U toho youtube videa je skvělej ten příspěvek: Čechy rozbijeme 5-1, Fínom naložíme 8-0 a Dáni ani nenastupia,vo štvrťfinále dáme Švajčiarov,v semifinále vrátime Nemcom prehru,vo finále dáme Kanadu tesne 9-5. Nakoniec vypneme PlayStation,nastavíme obtiažnosť z Beginer na Normal a skúsime to znova
Díky. Jen si říkám, v čem byl u Slováků problém. Máte tam kromě Cháry a Mezsároše to nejlepší. Hossa, Gáborik, Višňovský jsou elitní hráči NHL. Proč máte vlastně jako trenéra Kanaďana? Copak nemáte vlastní dobré trenéry?
Mě zaujalo, co říkali komentátoři ČT. Že Slováci proti nám tradičně volí blbou taktiku takového lehkého pasivního vyčkávání. A je teda pravda, že jsem čekal, že to bude větší řežba. Dostál tomu snad jen Nagy (viz neobratný joke Záruby, Kdo jineho na mantinel narazi, sam krvaci.:-)
A ještě jeden Zárubovej povedenej, Jágr navléká protihráče jako batoh a podniká s nimi túru po útočné třetině.:-D
Ten chlap je fakt ukázka rádobyvtipného komentátora...zlatej Dusík.. Mě zas pobavilo...gól dal Eliáš tak ne Michálek, ne Eliáš to byl nebo Michálek? ....to se opakovalo asi 10x :-)))
Zárubu bych občas ráda kopla do holeně, komentuje moc emotivně a to i ve chvílích, kdy se nic podstatného na ledě neděje. Ale tak nějak to patří k jeho stylu.
Titlebach, Poulíček a Slepička jsou největší experti, co jsem kdy slyšel komentovat fotbal nebo hokej. Záruba není ani zdaleka tak špatnej, ale fakt by si mohl odpustit své většinou trapné příměry..
Teda já to s tím Zárubou začal, ale asi jsem byl špatně pochopen. Mně se třeba ta hláška s batohem Jágra a vozením po třetinách docela líbí, neobratný je ten o mantinelu, ale málokdo je halt pohotovej jako Bosák. Navíc to je fakt zabijácká hláška, která je tak pitomá, až se jí celej den na Twitteru lidi smějou a lítá tam doteď. :-)
Komentáře
ale ja verím na mágiu a zázraky. takže uvidíme :)
V MF Dnes byl jeden suprovej, ale z hlavy ho nedám. Tak snad variace na slovenský.
A ještě jeden Zárubovej povedenej, Jágr navléká protihráče jako batoh a podniká s nimi túru po útočné třetině. :-D
Mě zas pobavilo...gól dal Eliáš tak ne Michálek, ne Eliáš to byl nebo Michálek? ....to se opakovalo asi 10x :-)))
snáď ten fotbal ide hore :)