Když nad tím tak přemýšlím, Targové byli vlastně chudáci. př.: Klasický rozhovor raně školních dětí: normální dítě: "Kam pojedeš na prázdniny?" Targ: "Ále, asi k babičce a dědovi..." nd: "A ke kterým?" T: "..."
Když nad tím tak přemýšlím, Targové byli vlastně chudáci. př.: Klasický rozhovor raně školních dětí: normální dítě: "Kam pojedeš na prázdniny?" Targ: "Ále, asi k babičce a dědovi..." nd: "A ke kterým?" T: "..."
Co? Ne! Proč? Omlouvám se za tento výlev, ale po této zprávě jsem se nezmohla na nic jiného :( Já taky nejsem prototypem nádhery, ale Mance přece nemůže mít plandavou kůži kolem brady a tváří...
Fakt? :-D Mance je ve středních letech, ne? A tento pán už by pomalu mohl do důchodu... Nic proti němu, ale na Manceho se mi nehodí, Manceho jsem si představovala mladšího a trochu hezčího (ne přímo krasavce, ale takového toho charismatického sympaťáka) :-)
co tam tahají Orella ten přeci už zemřel ho zabili když lezli do mrazoklů, Beric má být mladší jak já a Tormunda bych si představoval blíž k padesátce možná k šedesátce .. a Missandei ma mít 11 takhle je dobrá tak k sexuálním hrátkám s Danny. Mance má kolem 30-40 let ne ? a přestavoval jsem si ho jako takového tvrdého zasněného elegána se smyslem pro humor .. tenhle vypadá jako moderátor US kolotoče ...
No, tak díky Jarlo. Teď jsi mi tu představu dokonale zabila :D. Ale představte si ho s černou parukou, makeup, dobré nasvícení... Možná ze mě mluví to, že se mi strašně líbil v Janě Eyrové :D.
Tak před deseti lety by se na Manceho hodil... Jarla: Krampol:-D No, nějaká podoba tam je... To jsi neměla psát, teď už u mě nemá ani minimální šanci na zlepšení reputace:-)
Komentáře
ಠ_ಠ
Ç٨ڢڸ
př.: Klasický rozhovor raně školních dětí:
normální dítě: "Kam pojedeš na prázdniny?"
Targ: "Ále, asi k babičce a dědovi..."
nd: "A ke kterým?"
T: "..."
A nemám z toho teda vůbec radost, abych pravdu řekl. Herec skvělý, ale Mance?
Omlouvám se za tento výlev, ale po této zprávě jsem se nezmohla na nic jiného :(
Já taky nejsem prototypem nádhery, ale Mance přece nemůže mít plandavou kůži kolem brady a tváří...
No ne?
Snad si alespoň nechá narůst vousy, pod nima třeba schová tu povislou kůži.. :P
Edit: třeba tady nevypadá špatně, i když je to asi dost stará fotka...
Jarla: Krampol:-D No, nějaká podoba tam je... To jsi neměla psát, teď už u mě nemá ani minimální šanci na zlepšení reputace:-)