Když více je méně

1…1415171920…41

Komentáře

• Zlopsa (přesněji zlofenu) ostatně můžu nabídnout taky, problém je, že její velkopanské zvyky připomínají spíš povýšené Lannistery než skromné seveřany.
  • :-) Průběžně se zapisujte do seznamu :-)))
    Alek bude dělat pedagogický dozor, aby se to nezvrhlo, kde nemá :-D Já vím, Aleku, že kam vlezu, možná deset let tráva neroste, ale oftopiky bují - fakt nevím čím to je...Kryton by jistě řekl, že to je otázka pro vynikající psychology :-)
    Scénář nebude dělat nikdo! Scénář je kniha! To aby náhodou nedošlo k nějaké mýlce - proto jsme všichni tady - a heavy-head dohlédne aby tomu bylo tak, aby fanynka Nevada nemohla najít křivý chlup v takovém veledíle...když bude spokojená, tak bude ráda kupovat reklamní zboží v kýčovišti našeho seriálu :-)
  • Já už jsem kdysi dávno psal, že bych si ve filmu zahrál Jaqena, ale tak když nikdo nebude chtít jít do toho Jaimeho, tak já bych to tedy možná i vzal... :-)
  • heavy-head - nikdo Ti nebrání, ale ber v potaz, že Ti ufikneme pracku, aby to bylo přesně podle knihy :-D Vůbec Lannisteři jsou nějací kupírovaní - ruka, nos, ucho,...:-)
  • Kdo bude hrát Cersei? :-)
  • Krisa - bílý černý chodec (+ zlofena v roli Chundeláče)
    Jarla - rebarbora v davu (ZDARMA) (+ dodá synka)
    Flanker - Bolestínský Ed (+ Lannisterská zlofena)
    Elanne - Ollena (S HONORÁŘEM)
    svoa00 - Oša
    Ji-ti - Berika, Půlrukýho, Obrozhobu nebo Lorda z Hvězdopádu (+nabídka lomu jako Dorne)
    Lord Gepeto - Jojen Reed
    Tyna - Quaithe ze Stínu (+ pochybná nabídka husitského sklepení :-) + synek)
    Arutha2321 - Doran Martell
    Miss Utahraptor - Melisandra (+ nábory)
    Lord - Malíček
    Jarwiks - Aero Hotah
    paul-cz - kamera
    Montezuma3 - technická spolupráce na pozicích kamery a nošení kafe :-)
    Nevada - kritická fanynka
    Tynina kamarádka - Arianne
    brbr - dodá zlofenu :-) a Rickona
    heavy-head - Jaqen nebo Jaimi (podle Cersei:-) )
    GRRM - Pycelle - a bude ještě rád!

Ben Nevis - sponzor s rolí prestižní mrtvoly
    Alek - pedagogický dozor
  • flanker.27 napsal(a):

No, budou nějaký kamerový zkoušky tak uvidíme...

režisér a herečka, režisér herečka a kamarátka...
  • sarven: Jo, tak nějak.
  • ah jo, Ošu mi svoa vyfoukla. tak já nevím, v mojí věkové kategorii je trio Cersei, Cat a Lysa :-(
  • Rozmysli si to dobře. :-)
  • rozmyslím, pokud vezmeš Jaimieho :) ale nejsem ani blonďatá, ani zelenoká a ani mrcha (občas :)
  • No právě, já taky vůbec nejsem blonďák.
  • My narozdíl od HBO víme, že existuje pelette N10! Z Vás naděláme blonďáky :-D Takže žádná křeč...
  • Dany používá N12cku nebo něco silnějšího?
  • No možná R10 :-) Ale Catelyn je moc konzervativní a na Tullyovskou medově zlatou N7 nedosáhla :-D
  • heavy_head napsal(a):

Já už jsem kdysi dávno psal, že bych si ve filmu zahrál Jaqena, ale tak když nikdo nebude chtít jít do toho Jaimeho, tak já bych to tedy možná i vzal... :-)

Veď si zahraj obidve role :D
    Jarla napsal(a):

heavy-head - nikdo Ti nebrání, ale ber v potaz, že Ti ufikneme pracku, aby to bylo přesně podle knihy :-D Vůbec Lannisteři jsou nějací kupírovaní - ruka, nos, ucho,...:-)

To mi pripomenuli - v starovekom Grécku na scéne naozaj ukrižovali jedného väzňa - žeby sme sa inšpirovali? :D Naše zábery budú skutočnejšie než tie od HBO
    brbr napsal(a):

ah jo, Ošu mi svoa vyfoukla. tak já nevím, v mojí věkové kategorii je trio Cersei, Cat a Lysa :-(

To isté, ak budeš hrať tri postavy, ušetríme - a rovno môžeš zastávať aj Lysinu schyzofréniu, tá sa bude podobať na jej paranoizmus (fuj, neviem ako to trápne slovo vyskloňovať) :D
    Jarla napsal(a):

My narozdíl od HBO víme, že existuje pelette N10! Z Vás naděláme blonďáky :-D Takže žádná křeč...

xD xD

Inak keď som viel Dany s hnedými vlasmi.... nebyť hlasu ani by som ju nespoznal :D

------------------------------------------------

Ja si chcem zahrať ešte aj Brandona, sochu z Dračieho kameňa a celú armádu Stannisa naraz
  • Gepeto, zde by Tě Sheldon Cooper poučil o tom, že se bavíme naprosto vážně. Diskutovat o tom, že Superman nemohl Luiz chytit metr nad zemí aniž by se mu rozpadla na tři kusy je oprávněný argument, zatímco to o čem mluvíš ty je blbina :-p
  • Lord Gepeto: Jasně, jako ta scéna, když Svěrák říká: "Realistické. Trochu naturalistické." :-) V čem to bylo?
  • Ja by som sa rada zúčastnila castingu o rolu niektorej Mormontice, Renlyho broskyne alebo beriem aj nejakú anonymnú mŕtvolu.
  • Amanito - vyber si Mormontovou i číslo mrtvoly a jsou Tvé :-D
  • Vyberám si mŕtvolu číslo 17 (dúfam, že nebola mimoriadne zohyzdená) a Dacey Mormont, ďakujem za dôveru. :D
  • Amanita napsal(a):

Vyberám si mŕtvolu číslo 17 (dúfam, že nebola mimoriadne zohyzdená) a Dacey Mormont, ďakujem za dôveru. :D

Mrtvola číslo 17 bude vystupovat na Rudé svatbě a bude to... chvilka překvapení.... Dacey Mormont!!! :D
  • MU: Ale v záverečných titulkoch budem dvakrát.
  • Jasně :-) Maras byl taky 2x ve Fantomasovi :-))
  • Hoďte tam to íčko, teta. :-)
  • To je právě schválně :-) můj děd to neuměl vyslovit a vždycky říkal Maras a přihluplý Lojza (Funes) :-D
  • Jo, všiml jsem si, že komolení jmen je tvoje specialita. ;-)
  • Ale no tak :-) Říkám snad jako děda Sadra a Samanta Koks? Nebo jak jeho matka Vinet a ....ten druhý.....Ovšem perla byla, když přečetl Pil Kolínskou !
  • Jako Phil Collins, jo? :-) Tvůj děd měl na tebe velký vliv.
  • Přesně ten :-) Ovšem děd se na mne otočil s otázkou, proč pil tu kolínskou :-D
    Ale no tak :-) Komolení jmen jsem nějak pochytila v Anglii, když z mého jmééna udělali Džina...to byl takový masakr, že jsem je chtěla rozervat jak hady :-D A pak jsem si řekla - když oni můžou, tak já můžu taky...po čase se naučili i to Ř :-D

Přidat komentář

bolditalicunderlinestrikecodeimageurlquotespoiler
You can use Simple Html in your postDomů • SeriálKomentovat jako ...

Ahoj cizinče!

Vypadá to, že zde ještě nevlastníš účet. Pokud se chceš zapojit do diskuze, klikni na jedno ze dvou tlačítek níže.

V této diskuzi