Vzhledem k tomu, že většina zdejší osádky nejspíš bouřlivě slaví Den slovanských zvěrozvěstů :P a nemá se ke kloudné akci, upřesním svůj tip následovně:
Je to takřka přesně, jen to padlo ne na konci, ale poté, co Sandor vyhodil ze sedla Jaimeho. Večer předtím Sandor Sanse vyprávěl, jak mu jeho bratr spálil obličej.
Ještě k tomu Varysovi. On má vůbec pozoruhodně mnoho citátů o krvi. Například Eddardovi řekl, pokud se nemýlím, něco ve smyslu: "Tvoji krev bych viděl opravdu nerad."
Není on nakonec hemofilik? :o Nebo spíš hemofobik? :P
Nu, tak já zadám třeba další, napadl mě jeden hezký.
"Mezi svéhlavostí a hloupostí je rozdíl vzdáleností rovnající se nejméně líze."
Komentáře
Už je tam.
A kde? :o
Aha. :twisted:
Jó tak tohle... by mohla říct některá ze Starkovic holčin. :wink:
Možná ano, možná ne :)
Vzhledem k tomu, že většina zdejší osádky nejspíš bouřlivě slaví Den slovanských zvěrozvěstů :P a nemá se ke kloudné akci, upřesním svůj tip následovně:
Je to buď Sansa, nebo Arya. Možná obě! :)
Je to jen jedna osoba a odehrálo se to po jistém setkání s tou osobou a Sandorem.
Já si tipnu, že se jedná o Sansu, poté, co Sandor vyhrál v turnaji na Joffreyho den jména. Mýlím se? :)
Je to takřka přesně, jen to padlo ne na konci, ale poté, co Sandor vyhodil ze sedla Jaimeho. Večer předtím Sandor Sanse vyprávěl, jak mu jeho bratr spálil obličej.
Ech, kdo je na podání? :?: :arrow: :idea:
Ještě k tomu Varysovi. On má vůbec pozoruhodně mnoho citátů o krvi. Například Eddardovi řekl, pokud se nemýlím, něco ve smyslu: "Tvoji krev bych viděl opravdu nerad."
Není on nakonec hemofilik? :o Nebo spíš hemofobik? :P
Nu, tak já zadám třeba další, napadl mě jeden hezký.
"Mezi svéhlavostí a hloupostí je rozdíl vzdáleností rovnající se nejméně líze."
(poznámka: líga = přibližně 3 km)
To bude zajisté nějaký kovaný hláškař. 8)
Nechce se mi věřit, že by to byl někdo jiný než Tyrion. :)
Nebyl on Varys nakonec vampýr? :idea: :o
Pokud by Varis byl Vampýr, vysvětlovala by se tím i jeho věrnost Targarienům. Ti přece slibují oheň a krev.
Kovaný hláškař to věru byl. :)
Nicméně mezi tvou odpovědí a správným řešením je rozdíl vzdáleností rovnající se nejméně třem stopám! :wink:
Pokud by byl Varys vampýrem, byl by to patrně první vykastrovaný upír v dějinách literatury. Nebo ne? 8)
Jen tak na okraj: Varys má spojitost i se zmíněným ohněm, všimněte si koncovky "-rys".
Že by targaryenský bastard pochybného blackfyrovského původu? :o
Mně by ten citát seděl na jednu situaci...Edmurovo svéhlavé a hloupé jednání navzdory pokynům. Jen kdo to tam moh zahlásit? Brynden?
Spíš nějaká chytrá Tullyjka! :twisted:
chytrá tulyjka? kde? kdy? já jí propás? :mrgreen:
Taky bych řek že Edmura seřvala Catelyn a ne Brynden ten byl přece s Robem.
Já neříkám, že Brynden někoho seřval, ale že to takhle komentoval. Buď on nebo některýá z robbových vazalů.
Tak řval, nebo neřval? :x
V rodu Tully se inteligence dědí po ženské linii. :twisted:
Robb přece Edmura objímal, chválil ho a zpíval spolu se svými muži nadšený chorály o jeho udatnosti. Vyplísnil ho teprve později, v soukromí. :wink:
Jinak ale poradím, že byste se měli podívat spíše na druhou stranu barikády.
ok, tak hlášička Cersei :-)
Nebo Šagga? :)
Ta hláška je Tywin, peskuje Cersei za Joffreyho.
Kovaný hláškař! Já to říkal! :twisted:
Je to tak. 8)
Ti Lannisterové jsou prostě divná cháska.
Joffrey nebyl přece až tak zlý... jen byl někdy trochu... neklidný... :twisted:
A já pořád, po kom to ten Tyrion zdědil. :P
Další citát na holení? :?:
Tak dáme třeba tohle:
Toto je jediný mír, který pro Lannistery mám.
To zní opět velice tullyjsky. :idea:
Mně to zní robboticky. Jako ze čtyřicátých let. :wink:
Mě to sedí spíš ke Stanisovi. Tomu mír s Lannistery nabízeli a navíc Tulyové nebo Rob, by asi použily množné číslo.
Léto is right. Poslední Catelynina kapitola ve Hře o trůny, která končí famózním "KRÁL SEVERU."