Premiéra Hry o trůny v kině Atlas

12346»

Komentáře

• Montezuma3: Nojo no, Nevada na blízku, Jaime se nechá předělat na Cersei, komu by z toho nešla hlava kolem...
  • Jj, já vytáčím hodně lidí :o)
  • Nevada: Ale právě naopak, to je tou příčinou, že rád tě mám skoro jako sestru (ne Jaime Cersei, ani Tyrion Cersei, ale třeba Jon Aryu).
  • Ó, jsem dojata :o)
  • flanker.27: Jsi jako Sansa. Žiješ ve falešné iluzi. Nebo už jste se někdy osobně setkali? Aby jsi nakonec nebyl překvapen. (třeba by jste nakonec skončili jako Sansa a Arya) :D
  • Pššt, nebo si na Tobě procvičím vyšívání s Jehlou! :o))
  • Montezuma3: Zkrátka je mezi námi jistá duševní harmonie. Tak přestaň závidět a pořiď si vlastní. :)
  • Vlastní virtuální sestru?:-)))
  • Proč ne, je 21. století a jsme všichni tolerantní. :))
  • Však proti gustu žádný dišputát, já osobně dávám přednost reálným příbuzným, ale když vám to klape tak super...:-) Všichni jsme tolerantní? No nevím. Já se spíš považuji za latentního (neagresivního) homofóbního rasistu:-) Jsem snad jediný??:-)
  • Cmur: odhalil jsi mě, nejsem zas tak tolerantní. :)
  • JAIME si asi bude tentokrát muset změnit ikonu na Belwase; celé Velikonoce jsme oslavovali Mistra nezřízenou žerbou kýty, sýrů, tuřínu a citronových zákusků, pitím medoviny i lehkých stromovinských vín a hraním ve hvozdech a pod hvězdami, tudíž se všech patnáct úchvatných lannisterských, starkovských i podlých rádcovských postav proměnilo v Samwelly, přinejlepším Roberty.
  • to JAIME: Ale kdepak... Já jsem pořád stejně dokonalá jako předtím a Robert je pořád stejně Robert jako předtím. Ale víkend byl opravdu uchvatný. Vůbec nechápu, jak toho taková "skupinka" může tolik sežrat:)))
  • Nazdar Cersei!
  • Hrabe mi, nebo se vidím opravdu dvakrát?
  • Jenom dvakrát?
  • Až tak? Asi musím začít víc chodit mezi lidi :-))
  • Lidi jsou póvl.
  • Elanne: Ty jsi tu vůbec často dvakrát.. třeba tuhle v pátek :)
  • A co pak jsou teprve zrádci krále, kteří provádějí incest a vyhazují děti z oken? :-D
  • Everyone but us is the enemy!
  • Ještěže jsou Lannisteři tak plodný rod. Jinak by to byli hodně osamělí lidé :)
  • No ale právě nejsou a v tom je ten fígl :)
  • Jak moc je zlato osamělé?

Přidat komentář

bolditalicunderlinestrikecodeimageurlquotespoiler
You can use Simple Html in your postDomů SeriálKomentovat jako ...

Ahoj cizinče!

Vypadá to, že zde ještě nevlastníš účet. Pokud se chceš zapojit do diskuze, klikni na jedno ze dvou tlačítek níže.

V této diskuzi