Fanouškovská fikce

1303133353653

Komentáře

• No, tak já si rozmyslel dvě povídky, a jelikož nejdelší pro mě je samotné překlepávání do kompu (a navíc mi vypadlo teď asi deset dní, kdy se místo u kompu budu toulat na plachetnici), tak se obávám, jestli odevzdám v tomto kole alespoň něco... :o( A štve to o to víc, že jsem si původně říkal, že se mi tato témata nelíbí.
  • Nevymlouvat a psát .-))
    Stará pravda - když na to sednete, napíšete si osnovu v bodech a pak ji začnete v libovolném pořadí doplňovat, tak už to jde skorem samo. Nejtěžší je kápnout na námět.
    Takže se do toho konstruktivně pusťte, pokud vás již něco napadlo :-)
  • Hm, šestnáctýho, tak že bych pomalu taky něco vypotila? :-P
  • Jak to vidím, tak budeme ještě prodlužovat :-)

Lady Sansa: Mně se tvoje povídka taky líbila. Nemá smysl řešit umístění. Stejně bylo těžké vybrat pět nejlepších kousků.

Škoda, že nešlo psát komentáře u všech povídek, protože pak by bylo jasné, která je ta moje. :-)

off topic: dívám se, že nejvíce byla u Sansiny povídky kritizována záměna dětí, že by matky to své poznaly. Dneska jsem četla povídku od ženské autorky o tom, jak právník si vzal tříměsíční dítě do soudní síně (propašoval ho tam v zavřeném kufříku s dírkama na dýchání). Nechápala jsem, jak by matka mohla vrazit muži dítě na hlídání bez plenek a jídla??? (už pomíjím, že měl mít důležitý soud a neměl na babysitting podmínky)
    No prostě profíci nejsou o nic lepší než my amatéři, akorát za to dostanou zaplaceno. :-)
  • Šerif hlásí, že přišly teprve dvě povídky !

Pokud chceme v následujících letech číst něco z "Ledu a ohně" - musíme si to napsat sami :-D
  • Psanci hlásí, že by ustavičně psali, kdyby neměli zrovna náladu stavět v The Sims školu :D.
  • Sexy crazy miss sunshine 2012 hlásí, že už to má slibně rozjetý.
  • Kolikokoli napsal(a):

Psanci hlásí, že by ustavičně psali, kdyby neměli zrovna náladu stavět v The Sims školu :D.

Ty hráš The Sims? :D
  • Vadí to :D? Hrála jsem už jedničku, teď hraji trojku. Jsem ale strašně zlá a simíky vraždím, když se mi nehodí (muhehe!) :D.
  • Kolikokoli napsal(a):

Vadí to :D? Hrála jsem už jedničku, teď hraji trojku. Jsem ale strašně zlá a simíky vraždím, když se mi nehodí (muhehe!) :D.

:D Ja čakám na vydanie dodatku Supernatural a chcem si vytvoriť Aryu ako vlkolačicu a tiež Nočnú pevnosť alebo Harrenhal ako sídlo duchov :D A hlavne Melisandru ako čarodejnicu upaľujúcu zlých simíkov :D A hlavne potom čakám na Seasons nech mi tam zavládnu Vichry zimy :D
  • :D Lol, tak to mě nenapadlo. Zatím tu mám jen Targaryenovskou rodinku :D.
  • Kolikokoli napsal(a):

:D Lol, tak to mě nenapadlo. Zatím tu mám jen Targaryenovskou rodinku :D.

V The Sims jednotke, ak si mala dodatok Makin' Magic, mohla si mať "draka" :D Tam by bola dobrá Targayenská rodinka :D BTW: Príčina ich msrti je vždy uhorenie ? :D
  • Nn, jsem s nimi hrála jen chvíli. Dany si nakonec vzala Tonyho Starka :D.
  • :D Fuck the Rules, Stark and Targaryen forever :D
  • Kolikokoli napsal(a):

Nn, jsem s nimi hrála jen chvíli. Dany si nakonec vzala Tonyho Starka :D.

Moment, jaktože si nevzala žádného svého příbuzného?! To je správný Targaryen?!! ;D
  • Copak ona nechce zdegenerovat? :-)
  • Miss Utahraptor napsal(a):

Kolikokoli napsal(a):

Nn, jsem s nimi hrála jen chvíli. Dany si nakonec vzala Tonyho Starka :D.

Moment, jaktože si nevzala žádného svého příbuzného?! To je správný Targaryen?!! ;D
    Simgeryen :D

Inak je istá stránka, kde sa istý hráč alebo hráčka venuje imitovaním Piesne do The Sims, má tam aj všetky postavy.. Skvelo spravené .)
  • Copak ona nechce zdegenerovat? :-)
    Copak ona už není zdegenerovaná?
  • :D No, já tam vždycky mixuju, jak nejvíc to jde, abych pak byla překvapená vzhledem potomků. Takže např. tlustou bílou siminku s modrýma očima a blond vlasy dávám většinou dohromady s vychrtlým černochem :D. Dany je bílý vyžle, takže jsem ji dala dohromady s vypracovaným černovlasým týpkem :D.
    A příbuzní se tu brát nemohou :/ (až od vlástňat).
    Gepeto: ta stránka je lol :D.
  • Kolikokoli napsal(a):

... A příbuzní se tu brát nemohou :/ (až od vlástňat). ...

Jé, to je ale smůla! Jak je to jenom možné?! ;D
  • MU: ale jde to obejít jedním hackem MUHEHE! :D (ten stejný tuším umožňuje "woohoo" - šak víte co - mezi/s teeny (hodí se asi k Dany :D) a těhotenství teenů a chlapů :D. Ale ještě jsem to nezkoušela :D.
  • Kolikokoli napsal(a):

:D No, já tam vždycky mixuju, jak nejvíc to jde, abych pak byla překvapená vzhledem potomků. Takže např. tlustou bílou siminku s modrýma očima a blond vlasy dávám většinou dohromady s vychrtlým černochem :D. Dany je bílý vyžle, takže jsem ji dala dohromady s vypracovaným černovlasým týpkem :D.
    A příbuzní se tu brát nemohou :/ (až od vlástňat).
    Gepeto: ta stránka je lol :D.

Skús nejaký mód :)
  • Jay napsal(a):

No, tak já si rozmyslel dvě povídky, a jelikož nejdelší pro mě je samotné překlepávání do kompu (a navíc mi vypadlo teď asi deset dní, kdy se místo u kompu budu toulat na plachetnici), tak se obávám, jestli odevzdám v tomto kole alespoň něco... :o( A štve to o to víc, že jsem si původně říkal, že se mi tato témata nelíbí.

Jayi, jestli nic nenapíšeš, tak mě nasereš. :-)
  • Jakéže je vlastně téma?: :D
  • Arianus napsal(a):

Jakéže je vlastně téma?: :D

Jsou tři, všechna psaná na konci úvodního článku pod obrázkem. ;)
  • Arianus napsal(a):

Jakéže je vlastně téma?: :D

Dlha bola dovolenka, ze? :)
  • Kolikokoli napsal(a):

Dany je bílý vyžle, takže jsem ji dala dohromady s vypracovaným černovlasým týpkem :D.

Tak jsi jí toho khala stejně dopřála.
  • Vlcacka: aj, tak to teď ještě sehnat nějakého modrovlasého týpka :D. A Tonyho poslad do bazénu s plotem okolo :D.
  • Kolikokoli napsal(a):

Vlcacka: aj, tak to teď ještě sehnat nějakého modrovlasého týpka :D. A Tonyho poslad do bazénu s plotem okolo :D.

Jé, ja blb som sa štval prečo mi tá krava furt z toho bazéna vychádza.. Ono v TS 1 to bolo jednoduché ich vraždiť, pretože vedeli vyliezť len cez rebrík, ale teraz sa vedia odhupnúť aj cez okraj... :D Ale plot ma vážne nenapadol, to musím skúsiť... Som jej musel dať všetky potreby na najnižšie a dúfať, že nevyleze.. Nevyliezla .D Har!

Přidat komentář

bolditalicunderlinestrikecodeimageurlquotespoiler

Ahoj cizinče!

Vypadá to, že zde ještě nevlastníš účet. Pokud se chceš zapojit do diskuze, klikni na jedno ze dvou tlačítek níže.

V této diskuzi