Když více je méně

1141517192041

Komentáře

• Zlopsa (přesněji zlofenu) ostatně můžu nabídnout taky, problém je, že její velkopanské zvyky připomínají spíš povýšené Lannistery než skromné seveřany.
  • :-) Průběžně se zapisujte do seznamu :-)))
    Alek bude dělat pedagogický dozor, aby se to nezvrhlo, kde nemá :-D Já vím, Aleku, že kam vlezu, možná deset let tráva neroste, ale oftopiky bují - fakt nevím čím to je...Kryton by jistě řekl, že to je otázka pro vynikající psychology :-)
    Scénář nebude dělat nikdo! Scénář je kniha! To aby náhodou nedošlo k nějaké mýlce - proto jsme všichni tady - a heavy-head dohlédne aby tomu bylo tak, aby fanynka Nevada nemohla najít křivý chlup v takovém veledíle...když bude spokojená, tak bude ráda kupovat reklamní zboží v kýčovišti našeho seriálu :-)
  • Já už jsem kdysi dávno psal, že bych si ve filmu zahrál Jaqena, ale tak když nikdo nebude chtít jít do toho Jaimeho, tak já bych to tedy možná i vzal... :-)
  • heavy-head - nikdo Ti nebrání, ale ber v potaz, že Ti ufikneme pracku, aby to bylo přesně podle knihy :-D Vůbec Lannisteři jsou nějací kupírovaní - ruka, nos, ucho,...:-)
  • Kdo bude hrát Cersei? :-)
  • Krisa - bílý černý chodec (+ zlofena v roli Chundeláče)
    Jarla - rebarbora v davu (ZDARMA) (+ dodá synka)
    Flanker - Bolestínský Ed (+ Lannisterská zlofena)
    Elanne - Ollena (S HONORÁŘEM)
    svoa00 - Oša
    Ji-ti - Berika, Půlrukýho, Obrozhobu nebo Lorda z Hvězdopádu (+nabídka lomu jako Dorne)
    Lord Gepeto - Jojen Reed
    Tyna - Quaithe ze Stínu (+ pochybná nabídka husitského sklepení :-) + synek)
    Arutha2321 - Doran Martell
    Miss Utahraptor - Melisandra (+ nábory)
    Lord - Malíček
    Jarwiks - Aero Hotah
    paul-cz - kamera
    Montezuma3 - technická spolupráce na pozicích kamery a nošení kafe :-)
    Nevada - kritická fanynka
    Tynina kamarádka - Arianne
    brbr - dodá zlofenu :-) a Rickona
    heavy-head - Jaqen nebo Jaimi (podle Cersei:-) )
    GRRM - Pycelle - a bude ještě rád!

Ben Nevis - sponzor s rolí prestižní mrtvoly
    Alek - pedagogický dozor
  • flanker.27 napsal(a):

No, budou nějaký kamerový zkoušky tak uvidíme...

režisér a herečka, režisér herečka a kamarátka...
  • sarven: Jo, tak nějak.
  • ah jo, Ošu mi svoa vyfoukla. tak já nevím, v mojí věkové kategorii je trio Cersei, Cat a Lysa :-(
  • Rozmysli si to dobře. :-)
  • rozmyslím, pokud vezmeš Jaimieho :) ale nejsem ani blonďatá, ani zelenoká a ani mrcha (občas :)
  • No právě, já taky vůbec nejsem blonďák.
  • My narozdíl od HBO víme, že existuje pelette N10! Z Vás naděláme blonďáky :-D Takže žádná křeč...
  • Dany používá N12cku nebo něco silnějšího?
  • No možná R10 :-) Ale Catelyn je moc konzervativní a na Tullyovskou medově zlatou N7 nedosáhla :-D
  • heavy_head napsal(a):

Já už jsem kdysi dávno psal, že bych si ve filmu zahrál Jaqena, ale tak když nikdo nebude chtít jít do toho Jaimeho, tak já bych to tedy možná i vzal... :-)

Veď si zahraj obidve role :D
    Jarla napsal(a):

heavy-head - nikdo Ti nebrání, ale ber v potaz, že Ti ufikneme pracku, aby to bylo přesně podle knihy :-D Vůbec Lannisteři jsou nějací kupírovaní - ruka, nos, ucho,...:-)

To mi pripomenuli - v starovekom Grécku na scéne naozaj ukrižovali jedného väzňa - žeby sme sa inšpirovali? :D Naše zábery budú skutočnejšie než tie od HBO
    brbr napsal(a):

ah jo, Ošu mi svoa vyfoukla. tak já nevím, v mojí věkové kategorii je trio Cersei, Cat a Lysa :-(

To isté, ak budeš hrať tri postavy, ušetríme - a rovno môžeš zastávať aj Lysinu schyzofréniu, tá sa bude podobať na jej paranoizmus (fuj, neviem ako to trápne slovo vyskloňovať) :D
    Jarla napsal(a):

My narozdíl od HBO víme, že existuje pelette N10! Z Vás naděláme blonďáky :-D Takže žádná křeč...

xD xD

Inak keď som viel Dany s hnedými vlasmi.... nebyť hlasu ani by som ju nespoznal :D

------------------------------------------------

Ja si chcem zahrať ešte aj Brandona, sochu z Dračieho kameňa a celú armádu Stannisa naraz
  • Gepeto, zde by Tě Sheldon Cooper poučil o tom, že se bavíme naprosto vážně. Diskutovat o tom, že Superman nemohl Luiz chytit metr nad zemí aniž by se mu rozpadla na tři kusy je oprávněný argument, zatímco to o čem mluvíš ty je blbina :-p
  • Lord Gepeto: Jasně, jako ta scéna, když Svěrák říká: "Realistické. Trochu naturalistické." :-) V čem to bylo?
  • Ja by som sa rada zúčastnila castingu o rolu niektorej Mormontice, Renlyho broskyne alebo beriem aj nejakú anonymnú mŕtvolu.
  • Amanito - vyber si Mormontovou i číslo mrtvoly a jsou Tvé :-D
  • Vyberám si mŕtvolu číslo 17 (dúfam, že nebola mimoriadne zohyzdená) a Dacey Mormont, ďakujem za dôveru. :D
  • Amanita napsal(a):

Vyberám si mŕtvolu číslo 17 (dúfam, že nebola mimoriadne zohyzdená) a Dacey Mormont, ďakujem za dôveru. :D

Mrtvola číslo 17 bude vystupovat na Rudé svatbě a bude to... chvilka překvapení.... Dacey Mormont!!! :D
  • MU: Ale v záverečných titulkoch budem dvakrát.
  • Jasně :-) Maras byl taky 2x ve Fantomasovi :-))
  • Hoďte tam to íčko, teta. :-)
  • To je právě schválně :-) můj děd to neuměl vyslovit a vždycky říkal Maras a přihluplý Lojza (Funes) :-D
  • Jo, všiml jsem si, že komolení jmen je tvoje specialita. ;-)
  • Ale no tak :-) Říkám snad jako děda Sadra a Samanta Koks? Nebo jak jeho matka Vinet a ....ten druhý.....Ovšem perla byla, když přečetl Pil Kolínskou !
  • Jako Phil Collins, jo? :-) Tvůj děd měl na tebe velký vliv.
  • Přesně ten :-) Ovšem děd se na mne otočil s otázkou, proč pil tu kolínskou :-D
    Ale no tak :-) Komolení jmen jsem nějak pochytila v Anglii, když z mého jmééna udělali Džina...to byl takový masakr, že jsem je chtěla rozervat jak hady :-D A pak jsem si řekla - když oni můžou, tak já můžu taky...po čase se naučili i to Ř :-D

Přidat komentář

bolditalicunderlinestrikecodeimageurlquotespoiler
You can use Simple Html in your postDomů SeriálKomentovat jako ...

Ahoj cizinče!

Vypadá to, že zde ještě nevlastníš účet. Pokud se chceš zapojit do diskuze, klikni na jedno ze dvou tlačítek níže.

V této diskuzi