Citáty aneb kdo řekl?

191012141564

Komentáře

• A kde? :o

Aha. :twisted:

Jó tak tohle... by mohla říct některá ze Starkovic holčin. :wink:

• Možná ano, možná ne :)

• Vzhledem k tomu, že většina zdejší osádky nejspíš bouřlivě slaví Den slovanských zvěrozvěstů :P a nemá se ke kloudné akci, upřesním svůj tip následovně:

Je to buď Sansa, nebo Arya. Možná obě! :)

• Je to jen jedna osoba a odehrálo se to po jistém setkání s tou osobou a Sandorem.

• Já si tipnu, že se jedná o Sansu, poté, co Sandor vyhrál v turnaji na Joffreyho den jména. Mýlím se? :)

• Je to takřka přesně, jen to padlo ne na konci, ale poté, co Sandor vyhodil ze sedla Jaimeho. Večer předtím Sandor Sanse vyprávěl, jak mu jeho bratr spálil obličej.

• Ech, kdo je na podání? :?: :arrow: :idea:

• Ještě k tomu Varysovi. On má vůbec pozoruhodně mnoho citátů o krvi. Například Eddardovi řekl, pokud se nemýlím, něco ve smyslu: "Tvoji krev bych viděl opravdu nerad."

Není on nakonec hemofilik? :o Nebo spíš hemofobik? :P

Nu, tak já zadám třeba další, napadl mě jeden hezký.

"Mezi svéhlavostí a hloupostí je rozdíl vzdáleností rovnající se nejméně líze."

(poznámka: líga = přibližně 3 km)

• To bude zajisté nějaký kovaný hláškař. 8)

Nechce se mi věřit, že by to byl někdo jiný než Tyrion. :)

Nebyl on Varys nakonec vampýr? :idea: :o

• Pokud by Varis byl Vampýr, vysvětlovala by se tím i jeho věrnost Targarienům. Ti přece slibují oheň a krev.

• Kovaný hláškař to věru byl. :)

Nicméně mezi tvou odpovědí a správným řešením je rozdíl vzdáleností rovnající se nejméně třem stopám! :wink:

Pokud by byl Varys vampýrem, byl by to patrně první vykastrovaný upír v dějinách literatury. Nebo ne? 8)

Jen tak na okraj: Varys má spojitost i se zmíněným ohněm, všimněte si koncovky "-rys".

Že by targaryenský bastard pochybného blackfyrovského původu? :o

• Mně by ten citát seděl na jednu situaci...Edmurovo svéhlavé a hloupé jednání navzdory pokynům. Jen kdo to tam moh zahlásit? Brynden?

• Spíš nějaká chytrá Tullyjka! :twisted:

• chytrá tulyjka? kde? kdy? já jí propás? :mrgreen:

• Taky bych řek že Edmura seřvala Catelyn a ne Brynden ten byl přece s Robem.

• Já neříkám, že Brynden někoho seřval, ale že to takhle komentoval. Buď on nebo některýá z robbových vazalů.

• Tak řval, nebo neřval? :x

• V rodu Tully se inteligence dědí po ženské linii. :twisted:

Robb přece Edmura objímal, chválil ho a zpíval spolu se svými muži nadšený chorály o jeho udatnosti. Vyplísnil ho teprve později, v soukromí. :wink:

Jinak ale poradím, že byste se měli podívat spíše na druhou stranu barikády.

• ok, tak hlášička Cersei :-)

• Nebo Šagga? :)

• Ta hláška je Tywin, peskuje Cersei za Joffreyho.

• Kovaný hláškař! Já to říkal! :twisted:

• Je to tak. 8)

Ti Lannisterové jsou prostě divná cháska.

Joffrey nebyl přece až tak zlý... jen byl někdy trochu... neklidný... :twisted:

• A já pořád, po kom to ten Tyrion zdědil. :P

Další citát na holení? :?:

• Tak dáme třeba tohle:

Toto je jediný mír, který pro Lannistery mám.

• To zní opět velice tullyjsky. :idea:

• Mně to zní robboticky. Jako ze čtyřicátých let. :wink:

• Mě to sedí spíš ke Stanisovi. Tomu mír s Lannistery nabízeli a navíc Tulyové nebo Rob, by asi použily množné číslo.

• Léto is right. Poslední Catelynina kapitola ve Hře o trůny, která končí famózním "KRÁL SEVERU."

Přidat komentář

bolditalicunderlinestrikecodeimageurlquotespoiler

Ahoj cizinče!

Vypadá to, že zde ještě nevlastníš účet. Pokud se chceš zapojit do diskuze, klikni na jedno ze dvou tlačítek níže.

V této diskuzi