Premiéra Hry o trůny v kině Atlas

12346»

Komentáře

• Montezuma3: Nojo no, Nevada na blízku, Jaime se nechá předělat na Cersei, komu by z toho nešla hlava kolem...
  • Jj, já vytáčím hodně lidí :o)
  • Nevada: Ale právě naopak, to je tou příčinou, že rád tě mám skoro jako sestru (ne Jaime Cersei, ani Tyrion Cersei, ale třeba Jon Aryu).
  • Ó, jsem dojata :o)
  • flanker.27: Jsi jako Sansa. Žiješ ve falešné iluzi. Nebo už jste se někdy osobně setkali? Aby jsi nakonec nebyl překvapen. (třeba by jste nakonec skončili jako Sansa a Arya) :D
  • Pššt, nebo si na Tobě procvičím vyšívání s Jehlou! :o))
  • Montezuma3: Zkrátka je mezi námi jistá duševní harmonie. Tak přestaň závidět a pořiď si vlastní. :)
  • Vlastní virtuální sestru?:-)))
  • Proč ne, je 21. století a jsme všichni tolerantní. :))
  • Však proti gustu žádný dišputát, já osobně dávám přednost reálným příbuzným, ale když vám to klape tak super...:-) Všichni jsme tolerantní? No nevím. Já se spíš považuji za latentního (neagresivního) homofóbního rasistu:-) Jsem snad jediný??:-)
  • Cmur: odhalil jsi mě, nejsem zas tak tolerantní. :)
  • JAIME si asi bude tentokrát muset změnit ikonu na Belwase; celé Velikonoce jsme oslavovali Mistra nezřízenou žerbou kýty, sýrů, tuřínu a citronových zákusků, pitím medoviny i lehkých stromovinských vín a hraním ve hvozdech a pod hvězdami, tudíž se všech patnáct úchvatných lannisterských, starkovských i podlých rádcovských postav proměnilo v Samwelly, přinejlepším Roberty.
  • to JAIME: Ale kdepak... Já jsem pořád stejně dokonalá jako předtím a Robert je pořád stejně Robert jako předtím. Ale víkend byl opravdu uchvatný. Vůbec nechápu, jak toho taková "skupinka" může tolik sežrat:)))
  • Nazdar Cersei!
  • Hrabe mi, nebo se vidím opravdu dvakrát?
  • Jenom dvakrát?
  • Až tak? Asi musím začít víc chodit mezi lidi :-))
  • Lidi jsou póvl.
  • Elanne: Ty jsi tu vůbec často dvakrát.. třeba tuhle v pátek :)
  • A co pak jsou teprve zrádci krále, kteří provádějí incest a vyhazují děti z oken? :-D
  • Everyone but us is the enemy!
  • Ještěže jsou Lannisteři tak plodný rod. Jinak by to byli hodně osamělí lidé :)
  • No ale právě nejsou a v tom je ten fígl :)
  • Jak moc je zlato osamělé?

Přidat komentář

bolditalicunderlinestrikecodeimageurlquotespoiler
You can use Simple Html in your postDomů • SeriálKomentovat jako ...

Ahoj cizinče!

Vypadá to, že zde ještě nevlastníš účet. Pokud se chceš zapojit do diskuze, klikni na jedno ze dvou tlačítek níže.

V této diskuzi