FC NEVADA DRAGONS

1568101170

Komentáře

• nezahadzoval by som ani tradičný výsledok 7:1. :(

ale ja verím na mágiu a zázraky. takže uvidíme :)
  • U toho youtube videa je skvělej ten příspěvek: Čechy rozbijeme 5-1, Fínom naložíme 8-0 a Dáni ani nenastupia,vo štvrťfinále dáme Švajčiarov,v semifinále vrátime Nemcom prehru,vo finále dáme Kanadu tesne 9-5. Nakoniec vypneme PlayStation,nastavíme obtiažnosť z Beginer na Normal a skúsime to znova
  • jj, ty vtipy se mi moc líbí, snad u nich zůstane.

V MF Dnes byl jeden suprovej, ale z hlavy ho nedám. Tak snad variace na slovenský.
    Náš hokejový tým podle Slováků: Jágr, Náhoda a Štěstí. Slováci mají: Netrefil, Nenahrál a Upadl.
  • dnes som si dal bryndzové halušky na obed, aby som pomohol naším :) a guláš, aby aj nagy dobre zahral :)
  • My jsme nejedli nic, dáme si k večeři vás :-D
  • sarven: Teď nechápu... Kdyby sis dal Svíčkovou na smetaně, tak by si pomohl nám? :-)
  • hej, na výber bolo knedlo - vepřo alebo bryndzové :)
  • Tak to bych dal přednost taky těm haluškám :-)
  • Já tedy rozhodně knedlo vepřo...Halušky nemám rád:-)
  • haluzní halušky s knedlíčkem. Mňam!
  • Tak jse m to stihnul, jsem doma, večeře se chystá! :-)
  • Téměř po roce se dívám na hokejový zápas. Vypadá to, že jsem si vybrala dobře :)
  • no dúfam, že vám to trochu zhorkne :)
  • alek, strava by mala byť vyrovnaná. takto sa mi to viac páči :)
  • A už začal předkrm (1:0) :)
  • Jak jen to bylo v IF? "Teď to skončí."
  • boli ste jasne lepší. gratulujem.
  • Díky. Zatim to šlape naprosto dokonale, roky nepamatuju náš tým v takový pohodě. A fakt z toho přestávám mít dobrej pocit... :-)
  • boli ste jasne lepší. gratulujem.
    Díky. Jen si říkám, v čem byl u Slováků problém. Máte tam kromě Cháry a Mezsároše to nejlepší. Hossa, Gáborik, Višňovský jsou elitní hráči NHL. Proč máte vlastně jako trenéra Kanaďana? Copak nemáte vlastní dobré trenéry?
  • Mě zaujalo, co říkali komentátoři ČT. Že Slováci proti nám tradičně volí blbou taktiku takového lehkého pasivního vyčkávání. A je teda pravda, že jsem čekal, že to bude větší řežba. Dostál tomu snad jen Nagy (viz neobratný joke Záruby, Kdo jineho na mantinel narazi, sam krvaci. :-)

A ještě jeden Zárubovej povedenej, Jágr navléká protihráče jako batoh a podniká s nimi túru po útočné třetině. :-D
  • Ten chlap je fakt ukázka rádobyvtipného komentátora...zlatej Dusík..
    Mě zas pobavilo...gól dal Eliáš tak ne Michálek, ne Eliáš to byl nebo Michálek? ....to se opakovalo asi 10x :-)))
  • hlavne sú naší už trochu starí a nemajú za seba náhradu. plus nám chýbali práve obrancovia. a s trénermi je to tiež bieda.
    snáď ten fotbal ide hore :)
  • Mě dostala hláška: "A slovenský trenér opět připomíná kapku peroxidu vodíku na rozpáleném kotly" Nebo tak nějak to bylo.
  • Zárubu bych občas ráda kopla do holeně, komentuje moc emotivně a to i ve chvílích, kdy se nic podstatného na ledě neděje. Ale tak nějak to patří k jeho stylu.
  • Zlatej Záruba, ještě že to nebylo na Nově a nekomentoval Venca Titlebach :)))
  • Eh, na tohle už se mi podařilo zapomenout. Prosím nepřipomínat...
  • Titlebach, Poulíček a Slepička jsou největší experti, co jsem kdy slyšel komentovat fotbal nebo hokej. Záruba není ani zdaleka tak špatnej, ale fakt by si mohl odpustit své většinou trapné příměry..
  • Zaruba v hokeji a bosak vo futbale su jo
  • Teda já to s tím Zárubou začal, ale asi jsem byl špatně pochopen. Mně se třeba ta hláška s batohem Jágra a vozením po třetinách docela líbí, neobratný je ten o mantinelu, ale málokdo je halt pohotovej jako Bosák. Navíc to je fakt zabijácká hláška, která je tak pitomá, až se jí celej den na Twitteru lidi smějou a lítá tam doteď. :-)

Přidat komentář

bolditalicunderlinestrikecodeimageurlquotespoiler

Ahoj cizinče!

Vypadá to, že zde ještě nevlastníš účet. Pokud se chceš zapojit do diskuze, klikni na jedno ze dvou tlačítek níže.

V této diskuzi