitlačte a dodejte vše :-)) Každý může nominovat libovolný počet kousků. Můžete psát různými styly a z různých POV, vyprávění z pohledu nezůšastněného stejně jako ich formu - chutí máme na vybranou :-) Těším se!
  • Jarla má ještě 3 týdny, a tak může motivovat i svou maličkost. :-)
  • Jarla má nadpracováno dvěma povídkama v minulém kole :-p

Já zkrátka mám raději užší témata - a buď mne něco napadne a nebo ne. V širším tématu plavu :(
  • Ja to mam takisto, kde su tie casy, kedy boli na vyber iba jedny kachlicky!? Hned sa zilo lahsie :)
  • Však můžete psát o posledních dnech Valyrie. Zkáza je docela úzké téma, ne? :)
  • Z Valýrie ? Tam mne napadlo jen to psát o tom, jak se vzbouřili otroci Targaryenů a jim podobných, založili kult mnohotvářného a zkáza Valyrie byla jejich pomsta za nelidské zacházení. Naneštěstí pár targaryenů uniklo na semínko, aby mohli škodit jinde :(
  • Vidíš, nápady jsou. :-)

Anebo si můžeš vybrat oblíbenou postavu a přemýšlet jenom o ní. Do "perného dne" se vejde cokoliv, od milostné romance po detektivku.

Já už mám splněno. :-)
  • Jo nápad rozšířit o to, že nyní řád mnohotvářného hodlá dotáhnout do konce, co kdysi spackal a vyhubit zbytek a pokud je Jon skutečně členem pakáže, tak ho Martinovsky dostane k likvidaci Arya, co :-))

Nemám oblíbenou postavu :-p

To je výborné a chválím a chválím a ještě jednou chválím :-))
  • Jarla: A co tajný deník Dária Nahárise? :D
  • A na co tajný deník Johnyho Deppa? :-p Nevidím motivaci proč to psát natož číst :-D
  • Jarla: já jen, že by to bylo zajímavé číst to z druhého pohledu. "Milý deníčku, včera jsem zase klátil tu blonďatou husu. Furt má nějaké kecy, tak jsem se nabídl jako rukojmí Yunkajcům. Naši mě naštěstí podpořili. Rači Yunkajský katapult, než ty její otravné řeči. Alespoň, že mi dala." :D
  • Dneska jsem si koupil novou barvu na vousy od Laras Švarckopf. Odstín "levandulový vánek" - doufám, že mi bude ladit k pleti. Nemám moc velké kruhy pod očima? Hlavně musím dodržovat pitný režim, aby má pleť neztratila vláčnost..

Přidat komentář

bolditalicunderlinestrikecodeimageurlquotespoiler

Ahoj cizinče!

Vypadá to, že zde ještě nevlastníš účet. Pokud se chceš zapojit do diskuze, klikni na jedno ze dvou tlačítek níže.

V této diskuzi