Hra o trůny - obsazení 3. řady

1…5681011…18

Komentáře

• Přehlídka smajlíků? :D
    ಠ_ಠ
  • Co to je za znak?
  • Toto je smajlík Moji ridiča boli Targaryeni
    Ç٨ڢڸ
  • ๏̯͡๏, ».« (͡๏̯͡๏), (×̯×), ಠ_ృ, ಥ_ಥ, v_v, ▻_◅, ▻.◅, >.<, ಠ_ರೃ, טּ_טּ, ಠ╭╮ಠ. מּ_מּ, לּ_לּ, טּ_טּ, ಸ_ಸ, ಠ,ಥ, ໖_໖, Ծ_Ծ, ಠ_ಠ, ⇎_⇎, ○_○, ~̯~, ◔̯◔, ᇂ_ᇂ, أ ̯ أ. (╥﹏╥), ( ´_⊃`), (▻.◅), (ு८ு), v(ಥ ̯ ಥ)v, (ಠ_ರೃ), (◕︵◕). ⎝⎲⎵⎲⎠, ب_ب
  • Když nad tím tak přemýšlím, Targové byli vlastně chudáci.
    př.: Klasický rozhovor raně školních dětí:
    normální dítě: "Kam pojedeš na prázdniny?"
    Targ: "Ále, asi k babičce a dědovi..."
    nd: "A ke kterým?"
    T: "..."
  • Miss Utahraptor napsal(a):

Když nad tím tak přemýšlím, Targové byli vlastně chudáci.
    př.: Klasický rozhovor raně školních dětí:
    normální dítě: "Kam pojedeš na prázdniny?"
    Targ: "Ále, asi k babičce a dědovi..."
    nd: "A ke kterým?"
    T: "..."

:D :D
  • Já mám taky od mala jenom jednu babičku a nijak nestrádám. Asi mám c sobě kapku dračí krve :D
  • (ノಥ益ಥ)ノ ┻━┻ :D
  • Kolikokoli napsal(a):

(ノಥ益ಥ)ノ ┻━┻ :D

Pravé Targaryenové xD
  • ๏̯͡๏, ».« (͡๏̯͡๏), (×̯×), ಠ_ృ, ಥ_ಥ, v_v, ▻_◅, ▻.◅, >.<, ಠ_ರೃ, טּ_טּ, ಠ╭╮ಠ. מּ_מּ, לּ_לּ, טּ_טּ, ಸ_ಸ, ಠ,ಥ, ໖_໖, Ծ_Ծ, ಠ_ಠ, ⇎_⇎, ○_○, ~̯~, ◔̯◔, ᇂ_ᇂ, أ ̯ أ. (╥﹏╥), ( ´_⊃`), (▻.◅), (ு८ு), v(ಥ ̯ ಥ)v, (ಠ_ರೃ), (◕︵◕). ⎝⎲⎵⎲⎠, ب_ب</p>

Co to je za multikulturní skupinku? :D
  • Montezuma3 napsal(a):

๏̯͡๏, ».« (͡๏̯͡๏), (×̯×), ಠ_ృ, ಥ_ಥ, v_v, ▻_◅, ▻.◅, >.<, ಠ_ರೃ, טּ_טּ, ಠ╭╮ಠ. מּ_מּ, לּ_לּ, טּ_טּ, ಸ_ಸ, ಠ,ಥ, ໖_໖, Ծ_Ծ, ಠ_ಠ, ⇎_⇎, ○_○, ~̯~, ◔̯◔, ᇂ_ᇂ, أ ̯ أ. (╥﹏╥), ( ´_⊃`), (▻.◅), (ு८ு), v(ಥ ̯ ಥ)v, (ಠ_ರೃ), (◕︵◕). ⎝⎲⎵⎲⎠, ب_ب</p>

Co to je za multikulturní skupinku? :D
    Stretnutie anonymných alkoholikov.. Vyberte si svojho kandidáta na AA :D Ja fandím Mr. Lordovi ಠ_ృ
  • http://insidetv.ew.com/2012/08/17/game-of-thrones-mance-rayder/

A nemám z toho teda vůbec radost, abych pravdu řekl. Herec skvělý, ale Mance?
  • Aberforth! :D No... uvidíme :)
  • Je škaredý a starý, na Manceho:-/
  • Alek napsal(a):

http://insidetv.ew.com/2012/08/17/game-of-thrones-mance-rayder/

A nemám z toho teda vůbec radost, abych pravdu řekl. Herec skvělý, ale Mance?

Taky se mi na Mance vůbec nelíbí... To už z Říma mohli vzít radši Purefoye, i ten by mi tam seděl líp. :/
  • Michelle: A já si říkala pravý opak :D.
  • přesně, purefoy by seděl. Tenhle je teda o dvacet let starší, než moje představa manceho a to já všem postavám v Písni přidávám 5-10 :-)
  • Co? Ne! Proč?
    Omlouvám se za tento výlev, ale po této zprávě jsem se nezmohla na nic jiného :(
    Já taky nejsem prototypem nádhery, ale Mance přece nemůže mít plandavou kůži kolem brady a tváří...
  • Kolikokoli napsal(a):

Michelle: A já si říkala pravý opak :D.

Fakt? :-D Mance je ve středních letech, ne? A tento pán už by pomalu mohl do důchodu... Nic proti němu, ale na Manceho se mi nehodí, Manceho jsem si představovala mladšího a trochu hezčího (ne přímo krasavce, ale takového toho charismatického sympaťáka) :-)
  • Tohle je stařík na Manceho, vůbec tam nesedí.... co to nakecali scenaristi GRRM na tohle ?
  • co tam tahají Orella ten přeci už zemřel ho zabili když lezli do mrazoklů, Beric má být mladší jak já a Tormunda bych si představoval blíž k padesátce možná k šedesátce .. a Missandei ma mít 11 takhle je dobrá tak k sexuálním hrátkám s Danny. Mance má kolem 30-40 let ne ? a přestavoval jsem si ho jako takového tvrdého zasněného elegána se smyslem pro humor .. tenhle vypadá jako moderátor US kolotoče ...
  • no nějakéj důvod proto musí mít :-) a telka umí ty vrásky a plandající kuži ubrat, stačí kouknout Charlese Dance jak vypadá v reálu a jak v tv
  • spíš bych na Manceho dal toho co hraje Berika . Jinak černá ryba .. perfektní výběr
  • Jsem asi divná, ale mi přijde docela sexy :D. Na Manceho akorát :D.
    No ne?
    :)
  • Kolikokoli: Si divná :D
    Snad si alespoň nechá narůst vousy, pod nima třeba schová tu povislou kůži.. :P

Edit: třeba tady nevypadá špatně, i když je to asi dost stará fotka...
    ciaran hinds
  • Kolikokoli napsal(a):

Jsem asi divná, ale mi přijde docela sexy :D. Na Manceho akorát :D.
    No ne?
    :)

Kolikoli: Mám ho taky ráda, od Říma, líbil se mi v Mnichově, Vyhoďte ho z kola ven, s Purefoyem se potkali zase v Johnu Carterovi. :-)
  • Jarla napsal(a):

Vypadá jako Krampol po flámu :-D

Neeeeeeeeeeeee! Jarlo, zničila jsi mi 3. sezonu seriálu, tohle už z hlavy nikdy nedostanu :D
  • No, tak díky Jarlo. Teď jsi mi tu představu dokonale zabila :D. Ale představte si ho s černou parukou, makeup, dobré nasvícení... Možná ze mě mluví to, že se mi strašně líbil v Janě Eyrové :D.
  • Tak před deseti lety by se na Manceho hodil...
    Jarla: Krampol:-D No, nějaká podoba tam je... To jsi neměla psát, teď už u mě nemá ani minimální šanci na zlepšení reputace:-)

Přidat komentář

bolditalicunderlinestrikecodeimageurlquotespoiler
You can use Simple Html in your postDomů • NovinkyKomentovat jako ...

Ahoj cizinče!

Vypadá to, že zde ještě nevlastníš účet. Pokud se chceš zapojit do diskuze, klikni na jedno ze dvou tlačítek níže.

V této diskuzi