Hra o trůny - obsazení 3. řady

1568101118

Komentáře

• Přehlídka smajlíků? :D
    ಠ_ಠ
  • Co to je za znak?
  • Toto je smajlík Moji ridiča boli Targaryeni
    Ç٨ڢڸ
  • ๏̯͡๏, ».« (͡๏̯͡๏), (×̯×), ಠ_ృ, ಥ_ಥ, v_v, ▻_◅, ▻.◅, >.<, ಠ_ರೃ, טּ_טּ, ಠ╭╮ಠ. מּ_מּ, לּ_לּ, טּ_טּ, ಸ_ಸ, ಠ,ಥ, ໖_໖, Ծ_Ծ, ಠ_ಠ, ⇎_⇎, ○_○, ~̯~, ◔̯◔, ᇂ_ᇂ, أ ̯ أ. (╥﹏╥), ( ´_⊃`), (▻.◅), (ு८ு), v(ಥ ̯ ಥ)v, (ಠ_ರೃ), (◕︵◕). ⎝⎲⎵⎲⎠, ب_ب
  • Když nad tím tak přemýšlím, Targové byli vlastně chudáci.
    př.: Klasický rozhovor raně školních dětí:
    normální dítě: "Kam pojedeš na prázdniny?"
    Targ: "Ále, asi k babičce a dědovi..."
    nd: "A ke kterým?"
    T: "..."
  • Miss Utahraptor napsal(a):

Když nad tím tak přemýšlím, Targové byli vlastně chudáci.
    př.: Klasický rozhovor raně školních dětí:
    normální dítě: "Kam pojedeš na prázdniny?"
    Targ: "Ále, asi k babičce a dědovi..."
    nd: "A ke kterým?"
    T: "..."

:D :D
  • Já mám taky od mala jenom jednu babičku a nijak nestrádám. Asi mám c sobě kapku dračí krve :D
  • (ノಥ益ಥ)ノ ┻━┻ :D
  • Kolikokoli napsal(a):

(ノಥ益ಥ)ノ ┻━┻ :D

Pravé Targaryenové xD
  • ๏̯͡๏, ».« (͡๏̯͡๏), (×̯×), ಠ_ృ, ಥ_ಥ, v_v, ▻_◅, ▻.◅, >.<, ಠ_ರೃ, טּ_טּ, ಠ╭╮ಠ. מּ_מּ, לּ_לּ, טּ_טּ, ಸ_ಸ, ಠ,ಥ, ໖_໖, Ծ_Ծ, ಠ_ಠ, ⇎_⇎, ○_○, ~̯~, ◔̯◔, ᇂ_ᇂ, أ ̯ أ. (╥﹏╥), ( ´_⊃`), (▻.◅), (ு८ு), v(ಥ ̯ ಥ)v, (ಠ_ರೃ), (◕︵◕). ⎝⎲⎵⎲⎠, ب_ب</p>

Co to je za multikulturní skupinku? :D
  • Montezuma3 napsal(a):

๏̯͡๏, ».« (͡๏̯͡๏), (×̯×), ಠ_ృ, ಥ_ಥ, v_v, ▻_◅, ▻.◅, >.<, ಠ_ರೃ, טּ_טּ, ಠ╭╮ಠ. מּ_מּ, לּ_לּ, טּ_טּ, ಸ_ಸ, ಠ,ಥ, ໖_໖, Ծ_Ծ, ಠ_ಠ, ⇎_⇎, ○_○, ~̯~, ◔̯◔, ᇂ_ᇂ, أ ̯ أ. (╥﹏╥), ( ´_⊃`), (▻.◅), (ு८ு), v(ಥ ̯ ಥ)v, (ಠ_ರೃ), (◕︵◕). ⎝⎲⎵⎲⎠, ب_ب</p>

Co to je za multikulturní skupinku? :D
    Stretnutie anonymných alkoholikov.. Vyberte si svojho kandidáta na AA :D Ja fandím Mr. Lordovi ಠ_ృ
  • http://insidetv.ew.com/2012/08/17/game-of-thrones-mance-rayder/

A nemám z toho teda vůbec radost, abych pravdu řekl. Herec skvělý, ale Mance?
  • Aberforth! :D No... uvidíme :)
  • Je škaredý a starý, na Manceho:-/
  • Alek napsal(a):

http://insidetv.ew.com/2012/08/17/game-of-thrones-mance-rayder/

A nemám z toho teda vůbec radost, abych pravdu řekl. Herec skvělý, ale Mance?

Taky se mi na Mance vůbec nelíbí... To už z Říma mohli vzít radši Purefoye, i ten by mi tam seděl líp. :/
  • Michelle: A já si říkala pravý opak :D.
  • přesně, purefoy by seděl. Tenhle je teda o dvacet let starší, než moje představa manceho a to já všem postavám v Písni přidávám 5-10 :-)
  • Co? Ne! Proč?
    Omlouvám se za tento výlev, ale po této zprávě jsem se nezmohla na nic jiného :(
    Já taky nejsem prototypem nádhery, ale Mance přece nemůže mít plandavou kůži kolem brady a tváří...
  • Kolikokoli napsal(a):

Michelle: A já si říkala pravý opak :D.

Fakt? :-D Mance je ve středních letech, ne? A tento pán už by pomalu mohl do důchodu... Nic proti němu, ale na Manceho se mi nehodí, Manceho jsem si představovala mladšího a trochu hezčího (ne přímo krasavce, ale takového toho charismatického sympaťáka) :-)
  • Tohle je stařík na Manceho, vůbec tam nesedí.... co to nakecali scenaristi GRRM na tohle ?
  • co tam tahají Orella ten přeci už zemřel ho zabili když lezli do mrazoklů, Beric má být mladší jak já a Tormunda bych si představoval blíž k padesátce možná k šedesátce .. a Missandei ma mít 11 takhle je dobrá tak k sexuálním hrátkám s Danny. Mance má kolem 30-40 let ne ? a přestavoval jsem si ho jako takového tvrdého zasněného elegána se smyslem pro humor .. tenhle vypadá jako moderátor US kolotoče ...
  • no nějakéj důvod proto musí mít :-) a telka umí ty vrásky a plandající kuži ubrat, stačí kouknout Charlese Dance jak vypadá v reálu a jak v tv
  • spíš bych na Manceho dal toho co hraje Berika . Jinak černá ryba .. perfektní výběr
  • Jsem asi divná, ale mi přijde docela sexy :D. Na Manceho akorát :D.
    No ne?
    :)
  • Kolikokoli: Si divná :D
    Snad si alespoň nechá narůst vousy, pod nima třeba schová tu povislou kůži.. :P

Edit: třeba tady nevypadá špatně, i když je to asi dost stará fotka...
    ciaran hinds
  • Kolikokoli napsal(a):

Jsem asi divná, ale mi přijde docela sexy :D. Na Manceho akorát :D.
    No ne?
    :)

Kolikoli: Mám ho taky ráda, od Říma, líbil se mi v Mnichově, Vyhoďte ho z kola ven, s Purefoyem se potkali zase v Johnu Carterovi. :-)
  • Jarla napsal(a):

Vypadá jako Krampol po flámu :-D

Neeeeeeeeeeeee! Jarlo, zničila jsi mi 3. sezonu seriálu, tohle už z hlavy nikdy nedostanu :D
  • No, tak díky Jarlo. Teď jsi mi tu představu dokonale zabila :D. Ale představte si ho s černou parukou, makeup, dobré nasvícení... Možná ze mě mluví to, že se mi strašně líbil v Janě Eyrové :D.
  • Tak před deseti lety by se na Manceho hodil...
    Jarla: Krampol:-D No, nějaká podoba tam je... To jsi neměla psát, teď už u mě nemá ani minimální šanci na zlepšení reputace:-)

Přidat komentář

bolditalicunderlinestrikecodeimageurlquotespoiler
You can use Simple Html in your postDomů NovinkyKomentovat jako ...

Ahoj cizinče!

Vypadá to, že zde ještě nevlastníš účet. Pokud se chceš zapojit do diskuze, klikni na jedno ze dvou tlačítek níže.

V této diskuzi