flanker.27: Jsi jako Sansa. Žiješ ve falešné iluzi. Nebo už jste se někdy osobně setkali? Aby jsi nakonec nebyl překvapen. (třeba by jste nakonec skončili jako Sansa a Arya) :D
Však proti gustu žádný dišputát, já osobně dávám přednost reálným příbuzným, ale když vám to klape tak super...:-) Všichni jsme tolerantní? No nevím. Já se spíš považuji za latentního (neagresivního) homofóbního rasistu:-) Jsem snad jediný??:-)
JAIME si asi bude tentokrát muset změnit ikonu na Belwase; celé Velikonoce jsme oslavovali Mistra nezřízenou žerbou kýty, sýrů, tuřínu a citronových zákusků, pitím medoviny i lehkých stromovinských vín a hraním ve hvozdech a pod hvězdami, tudíž se všech patnáct úchvatných lannisterských, starkovských i podlých rádcovských postav proměnilo v Samwelly, přinejlepším Roberty.
to JAIME: Ale kdepak... Já jsem pořád stejně dokonalá jako předtím a Robert je pořád stejně Robert jako předtím. Ale víkend byl opravdu uchvatný. Vůbec nechápu, jak toho taková "skupinka" může tolik sežrat:)))
Komentáře